Home / Index / Activiteiten / Cirque du Soleil: Varekai
World-famous circus "Cirque du Soleil" will be in Barcelona to perform Varekai at New Year's Day of 2016 in Palau Sant Jordi.

Cirque du Soleil: Varekai

Het legendarische Cirque du Soleil komt naar Barcelona op  1 januari 2016. Zeg al uw plannen voor die datum af want u wilt niks missen van deze show! Het circus laat hun show Varekai zien op nieuwjaarsdag 2016Deze show vind plaat bij Palau Sant Jordi en is de tweede in een reeks van 5 shows die worden gegeven in Spanje. Voor Cirque de Soleil hun show Varekai laten zien in Barcelona, stoppen ze eerst bij A Coruña. Na de show in Barcelona zal de tour verdergaan naar Valencia, Malaga en Vitoria-Gasteiz.

Varekai

De show Varekai is niet zomaar een show, het is een heel verhaal dat wordt vertelt en uitgebeeld aan het publiek. Het gebeurt allemaal in een buitengewone wereld op de top van een vulkaan ergens diep in een bos. De wereld zit vol met andere wezens en er zijn veel meer mogelijkheden. Varekia is de naam van de show en het heeft een betekenis in de oude Romeinse taal van de zigeuners. Het betekent “waar dan ook” en op die manier is de voorstelling een eerbetoon aan de geest van de nomaden en aan de kunst van het circus.

Mensen beoordeelden de show en beschreven het als een thrill of a lifetimeincrediblesurreal and amazing. Als dit u overtuigd heeft net zo als het ons ook deed overtuigen, kunt u uw tickets hier bestellen. De prijs van de tickets beginnen bij €36,-.

Kunt u niet wachten tot januari? Bekijk de video hieronder en zie de trailer van de show Varekai van Cirque du Soleil.

Hoe kunt u er?

Palau Sant Jordi
Passeig Olímpic 5-7
08038 Barcelona
Spanje

Bus: Er zijn verscheidende bussen die van het centrum naar Palau Sant Jordi rijden. Deze bussen zijn lijn 13, 109 en 115. De bussen stoppen bij Magòria of bij la Campana en vandaar uit is het nog 15 minuten lopen. De totale reistijd met de bus zal ongeveer 40 minuten zijn.

Trein: Neem de trein naar Estación de Barcelona Sants. Van daar uit kunt u bus 109, 115 en CJ nemen. De bussen stoppen bij Magòria of bij la Campana en vandaar uit is het nog 15 minuten lopen. De totale reistijd op deze lijnen zal ongeveer 40 minuten zijn.

Auto: Als u komt vanuit Sitget B-10 komt, neem dan afslag 13 tot Parc Montjuïc. Dezelfde B-10 komt uit bij Badalona, noordelijk Barcelona.

Wilt u naar de show, maar u heeft geen verblijfplaats? Wij helpen u! Bekijk onze website en boek een appartement dichtbij het spectakel

Accommodation Barcelona

Geef een Reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Geschreven door: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

activiteiten-index cultuur index muziek-en-evenementen

Accommodatie Barcelona


Scroll naar boven