Home / Index / Clubs / FACT
fact

FACT

“We don’t follow trends, we believe in good music and good artists”. Wie durft dat te zeggen? Je hoeft niet lang te zoeken, het is FACT. Evenementen en promoties zijn de specialiteiten met als hoofd doel het leveren van goede qualiteits muziek, onder meer avant-garde electornic music. FACT bestaat niet zonder reden, de wereld veranderen en ze zien dat niet als een alternatief. FACT leeft en ademt gewoon goede dance music. Muziek is hun enige reden en ze streven naar de beste ervaringen van de gasten.

Captura de pantalla 2015-08-20 a las 23.26.33

free_guest_list_clubs_BCN2

Deze verklaringen maken de gebeurtenissen en muziek een eigenschap, of hoe hun het noemen ”Human Group”, zeer spannend en het is echt fantastisch of hun evenementen te ervaren. Opzoek naar een evenement? FACT houd van verrassingen en organiseert evenementen op verschillende plaatsen. FACT is opgericht in Barcelona in 2000 en is nu een wereldwijd merk die al voet zette in Steden zoals Ibiza, Londen, Rio de Janeiro, Miami, Sydney, Parijs, New York, Beirut, Belgrado, Beijing, Berlijn en nog veel meer andere steden. In Barcelona kunt u hen vinden in Pacha, L’ Atlantida. In fact FACT is niet te stoppen, ze zijn altijd bezit, altijd in beweging, altijd dansen.

Vind nu uw accommodatie!

Fact club

FREE GUESTLIST FACT

VIP TABLE RESERVATIONS FACT

FACT heeft ook ervaring op gebied van boekingen en het beheren van projecten wat past bij hun manier van werken. Zo hebben ze hoofdartiesten die je kan boeken voor een geweldig evenement zoals de DJs; Andre Buljat, Dj Herr, Hitch, Javi Sampol, Rick Maia.

Ze zeggen dat ze niet exclusief of speciaal zijn, ze zeggen dat ze gewoon van goede muziek houden en zien geen grenzen in de wereld. Trends volgen is niet hun ding, wees universeel, durf en geniet van het gevoel van de muziek!

Volg de kalender hier.
Boek Djs hier


Adres: Carrer Rossello, 484-486, 08025, Barcelona.
Prijs: Gratis nadat u zich heeft ingeschreven op de gastenlijst van Barcelona-Home.

Alstublieft denk eraan dat de club het recht heeft de toegang te ontzeggen als u de Dresscode of andere voorschriften niet volgt!

✔ Dresscode:

♀ DAMES: Strak en sexy  (Hoge hakken en een jurk)

♂ HEREN: Shirt & Schoenen(GEEN sportschoenen of t-shirts)

*Kom op tijd i.v.m. drukte. En een wachtrij op de gastenlijst

FREE GUESTLIST FACT

VIP TABLE RESERVATIONS FACT

Accommodation in Barcelona

Accommodatie in Barcelona

Bekijk alle

Geef een Reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Geschreven door: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

clubs-nl-index

Accommodatie Barcelona


Scroll naar boven