Home / Cultuur / Eten en Drinken / De 5 beste koffiespots in de Gotische wijk
Gotique Quarter

De 5 beste koffiespots in de Gotische wijk

Koffie staat bekend als de populairste niet-alcoholische drank ter wereld. Elke dag worden er miljarden kopjes koffie geconsumeerd en het is voor veel mensen een levensstijl geworden. De meerderheid drinkt koffie niet alleen om de smaak ervan te voelen, maar ook om te genieten van de sfeer van het cafetaria, te kletsen met vrienden en een tijdje het tumultueuze levenstempo te stoppen. Daarom zeggen mensen vaak: “Good communication is just as stimulating as black coffee, and just as hard to sleep after.”

number Federal Café

41992088_2285232151495994_8126941833365291008_o

Federal is een klein stadje aan de Binna Burra Rd, halverwege tussen Possum Creek en Goonengerry in het noorden van New South Wales, Australië. Er is niet veel te doen, behalve een droom, en kijk hoe de regen valt op stille straten en de phonebox.
Deze plek is met passie gemaakt! Een geweldige verzameling tijdschriften om te lezen in een goed ontworpen sfeer. Drink een koffie gemaakt met verse, pure melk en stel je voor dat je op de Binna Burra Rd bent. Soms kun je op twee plaatsen tegelijkertijd zijn. Gastronomische koffie, heerlijk en uitgebreid ontbijt, smakelijke desserts – dit is waarom deze plek zo populair en geliefd bij mensen is geworden. Er zijn twee Federal Cafés in Barcelona, en we raden jullie beiden aan.

 

openinghours maandag-zaterdag, 9:00 – 11:30, zondag 9:00 – 17:30

price-smal €€
where Passatge de la Pau, 11, 08002 Barcelona

 

 

number2 Satan’s Coffee Corner

DSC0173
Ze zeggen dat Satan’s Coffee Corner de lekkerste cappuccino is in Barcelona! Het café werd geopend door een lokale beroemde barista die besloot zijn beste koffie te maken in zijn café. De naam werd bedacht in tegenstelling tot de aangrenzende religieuze sites. Als naast het café is de katholieke kerk en de Joodse synagoge. Hier kun je op een snelle en perfecte plek genieten van je dagelijkse koffie in de ochtend, waar je ook je volledige droomontbijt kunt vinden, vers gebakken goederen, koudgeperste sappen en een prachtig seizoensgebonden ontbijt, gebouwd van alle ingrediënten die vers en verkrijgbaar zijn op de markt van die morgen.

openinghours maandag-zaterdag, 9:00 – 18:00, zondag 9:00 – 18:00
price-smal €€
where Carrer de l’Arc de Sant Ramon del Call, 11, 08002 Barcelona

 

 

number3 Black Remedy

Goede koffie, ambachtelijke zorg – er is niets anders toe te voegen hier! Als u op zoek bent naar een plek in het stadscentrum met een stijlvol interieur en goede koffie, dan is de Black Remedy de juiste keuze. Black Remedy bevindt zich in de charmante Gotische wijk van Barcelona en biedt de koffiebar van goede kwaliteit met een ontspannen sfeer. Ze serveren Barcelona’s beste specialty en single origin koffie dankzij hun partnerschap met lokale micro-roasters. De plaats ziet eruit als een hipster food lab, met een minimalistische inrichting en voldoende ruimte. Ze hebben allerlei brouwstijlen – espresso, cold brew, aero-pers, nitro en de bonen komen uit micro-roasters. Bovendien hebben ze ook heerlijke cakes en desserts. Er zijn genoeg zitplaatsen voor mensen om te delen, evenals ronde tafels. De speciale drankjes zijn creatief en leuk om te proberen.

openinghours maadag-vrijdag, 9:00 – 19:00, zaterdag en zondag 10:00 – 19:00
price-smal €€
where Carrer de la Ciutat, 5, 08002 Barcelona

 

 

number4 Dalston Coffee

IMG_9582

Dalston Coffee met een vriendelijke service in het Engels, Spaans of Catalaans staat bekend om zijn consistente, zachte, romige en heerlijke koffie. Aanvankelijk lijkt de plaats erg klein en niet merkbaar, maar zodra je hun zachte koffie probeert, zal deze plek onmiddellijk je favoriet worden! Ze zeggen dat de koffiekwaliteit en -service in Dalston Coffee een miljoen keer beter is dan in grote cafés. Hier ziet u goedgetrainde barista’s die een espressomachine en een filtermoccamaster gebruiken om espresso, Latte, Cappuccino, Flat White, Long Black, Macchiato, Mochaccino of Cold brew van goede kwaliteit te maken.

 

openinghours maandag-vrijdag, 8:30 – 18:30, zaterdag 10:00 – 19:00, zondag – gesloten
price-smal
where Carrer de les Ramelleres, 16

 

 

number5 Venus Delicatessen Barcelona

15826345_967319463398225_1689354197288957974_n

Venus Delicatessen Barcelona is een gastvrije, kleine en gezellige cafetaria met een Boheemse sfeer met moderne accenten. Ze hebben een mooi ontwerp, goede vibes, goede koffie en eten. Naast de goede koffie en hun beroemde chocolademousse, serveren ze mediterrane gerechten, met baguettesandwiches, tapas, vegetarische gerechten en desserts. De plaats is zeer uitzonderlijk en ze bieden veel dingen om te proberen! Specialiteiten zijn de Aphrodite-salade met queso-fresco (zachte ongerijpte kaas), avocado, seizoensfruit en mint, couscous uit Alexandrië met kip, mosselen, mosselen, vleeswaren en worsten. Er is een redelijk geprijsd lunchmenu met een breed scala aan gerechten en desserts.

 

openinghours maandag-vrijdag, 8:30 – 00:00, zaterdag en zondag 9:30 – 00:00
price-smal €€
where Carrer d’Avinyó, 25, 08002 Barcelona

 

Boek nu je kamer!
button_du    button2_du

Geef een Reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Geschreven door: Barcelona-Home

Barcelona-Home

On our platform clients can find any kind of accommodation starting from shared apartments or student rooms, vacation rentals, monthly or yearly rentals, villas as well as properties for sale.

eten-en-drinken

Accommodatie Barcelona


Scroll naar boven