Home / Index / Activiteiten / De Beste Techno Clubs in Barcelona
featured image (2)

De Beste Techno Clubs in Barcelona

Voor alle technolovers hier in Barcelona, je hoeft je geen zorgen te maken dat je techno muziek zal missen! In de afgelopen jaren is de techno scene de stad binnengedrongen en heeft de harten van menig Barcelonezen gestolen. Er zijn een heleboel plekken waar je naar toe kan voor een goede rave. Check de beste hier!

#Input

https://xceed.me/blog/en/unstoppable-hex-barcelona-and-pfirter-input-review/

Input is DE plek om naar toe te gaan als je op zoek bent naar goede underground techno muziek. De club is gericht op de kracht van de muziek zelf, en er wordt totaal geen rekening gehouden met sociale ongelijkheden of modestijlen.
De club is gevestigd in één van de meest symbolische locaties van de stad, Poble Espanyol. Met zijn industriële uitstraling heeft deze club een karakteristiek karakter, wat de diepte en de rauwheid van techno perfect illustreert. Je kunt enkele van de grootste namen vinden die in deze club spelen, zoals Alan Fitzpatrick, Ben Klock en Sam Paganini. Als je een passie voor muziek hebt, ga dan hierheen.

Adres: Av. de Francesc Ferrer i Guàrdia, 13, 08038 Barcelona
Openingstijden: Vrijdag en Zaterdag van 00:00 – 6:00

#Moog

https://www.tripadvisor.com/Attraction_Review-g187497-d244949-Reviews-Moog-Barcelona_Catalonia.html

Moog is de droom van elke techno-liefhebber. Niet voor niets is hun slogan “Moog your body“. De club zelf is een beetje klein, maar dat maakt de intimiteit van de muziek nog groter. De club speelt vooral techno, maar je kunt hier ook andere stijlen vinden, zoals house of minimal. De club nodigt geen grote internationale artiesten uit die regelmatig optreden, maar wij kunnen je verzekeren dat de lokale artiesten net zo goed draaien. Als je in Barcelona bent, zorg er dan voor dat je er een bezoekje aan brengt.

Adres: Carrer de l’Arc del Teatre, 3, 08002 Barcelona
Openingstijden: Zondag tot Donderdag open van 00:00- 5:00 Vrijdag en Zaterdag open van 00:00- 6:00

#R33

R33 is één van de nieuwkomers in de techno-scene, maar is nu al geliefd bij het grote publiek. Elke vrijdag en zaterdag kan je genieten van een avond vol goede tracks, samen met andere techno liefhebbers in de DOME Club. De club heeft een ondergrondse kelderverdieping, waardoor je de realiteit volledig vergeten bent, en tegelijkertijd in de techno walhalla valt.

Adres: Las Ramblas, 33, 08002 Barcelona
Openingstijden: Vrijdag en Zaterdag open van 23:30 – 6:oo

#City Hall

https://barcelona-home.com/events-and-guide/item/cityhall-barcelona-clubs/

City Hall is waarschijnlijk één van de clubs die de meeste mensen kennen. De club is gevestigd op Plaza de Cataluña, in een oud klassiek theater dat bekend staat om zijn podium met grote rode gordijnen. Tegenwoordig is de club het grondgebied van artiesten als Deborah de Luca, Lexlay en Candy Cox. City Hall is elke dag van de week geopend, met elke dag een ander evenement. Dus als je zin hebt om langs te gaan, bekijk dan hun laatste evenementen hier!

Adres: Rambla de Catalunya, 2-4, 08007 Barcelona
Openingstijden: Maandag tot Zondag open van 00:30 – 6:00

#La Terrrazza

http://barcelona.lecool.com/event/opening-de-la-terrrazza-barcelona/

La Terrrazza is met recht de beste openluchtclub van de stad. De club is gelegen in de buurt van Input, in een kasteel op een berg. Dit zegt al genoeg over hoe geweldig het is. De club is alleen open tijdens de zomermaanden, van juni tot september. Het is de perfecte plek om te genieten van een ijskoude cocktail tijdens het dansen in het heetst van de zomer.

Adres: Avenida Francesc Ferrer I Guardia, s/n, 08001 Barcelona
Openingstijden: Junie tot September, Vrijdag & Zaterdag 00:30 – 6:45

Ben je op zoek naar een goede accommodatie in Barcelona? Kijk niet verder, wij hebben het beste aanbod voor jou!

screen map apartments 4 stars

button1 button2-1

Geef een Reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Geschreven door: Barcelona-Home

Barcelona-Home

On our platform clients can find any kind of accommodation starting from shared apartments or student rooms, vacation rentals, monthly or yearly rentals, villas as well as properties for sale.

activiteiten-index

Accommodatie Barcelona


Scroll naar boven