Home / Index / Bars / De beste cocktailbars in Barcelona
De beste cocktailbars in Barcelona

De beste cocktailbars in Barcelona

De revolutie van cocktails! De beste cocktailbars in Barcelona.

Het is erg makkelijk om overdonderd te raken door de grote verscheidenheid aan keuzes die het nachtleven van Barcelona te bieden heeft. Promotors wachten als haviken langs La Rambla om je te verleiden en te laten geloven dat je gratis naar binnen kunt in één van de vele discotheken, die vaak extreem toeristisch blijken te zijn met prijzen die nergens op slaan. Dus, waar ga je heen wanneer je op zoek bent naar meer dan een leuke avond? De laatste tijd wordt Barcelona overspoeld door cocktailbars die niet alleen een ideale setting hebben, maar je ook een geweldige ervaring geven van wat de echte ‘mengtechniek’ nou precies in houdt. De meeste bars beschikken over barpersoneel met gekwalificeerde skills. We hebben de beste voor je op een rijtje gezet:

Beste cocktailbars Barcelona

Collage

Dit is de beste plek als je opzoek bent naar een bar waar je heerlijk rustig een drankje kan doen en heerlijk wil kletsen met vrienden. Deze ‘Underground Bar’ is een 1920 geïnspireerde, uitnodigende, bar. De drankjes zijn erg origineel, je hebt nog nooit cocktails gezien die met zulke precisie gemaakt zijn. De bar is te vinden in één van de smallere straatjes van El Born, en het zal lastig zijn om en nog leukere bar dan deze te vinden!

Crepes Al Born

Deze bar is erg populair in de wijk El Born. De werknemers zijn erg vriendelijk, ze weten niet alleen hoe je een goed drankje maakt, maar ook hoe ze je het beste kunnen entertainen om er een onvergetelijke avond van te maken voor jou en je vrienden. Het concept van deze bar is erg origineel, het is namelijk een cocktailbar wat niet alleen cocktails serveert, maar ook de beste pannenkoeken in de hele stad tot 22 uur. Het decor creëert een beetje een ‘Tiki’ atmosfeer met Hawaiiaanse shirts die aan het plafond hangen. Deze shirts kunnen ’s avonds ook gekocht worden door de klanten! De barkeepers dansen met de klanten, jongleren met de flessen en spugen vuur om een wilde atmosfeer te creëren. Deze bar is zeker de moeite waard tijdens alle leuke avonden in Barcelona!

The Old Fashioned

De bar is wat klein, maar het heeft een heerlijk warme atmosfeer waar je, je zeker thuis voelt. De bar heeft een zeer toepasselijke naam, de werknemers zijn namelijk zeer elegant gekleed, waardoor een gevoel van tijd wordt gecreëerd. De specialiteit is de Gin-Tonic, maar ze serveren ook veel andere originele cocktails, zoals bijvoorbeeld de Spicy Mai Tai, welke je zeker zal opwarmen gedurende de avond. Je kunt zelfs de barkeepers vragen om speciaal een drankje voor jou te maken wanneer je enige inspiratie hebt. Een leuke ervaring die zeker weten indruk op je zal maken.

Beste cocktailbars Barcelona

The Boca Chica

Deze plek biedt niet alleen de beste cocktails aan in de hele stad, maar het staat ook bekend als één van de meest trendy en elegante plekken van Barcelona. De bekende barkeeper Sergio Padilla zal je versteld doen staan met een hele selectie aan kenmerkende cocktails of hij zal je het hof maken met je favoriete klassiekers. De bar is ingericht met een perfecte balans tussen eigenzinnigheid en een chique stijl, dankzij de mix van de glazen wanden en hout. Op bepaalde avonden vind je zelfs een DJ op het toilet. Dit is zeker weten één van plekken in Barcelona waar je zeker heen moet!

Wanneer je de kans hebt gehad om één van de beste cocktailbars in de stad uit te proberen, kun je de avond altijd voortzetten in één van de beste clubs in Barcelona, waar je de meest geweldige muziek vindt, samen met de meest fascinerende menigtes in. Alles wat je nodig hebt om er een onvergetelijke ervaring van te maken!

Opzoek naar een appartement in Barcelona? Check dan onze website!

mapp

button2-1button1

Geef een Reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Geschreven door: Barcelona-Home

Barcelona-Home

On our platform clients can find any kind of accommodation starting from shared apartments or student rooms, vacation rentals, monthly or yearly rentals, villas as well as properties for sale.

bars-nl clubs-nl-index eten-en-drinken

Accommodatie Barcelona


Scroll naar boven