Home / Index / Activiteiten / De beste lokale markten in Barcelona
De beste lokale markten in Barcelona

De beste lokale markten in Barcelona

Livemuziek, lokale designs, geweldig eten & drinken, dat allemaal in combinatie met een geweldige locatie… Hoe klinkt dit? Barcelona is een geweldige stad om de lokale marktjes te ontdekken. In dit artikel introduceren wij je de beste in Barcelona!

Palo Alto

Deze openluchtmarkt is te vinden in een oud industriegebied in het Poblenou district, 10 minuten van het centrum van Barcelona (met de gele metrolijn, Lijn 4). Palo Alto open haar deuren elk eerste weekend van de maand. Deze markt is een goede combinatie van lokale ambachten, kunst, vintage, nieuwe designs, livemuziek en street food op een geweldige locatie. Alleen de locatie en opzet maken deze markt al fantastisch, en is daarom zeker een bezoekje waard! De verschillende food trucks met een grote diversiteit aan smaken, zoals Mexicaanse burritos en nachos, Argentijnse empanadas en Aziatische noedels. Palo Alto is de perfecte optie voor degenen wie willen genieten van een pauze van de rumoerigheid van de stad en wie willen genieten van geweldige muziek en eten. Dus ontdek het geweldige design van deze markt, en misschien kom jij ook wel iets leuks tegen!

Openingstijden: Elk eerste weekend van de maand
Entreekosten: €3 online, €4 bij de ingang (kinderen onder de 12 mogen gratis naar binnen)
Adres: Carrer dels Pellaires 30, 08019, Barcelona (het dichtstbijzijnde metrostation is Selva de Mar

Van Van

Deze gastronomische markt heeft al meer dan 1 miljoen bezoekers gehad tussen 2013 en 2018. De Van Van markt heeft meerdere locaties verspreid over de stad, welke verschillen per event. De specifieke locaties zijn te vinden op de Facebookpagina en officiële website van het event. Het idee is om de beste food trucks samen te brengen, eens per maand, voor de mensen die willen genieten van een overheerlijke culinaire ervaring. Kleurrijke, gedecoreerde food trucks, interessante locaties en een goede sfeer zullen een bezoekje aan deze markt zeker weten waard zijn. Dus, neem een vriend of vriendin mee en geniet van een heerlijke dag bij Van Van!

Openingstijden: de data voor de evenementen zijn te vinden op de Facebookpagina
Entreekosten: –
Adres: de locaties verschillen en zijn daarom te vinden op de Facebookpagina

All Those Food Market

Deze markt concentreert zich op de kleine en lokale voedselproducenten wie een waarde hechten aan de gemeenschap. Er zijn verschillende activiteiten en workshops tijdens elk event waaraan de bezoekers kunnen deelnemen, zoals het leren van het bakken van bijzonder brood of het verschil proeven van verschillende koffies. De leergierige atmosfeer in combinatie met kwaliteitseten en verschillende festiviteiten zorgt ervoor dat de echte ‘food-lovers’ bijeenkomen tijdens dit evenement. Daarnaast zijn er ook verschillende DJs en andere muzikale optredens aanwezig tijdens dit evenement. All Those Food Market is ook een geweldig evenement voor families met kinderen, sinds er verschillende gratis activiteiten zijn speciaal voor de kleintjes.

Openingstijden: De openingstijden verschillen
Entreekosten: €2
Adres: Teatre Nacional de Catalunya, Plaça de les Arts 1, 08013, Barcelona (dichtstbijzijnde metrostation is Glòries)

Ben jij opzoek naar een appartement in Barcelona? Check dan onze website voor de beste prijzen!

screen map apartments 4 stars

button1 button2-1

Geef een Reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Geschreven door: Barcelona-Home

Barcelona-Home

On our platform clients can find any kind of accommodation starting from shared apartments or student rooms, vacation rentals, monthly or yearly rentals, villas as well as properties for sale.

activiteiten-index eten-en-drinken

Accommodatie Barcelona


Scroll naar boven