Home / De beste tattoo shops in Barcelona
De beste tattoo shops in Barcelona

De beste tattoo shops in Barcelona

Barcelona is natuurlijk het thuis van verschillende artistieke plekken. Men kan het niet laten om de schoonheid die deze stad deelt met de lokale bevolking en toeristen te waarderen. De meeste gebouwen zijn ontzettend interessant om naar te kijken, neem bijvoorbeeld ‘Torre Agbar’, de unieke architectuur zorgt voor een opvallend uitzicht. Verschillende andere gebouwen, zoals Casa Milo en La Padrera maken het wandelen in de straten van Barcelona nog mooier en beter. Nu dit gezegd te hebben, architectuur is niet het enige wat deze stad artistiek maakt, tattoos zijn namelijk erg belangrijk in Barcelona. Veel mensen hebben een bepaalde liefde voor tattoos en Barcelona heeft daarom niet één maar meer dan 100 extreem getalenteerde tatoeëerders. Tijdens het slenteren door de straten van Barcelona, kom je gemakkelijk meerder tattoo shops tegen, maar ben jij opzoek naar een tatoeëerder die er een waar kunstwerk van kan maken? Lees dan eens verder en ontdek een aantal van de beste tattoo shops in Barcelona.

Boira Tattoo

Deze tattoo shop bestaat uit 5 tatoeëerders, wie allemaal een andere stijl hebben. De stijlen bestaan uit kleuren, donkere lijnen, traditioneel werk, fijn ingewikkeld werk, tatoeages op basis van aquarellen en schaduwen. De kunstwerken zijn niet beperkt, dus maak je geen zorgen. De juiste stijl voor jouw perfecte tattoo wordt zeker gevonden, ze komen zeker weten met goed idee. Deze tattoo shop is te vinden aan Carrer Maria Aguilo 20, 08005 in Barcelona. Het is makkelijk te bereiken via de metrolijnen L1 en L4.

SashaTattooing Barcelona

Sasha Masiuk is een wereldbekende tatoeëerder. Ze heeft zelfs een aantal tattoo awards gewonnen en heeft shops in Saint Petersburg, Moscow en Barcelona. Ze is een meester in grijstinten en gravure tatoeages. Sasha Masiuk is erg bekend door haar specialisatie in zwarte lijnen en ‘puntwerk’. De Barcelona tatoeëerders specialiseren zich meestal in het lijnwerk, puntwerk en schaduwen met ingewikkelde fijne lijnen. De meeste tattoos zijn daarom ook extreem gedetailleerd en verfijnd. Er zijn 6 vaste tatoeëerders samen met een aantal ‘gast tatoeëerders’. SashaTattooing Barcelona is te vinden aan Carrer de Balmes 74, 08007 in Barcelona.

Ondo Tattoo

Deze tatoeëerder is te vinden naast het metrostation op Placa d’Espanya, wat natuurlijk zorgt voor een geweldige bereikbaarheid. Elke tatoeëerder heeft verschillende stijlen zoals het puntwerk, het zwarte werk, de traditionele Neo, ‘nieuwe school’ en ook realisme. De atmosfeer in deze tattoo shop is erg hartelijk en gastvrij. Het interieur is zeer modern en stijlvol, wat ervoor zorgt dat de tattoo sessie zeer comfortabel wordt, ook al duurt de sessie wellicht wat langer. Ondo Tattoo is te vinden aan Carrer de Morabos 24, 08004 in Barcelona.

Siha Tattoo Barcelona

Deze tatoeëerder bevindt zich op een vrij centrale plek in Barcelona, namelijk in Raval. Net zoals de hiervoor genoemde tatoeëerders, heeft Siha ook 6 tatoeëerders die zichzelf specialiseren in verschillende artistieke werken, onder andere dat van het traditionele, zwart/grijs, fotorealisme, puntwerk, belettering en grafische designs. Deze tatoeëerder heeft zijn tattoo shop aan Carrer de Ferlandie 32, 08001 in Barcelona.

Family Art Tattoo Barcelona

Deze tattoo shop is het thuis voor 6 tatoeëerders. De tattoo stijlen die zij hanteren zijn vrij interessant en uniek. Elke tatoeëerder heeft een zeer intrigerende persoonlijkheid die ook zeker terug te zien is in het werk dat ze verrichten. Realisme, zwart & wit, biomechanica, eigentijds Japans, traditioneel Amerikaans en modernisme zijn enkele van de tatoeagestijlen van de Family Art tattoo shop. Deze tattoo shop is te vinden aan Carrer del Regomir 18-22, 08002 in Barcelona. Bussen D20 en V9 verbinden de shop met de rest van de stad.

 

Ben jij opzoek naar een geweldige accommodatie in Barcelona? Zoek dan niet verder, wij hebben wat je wil!

screen map apartments 4 stars

button1 button2-1

 

Geef een Reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Geschreven door: Barcelona-Home

Barcelona-Home

On our platform clients can find any kind of accommodation starting from shared apartments or student rooms, vacation rentals, monthly or yearly rentals, villas as well as properties for sale.

Accommodatie Barcelona


Scroll naar boven