Home / Index / Activiteiten / Dakterrassen in Barcelona
best Rooftops in Barcelona (1)

Dakterrassen in Barcelona

Met de zomer voor de deur, nadert de tijd om je bikini’s aan te trekken en ergens in te sluipen om je koel te houden tijdens de hete dagen en nachten. Drankjes op het strand, bars en chiringuitos; tapas restaurants op het strand, zijn allemaal welkom, meer dan ooit is het die tijd van het jaar. Het is de tijd dat cocktails en dakterrassen samenkomen en zorgen voor een geweldige tijd in Barcelona. Luxe dakterrassen met zwembaden en lounges staan in het teken van de skyline en in gedachten, dus ook voor niet-hotelgasten kunt u genieten van de voordelen van deze terrassen. Hier zijn slechts een paar suggesties over waar je naartoe gaat deze zomer!

La Isabela at Hotel 1898

Dankzij de centrale ligging vlak bij de Rambla, kunt je tijdens je avondwandelingen dit hotel binnenstappen. Het is niet nodig om een gast te zijn in dit vijfsterrenhotel om te profiteren van het fantastische uitzicht vanaf het terras. Vanaf daar kunt u de prachtige skyline van Barcelona bewonderen. Dit dak heeft ongetwijfeld veel te bieden, uitzicht over de stad, veel banken en een geweldige bar. De keuzes op het menu hebben iets voor ieders smaak: frisdrank, exotische cocktails, zelfgemaakte tapas, champagne en meer! (Het buitenzwembad is alleen voor de gasten gereserveerd.)
openinghours Elke dag van 12:00 tot 00:00
price-smal  €€€
where La Rambla, 109, 08001 Barcelona

 

 

Gran Hotel La Florida

Gran Hotel la Florida
Bekijk de zonsondergang aan de TB-bar op de berg Tibidabo met spectaculair uitzicht van zon, zee en de stad. Deze bar aan het zwembad biedt een gekoelde locatie en dichter bij de hemel dan ooit tevoren. Leun achterover met een cocktail en verdiep je in een selectie tapas. De tijd zal zeker voorbij vliegen wanneer de uitzichten zo adembenemend zijn en de sfeer zo rustig is! Vanuit een bepaald gezichtspunt kun je niet veel hoger komen dan hier; deze bar pronkt met zijn panoramische uitzicht en geeft je het gevoel alsof je in luxe leeft in de grote stad!

 

openinghours Elke dag van 11:00 tot 22:00
price-smal  €€
where Ctra. de Vallvidrera al Tibidabo, 83-93, 08035 Barcelona

 

 

Hotel Majestic – La Dolce Vitae Rooftop Bar


Een van de meest luxueuze dakterras in Barcelona die op zijn plaats ligt aan de beroemde Passeig de Gracia, op slechts 100 meter van Gaudi’s beroemde Casa Batllo. Dit terras biedt veel 5-sterrenservice met een prachtig uitzicht over de boulevard van Passeig de Gracia vol met designerwinkels beneden en boven de skyline van de stad. Een dress to impress is absoluut een must op dit dakterras, waar je op banken kunt leunen en achterover kunt leunen naast het zwembad. Het is vanzelfsprekend dat dit een dure locatie is, maar het is op hetzelfde niveau als Montjuic en als de Sagrada Familia, dus je wilt het niet missen!

openinghours juni, juli en augustus geopend van 10:00 tot 2:00, in september en oktober van 10:00 tot 00:00
price-smal  €€€
where Passeig de Gràcia, 68, 08007 Barcelona

 


 

Hotel Duquesa de Cardona

terraca-apartments-barcelona
Het terras van La Brisa del Mar heeft een geweldig uitzicht en is uniek in combinatie met cruiseschepen en jachten in de oude haven en aan de kust met uitzicht over de horizon. Een van de meest unieke locaties aan de rand van El Barri Gotic (de oude stad), dit terras biedt loungebanken, palmbomen over de richel en een uitnodigende cocktail na een lange dag sightseeing. Ook op het dak is er een restaurant en een solarium, dus als het alleen niet zou lukken met de drankjes, is dit misschien iets voor jou!

 

openinghours Elke dag van 10:00 tot 00:00 in het hoogseizoen
price-smal Menu €€€
where Passeig de Colon, 12, 08002 Barcelona

 


 

Skybar Grand Central

BIT0186low

Skybar wordt beschouwd als een van de beste rooftop bars. Waarom? Waarschijnlijk omdat je dankzij het dakterras een uitzicht van 360 graden hebt over de oude stad. Ook heb je een mooi zwembad op het dak om te zitten en koesteren in de zon. Ontspannen op een luie stoel is geweldig voor overdag entertainment, vooral als het gaat om een cocktail en hun ongelooflijke mediterrane keuken. Om maar te zwijgen over ’s nachts kun je precies hetzelfde doen en kijken naar de zonsondergang met hun internationaal aanbod aan cocktails en tapas die je loco zullen maken. Dag of nacht heeft dit terras veel te bieden aan gasten of niet-gasten, dus geniet ervan zolang het duurt!

 

openinghours maandag tot vrijdag van 20:00 tot 00:00, zaterdag en zondag van 12:00 tot 18:00 en 20:00 tot 00:00
price-smal  €€
where Via Laietana, 30, 08003 Barcelona

 


 

Hotel Claris GL

claris_3_claris
Hotel Claris GL is niet alleen een luxe 5-sterrenhotel, maar ook La Terraza de Claris is zeker bijzonder, zowel in de zomer als in de winter geopend. Het beschikt over een binnenruimte voor die koude winternachten, waar je ’s avonds nog kunt genieten van cocktails en gerechten. Het is ook heel plezierig in de zomer, het is een van de meest stijlvolle daken in het hart van Barcelona. Het is absoluut een luxe traktatie. Vanaf donderdag beginnen live DJ-sessies het weekend, terwijl je de uitzichten opneemt en de drankjes opdrinkt.

openinghours Elke dag van 13:00 tot 15:30 en 20:00 tot 23:00
price-smal  Ligero Menu voor €30
where Carrer de Pau Claris, 150, 08009 Barcelona

 

 

The Wet Bar at W Hotel

five-star-hotel-swimming-pool-w-barcelona
Glamour en elegantie zijn twee dingen waar hotel W in de stad en wereldwijd voor wordt gewaardeerd, dus waarom zou hun dak er anders uitzien? Met de Middellandse zee aan de ene kant en de prachtige stad en strand tot aan de kust aan de andere Wet bar biedt zeker een verbluffend uitzicht! Hoewel het dak misschien niet zo hoog is als de andere dakterrassen. Plus, ze maken cocktails to die for. Aangepaste cocktails en drankjes zijn de hele dag en nacht beschikbaar, terwijl je bij het zwembad aan het chillen bent, een duik neemt, duikt of achterover leunt, je kunt al deze dingen en meer doen. Met livemuziek zal de Summer Wet Deck Special uw happy hour op het luxe dakterras verlevendigen. Mis deze leukste plek niet!

 

openinghours In juni: zondag tot donderdag van 10:00 tot 2:00 en van vrijdag tot zaterdag van 10:00 tot 3:00 | In july & augustus: elke dag van 10:00 tot 3:00 | In september: zondag tot donderdag van 10:00 tot 2:00 en vrijdag en zaterdag van 10:00 tot 3:00
price-smal €€€
where Plaça Rosa del Vents, 1, Final, Passeig de Joan de Borbo, 08039 Barcelona

 

Book your apartment now!
button_en
button2_en

Geef een Reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Geschreven door: Barcelona-Home

Barcelona-Home

On our platform clients can find any kind of accommodation starting from shared apartments or student rooms, vacation rentals, monthly or yearly rentals, villas as well as properties for sale.

activiteiten-index bars-nl index

Accommodatie Barcelona


Scroll naar boven