Home / Costa Brava / Duiken aan de Costa Brava
Diving in Costa Brava

Duiken aan de Costa Brava

Bent u gefascineerd door de onderwaterwereld? Wat dacht u er van om de saaie aquaria over te slaan en zelf het water in te springen om zo de prachtige onderwaterwereld van de COSTA BRAVA te ontdekken? Wij hebben een lijst gemaakt met de beste plekken om te duiken aan de Costa Brava!

Vindt nu uw accommodatie!

Een van onze favoriete duikcentra is de beroemde « Euro-Divers Worlwide », bekend over de hele wereld, met verschillende locaties in Thailand, Kroatië, Egypte, Japan, de Malediven, Mauritius – de beste plekjes om te duiken. Euro-Divers Worlwide is een gespecialiseerde, klantgerichte en zeer professionele organisatie gewijd aan het verstrekken van veilige, leuke en onvergetelijke duikervaringen. Ze hebben meertalige duikinstructeurs in dienst voor alle niveaus, van beginner tot assistent instructeur. Het enorme aanbod van locaties om te duiken omvat grote onderwater kliffen en rood koraal op een diepte van 10 meter, een exclusief onderwaterlandschap in dit deel van de Middellandse Zee. Euro-Divers Worlwide biedt ook all-inclusive ACCOMMODATIES voor een ontspannen tijd voor de klanten. Ze bieden zelfs andere water-gerelateerde activiteiten aan, afhankelijk van de locatie! Dit duikcentrum is gelegen in «Cala Jóncols» in de stad Santa Eulalia de la Peña, 70 kilometer van Roses en 180 kilometer van Barcelona.

Informatie:
Adres: Cala Joncols – Roses, Girona
Telefoonnummer: 00 34 662 84 30 38
Website: http://www.euro-divers.com/scuba-diving-spain/
Email: [email protected]

Het tweede duikcentrum dat wij aanraden is « Water Sport Cala Llevadó ». Dit duikcentrum is gelegen in het centrum van TOSSA DE MAR, en levert diensten zoals begeleiding door gecertificeerde duikers, bootuitstapjes naar verschillende gebieden, duikcursussen voor beginners tot experts en activiteiten voor evenementen, zoals verjaardagen, vrijgezellenfeesten of “dopen” voor beginners. De dopen zijn voor personen ouder dan 14 jaar oud, en zijn ontworpen om mensen kennis te laten maken met de duiksport. De eerste keer zal u een gedetailleerde informatiesessie krijgen over apparatuur en de duiksignalen. Het bedrijf levert alle benodigde apparatuur, zoals wetsuits, duikmaskers, flippers en de gewicht gordels. Na de infosessie wordt u gevraagd om te proberen te ademen door het masker zonder dat u in het water bent. Als dit goed gaat mag u een duik maken en begint uw reis naar de prachtige onderwaterwereld. Het is een geweldig idee voor degenen die een leuke buitenactiviteit zoeken voor de vakantie aan de Costa Brava, en het is een prachtige manier om tijd door te brengen met familie of vrienden. Het bedrijf biedt ook andere activiteiten, zoals waterskiën, ski-bus, zeilen, kanoën en windsurfen.

Informatie:
Adres: Pamela Groome, Apartado 270, 17320 Tossa de Mar, Girona, España.
Telefoonnummer: 00 34 972 341866
Website: http://www.cll-watersports.com/Emain.htm
Email: [email protected]

Het derde en laatste duikcentrum dat we aanbevelen is « Blanes-SUB », gelegen in de stad BLANES, 65 kilometer van BARCELONA. Dit duikcentrum is een van de oudste aan de Costa Brava. Het is gelegen in de haven van Blanes, niet meer dan 150 meter van het Platja de Santa Anna, een uniek en prachtig strand perfect om een hele dag te ontspannen. Het bedrijf biedt alles wat u nodig hebt om veilig te duiken (verhuur, zoals wetsuits, maskers, flippers en loodgordel, duikfles en kleedkamers). Een duikles zonder apparatuur kost €26 met een duikfles van 10 liter. Als u geen apparatuur heeft kunt u dit huren bij het centrum voor €24 of meer. De totale prijs is dan €50. Blanes-SUB is ook geweldig in het aanbevelen van leuke hostels, bars, campings en andere activiteiten in de stad om u meer comfort te bieden tijdens uw vakantie.

Informatie:
Adres: Esplanada del port s/n, Blanes, Spain
Telefoonnummer: 00 34 646 96 20 56
Website: http://www.blanes-sub.com/?lang=en
Email: [email protected]

view more apartments dutch

Geef een Reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Geschreven door: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

Accommodatie Costa Brava


Scroll naar boven