Home / Index / Clubs / Carpe Diem
Carpe Diem
Carpe Diem, restaurant and night club, Barcelona. Spain

Carpe Diem

Carpe Diem Lounge Club (CDLC) – restaurant overdag en veranderd in een lounge club bij avond bied u luxe in een vermakelijke omgeving. De zijn meer dan genoeg combinaties van stylen: majestueuze kroonluchter, lapmen helemaal, futuristische, vintage. Accenten die u zult onthouden.  “It’s only at Carpe Diem where you get to see what happens in Carpe Diem”. Mis dit niet en geniet ervan!

Captura de pantalla 2015-08-20 a las 23.26.33free_guest_list_clubs_BCN2

Kom en geniet van een avond bij Carpe Diem.

Carpe Diem light bij het geweldige strand van Barceloneta, Passeig Maritim bij de Olympic Port van Barcelona.  Olympic Port is een van de meest bezochte gebieden van Barcelona en dat is geen verrassing. Deze plek is omgeven van de beste bars en clubs waar onvergetelijke feesten gehouden worden. Olympic Port is gebouwd omdat Barcelona gastland was van de zomer Olympische spelen van 1992  en u zult dat zeker merken als u een blink opvangt van Frank Gehry’s gigantische vis sculptuur.

Carpe Diem heeft het meest adembenemende  design wat is tegelijk super classy maar nog steeds warm en knus. U kunt kiezen om binnen of buiten te genieten, beiden opties heeft u een geweldig uitzicht over het prachtige strand. In het nachtleven hebben de clubs veel te bieden, Carpe Diem bied de meest exclusief nacht vermaak. De sfeer dat gecreëerd wordt door de mix van de beste muziek, de chicest mensen en geweldige champagne. Wanneer u feest vieren in Carpe Diem zult u verschillende opties krijgen waar u kunt verschillen in smaken!

FREE GUESTLIST CDLC

VIP TABLE RESERVATIONS CDLC

De meest plezierige manier om te genieten van Carpe Diem is in een van onze Bali Lounge bedden. Deze bedden liggen op een private plek waar u kunt relaxen en kunt ontsnappen van alle actie van de dag en nacht, wanneer u geniet van eten, drinken of de sfeer. Het terras geeft u een keuze aan zitplaatsen en een lekker lounge bed. Wanner u lekker zit op het prachtige terras kunt u genieten van de open lucht lounge onder het genot van het geluid van de zee, de zon en alles wat er maar bij hoort!

Het menu van het restaurant bied heerlijke gerechten zoals Indian, Arab, Asiatic of Spaanse gerechten. Er is ook keuze uit vegetarische gerechten en ook gluten-vrije gerechten. Vergeet de zorgen de chef bied u het beste!

Nadat u heeft gegeten in het restaurant, kunt u verder genieten in de Lounge bar en club met stijlvolle party’s. DJs draaien muziek meer en deel Electronic maar er is ook ruimte voor ander muziek stijlen.

Het is zeker dat Carpe Diem de beste club is van Spanje en ook een van de beste in de wereld! Dit alles heeft een reden, u kunt er heerlijk genieten van eten en drinken in het stijlvolle restaurant of genieten van de muziek op de dansvloer waar de DJs draaien. Het is het zeker waard om Carpe Diem zelf te komen ontdekken, en dat zult u niet snel vergeten!

Informatie

Adres: Passeig Marítim de la Barceloneta, 32, 08003 Barcelona.
Prijs: Gratis nadat u zich heeft ingeschreven op de gastenlijst van Barcelona-Home.
Openingstijden: 12:00 tot 04:00

Alstublieft denk eraan dat de club het recht heeft de toegang te ontzeggen als u de Dresscode of andere voorschriften niet volgt!

✔ Dresscode:

♀ DAMES: Elegant (Hoge hakken en een jurk)

♂ HEREN: Shirt & Schoenen(GEEN sportschoenen of t-shirts)

*Kom op tijd i.v.m. drukte. En een wachtrij op de gastenlijst

FREE GUESTLIST CDLC

VIP TABLE RESERVATIONS CDLC

Accommodation in Barcelona

Accommodation Barcelona

View all

Geef een Reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Geschreven door: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

clubs-nl-index index restaurants-index party-nl

Accommodatie Barcelona


Scroll naar boven