Home / Index / Transfers / Beste Taxibedrijven in Barcelona

Beste Taxibedrijven in Barcelona

Wil jij op je bestemming arriveren in je eigen privécomfort? Blijf dan lezen want wij kennen de beste transfers in Barcelona!  Een privétransfer is een voertuig waarbij een chauffeur vooraf uitsluitend voor u en uw groep is gereserveerd. De chauffeurs wachten op u op een specifiek ontmoetingspunt dat wordt vermeld in uw reserveringsbevestiging en brengen u rechtstreeks naar het adres dat u hebt opgegeven en ze kunnen u afzetten voor uw hotel of  APPARTEMENT.

Hier vindt u de beste taxibedrijven in Barcelona:

#1 TaxiBarcelonaFree 

Best Private transfers in Barcelona

Taxibarcelonafree is sinds 2004 gespecialiseerd in transfers en heeft professionele taxichauffeurs. U kunt kiezen uit hun verschillende auto’s voor uw eigen gewenste comfort. Om een reservering te maken, kunt u hen bellen op het onderstaande nummer of naar hun website gaan. Ze bieden persoonlijke transfers vanaf de luchthaven van Barcelona (El Prat de Llobregat) en vanaf andere luchthavens, zoals Costa Dorada (Reus), Costa Brava (Girona) en Alguaire (Lleida). Ze kunnen je ook ophalen bij het treinstation (Sants), busstations (Norte en Sants) en bij de cruiseterminal van de haven van Barcelona (Muelle adosado)has been specialized in transfers since 2004 and has professional taxi drivers.

Naast transfers kan Taxibarcelonafree u overal in Europa naartoe brengen en bieden ze stadstours langs de Catalaanse steden Barcelona, Girona en Tarragona en nog veel andere!

Adres: El Prat Barcelona
Telefoon+34 608 76 43 84
E-mail[email protected]
Web: TaxiBarcelonaFree

#2 MyDriver

Best Private transfers in Barcelona: MyDriver

Klinkt het idee van een privéchauffeur die op je wacht bij uw aankomst en uw bagage draagt aantrekkelijk? Dan is myDriver iets voor u en profiteert u van een hoogwaardige service voor een betaalbare prijs. MyDriver neemt je mee in een “high-end” voertuig en brengt je naar de luchthaven, naar tentoonstellingen, een rondleiding of naar de bestemming van je keuze, zoals een taxi transfer naar de luchthaven van Barcelona. MyDriver biedt verschillende diensten aan, elk afgestemd op uw wensen. Via hun smartphone-applicatie, voor IOS en Android, kun je al hun diensten snel en eenvoudig boeken, inclusief hun luchthaventransfers.

Ons Adres: Barcelona
Telefoon: +34 916 35 44 55
E-mail: [email protected]

 

#3 Golden Wheels 

Best Private transfers in Barcelona: The golden wheels

The Golden Wheels werd in 1997 opgericht om een unieke hoogwaardige service te bieden. U hoeft ze alleen maar informatie over uw vlucht te geven en zij zullen ervoor zorgen dat u naar uw huis, hotel, enz. wordt gebracht. Zelfs als uw vlucht vertraging heeft, wachten ze u op in de luxe auto naar keuze. Je wordt begroet met een bord met je naam bij de aankomst op de luchthaven. Bovendien hebben ze VIP-lounges voor meer comfort.

Golden Wheels biedt andere diensten aan, zoals voor medisch toerisme (inclusief het regelen van bezoeken in het beste medische centrum), bruiloft, internationale overdracht en rondleidingen.

Adres: Carrer Miquel Torrelló I Pagés, 33-35, Barcelona
Telefoon: +34 932 247 034
E-mail: [email protected]

#4 Sagalès

 

Best Private transfers in Barcelona: Sagales

 

Sagalés biedt op maat gemaakte oplossingen aan om uw transportbehoeften te voldoen, zoals een pendeldienst naar de luchthaven van Barcelona. Vertel ze gewoon waar je heen wilt, wanneer je weg wilt en met hoeveel passagiers je zal zijn. Ze bieden een breed scala moderne voertuigen aan en hooggekwalificeerd personeel. Ze beschikken ook over een stedelijke, interlokale en express lijnen die over een groot deel van het Catalaanse grondgebied lopen. Met meer dan 250 reguliere lijnen zijn ze voornamelijk aanwezig in de kusten van de Vallès Oriental, Osona en Bages, en in heel Costa de Barcelona en Costa Brava.

Adres: Carrer Friedich Wilhelm Sertuner, s/n, 08100 Mollet del Vallès, Barcelona, Spain
Telefoon: +34 902 130 014
E-mail: [email protected]

 

#5 Catalonia Transfer 

foto_links_disposiciones

Catalonia Transfert is een nieuw bedrijf dat chauffeursdiensten biedt en is een goede oplossing als u luchthavenvervoer naar de stad Barcelona nodig heeft. Inderdaad, het team is zeer bekwaam en alle voertuigen zijn uitgerust met alles wat u nodig heeft om te ontspannen na een lange dag reizen. Het bedrijf heeft verschillende soorten voertuigen. Daarom, als u in een groep reist, kunt u een voertuig tot 16 personen boeken. Ze bieden vervoer vanaf Barcelona, Girona, Reus en Perpignan Airport.

Adres: Barcelona
Telefoon: +34 607 646 963 / +34 637 753 438
E-mail: [email protected]

Als u zoekt voor een accommodatie, check dan onze appartementen in het stadscentrum!
button2 (1)button1

Geef een Reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Geschreven door: Barcelona-Home

Barcelona-Home

On our platform clients can find any kind of accommodation starting from shared apartments or student rooms, vacation rentals, monthly or yearly rentals, villas as well as properties for sale.

transfers-index

Accommodatie Barcelona


Scroll naar boven