Home / Cultuur / Daydream Festival 2018 in Barcelona
Daydream Festival 2018 in Barcelona

Daydream Festival 2018 in Barcelona

Geboren in België en daarna verhuisd naar Nederland en Mexico. Nu is het tijd om verder naar Spanje te gaan. Daydream Festival komt naar Barcelona op 30 en 31 maart 2018, zet dat maar op je kalender!

Daydream Festival is een van de meest populaire EDM festivals aan het worden en het wordt alleen maar groter door rond de wereld te reizen met zijn betoverende concept. Het beroemde elektronische muziekevenement zal in Bosque de la Roca te Barcelona plaatsvinden. Voor twee dagen zal het bos omgetoverd worden tot een magische dansplek met meer dan drie mystieke podiums en een line-up met een aantal van de grootste namen in de elektronische muziek van tegenwoordig. Van EDM house beats tot  techno tracks. Enkele van de hoofdacts zijn Joris Voorn, Lost Frequencies, Kungs, Martin Solveig en meer zullen aangekondigd worden!

https://www.eventbrite.es/e/entradas-daydream-festival-spain-2018-41388398815

Hoe kom je er:

  • Auto: La Roca del Valles is 40 minuten van Barcelona met de auto. Van Barcelona neem je de B-10 en houdt dan links aan om daarna de C-58 te volgen. Neem de uitrit AP-7 richting Girona/França en blijf dan op de C-33. Volg de AP-7. Neem de uitrit 13 richting Granollers/Montornès del Vallès/El Masnou. Neem BV-5159 en BV-5001 tot Carrer d’Antonio Machado in La Roca del Vallès.
  • Trein: 400 tot Estació d’Autobusos de Granoll, neem dan trein L52 of L51 tot Rbla. del Mestre Torrents. De reistijd is ongeveer 1 uur.

Informatie:

Datum: 30 en 31 maart 2018
Tijd: vanaf 12u
Waar: La Roca del Vallés, Barcelona
Prijs: Vanaf €72. Camping tickets vanaf €18

Check de trailer hier en hopelijk zien we je daar! Ben je klaar om met je ogen open te dromen?

Als je op zoek bent naar een accommodatie in Barcelona tijdens Daydream Festival, check dan onze appartementen in de omgeving.

 

button1 button2-1

Geef een Reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Geschreven door: Barcelona-home

Barcelona-home

On our platform clients can find any kind of accommodation starting from shared apartments or student rooms, vacation rentals, monthly or yearly rentals, villas as well as properties for sale.

cultuur

Accommodatie Barcelona


Scroll naar boven