Home / Index / Activiteiten / De beste binnenzwembaden om te zwemmen tijdens de winter
Acting Director

De beste binnenzwembaden om te zwemmen tijdens de winter

Tijdens de wintermaanden kan het al moeilijk worden om nog aangenaam te zwemmen in de zee met temperaturen die gemakkelijk onder de 12 graden zakken. Zwemmen in de buitenlucht is dan niet aangeraden, maar het is wel mogelijk om te gaan zwemmen in de verschillende binnenzwembaden die zich in het stadscentrum en erbuiten bevinden. Wij hebben 5 aangename binnenzwembaden uitgekozen waar je niet enkel kan zwemmen, maar waar ze ook andere faciliteiten ter beschikking hebben.

Je hebt verschillende mogelijkheden in Barcelona als je op zoek bent naar een fraai zwembad om een namiddagje door te brengen met je familie of voor een snelle duik in het water. Zelfs gedurende de winter is het heel gemakkelijk om zwembaden in de buurt te vinden aan een mooie prijs. Veel fitnesscentra in Barcelona beschikken trouwens over een eigen zwembad en wellness-opties die beschikbaar zijn voor iedereen. De prijzen liggen tussen de 5 en 15 euro om een hele dag in het zwembad te mogen spenderen.

# Piscina Sant Jordi

Piscina Sant Jordi

Piscina Sant Jordi

Dit zwembad bevindt zich in Eixample en beschikt over 1 van de 2 olympische zwembaden van Barcelona. Voor 5 euro kan je hier al zwemmen in het 50 meter lange zwembad, alleen of met anderen. Je kan ook een abonnement kopen voor 40 euro en voor kinderen onder de 14 jaar kost het maar 2.80 om te kunnen zwemmen.

Adres:
Carrer de París, 114 – 08036 Barcelona – L’Eixample
Openingstijden:
Maandag – Vrijdag : 07:00 – 16:15

Zaterdag : 08:00 – 18:00

Zondag : 09:00 – 14:00.

# Piscines Bernat Picornell

Piscines Bernat Picornell - Indoor

Piscines Bernat Picornell – Binnen

Het tweede olympisch zwembad van Barcelona behoort tot het Bernat Picornell zwembad. Dit zwembad ligt net buiten de stad in de buurt van Montjuic en ligt in de buurt van vele andere mooie locaties zoals het El Palau Sant Jordi, het Olympisch Stadium, musea en vele andere plaatsen om te bezichtigen aan de kust van Barcelona. Piscines Bernat Picornell biedt vele activiteiten aan in en rond het water. Er zijn 2 zwembaden, een binnen- en buitenzwembad met zwemlessen voor kinderen en volwassenen. Voor 14 euro krijg je een dag toegang tot het zwembad en de wellness, maar ook hier kan je abonnementen kopen om elke keer toegang te krijgen tot beide faciliteiten. Dit kost dan 80 euro per maand voor families en 35 euro voor een enkele volwassene.

Adres:
Avinguda de l’Estadi, 30-38, 08038 Barcelona
Openingstijden:
Maandag tot vrijdag : 06:45 – 00:00

Zaterdag : 07:00 – 21:00

Zondag : 07:30 – 16:00

 # Aiguajoc

Aiguajoc - Barcelona

Aiguajoc – Barcelona

Dit zwembad kan je in het hartje van Barcelona vinden, namelijk in het Sant Antoni district, wat je de perfecte mogelijkheid bied op een ontspannende duik in het water na een drukke dag in het centrum. Zoals de meeste binnenzwembaden in Barcelona, is ook dit gebouw hoofdzakelijk een fitness met een uitgebreid aanbod aan ontspannende faciliteiten om zo het maximum uit deze ervaring te halen. Prijzen beginnen al vanaf 10 euro voor een kind en 16,90 euro voor een volwassene.

Adres:
C/ Comte Borrell, 21-33, 08015 Barcelona
Openingstijden:
Maandag tot Vrijdag : 06:55 – 23:00 ;

Zaterdag : 08:00 – 22:00 ;

Zondag : 08:00 – 15:00

# Club Natacio Atlètic Barceloneta

Club Natacio Atlètic Barceloneta

Club Natacio Atlètic Barceloneta

Enkele stappen verwijderd van het strand vind je het Club Natacio Atlètic Barceloneta. Dit zwembad is gekend om zijn locatie nabij het strand en je zal dan ook een mooi zicht hebben naar het strand wanneer je aan het zwemmen bent. Zij bieden 3 verschillende zwembaden aan, 2 buitenzwembaden en eentje binnen waar er verschillende activiteiten georganiseerd worden zoals lessen voor kinderen en volwassenen. Club Natacio Atlètic organiseert ook vaak competities en is dan een leuke plek om je dag door te brengen. Hier betaal je 12 euro per dag voor een volwassene en tussen de 5 en 8 euro voor kinderen.

Adres:
Plaza del Mar, s/n, 08003 Barcelona
Openingstijden:
Maandag tot vrijdag : 07:30 – 22:30 ;

Zaterdag : 07:30 ;

Zondag : Gesloten.

# CEM Jupiter Sport

CEM Jupiter Sport

CEM Jupiter Sport – Barcelona

Het Jupiter Sport complex beschikt over 2 verschillende zwembaden. Het eerste is 25 meter lang en heeft 8 zwembanen, het tweede wordt gebruikt om lessen te geven in hydromassages en zwemmen. Als je niet komt om te zwemmen, kan je ook sporten in de andere 450m2 die ze ter beschikking hebben. Vanaf 15 euro kan je hiervan genieten als volwassene en voor kinderen kost het 5 tot 10 euro.

Adres:
Carrer de l’Agricultura, 232, 08020 Barcelona
Openingstijden:
Maandag tot vrijdag : 07:00 – 23:00

Zaterdag : 09:00

Zondag : 09:00 – 15:00

button1 button2-1


Geef een Reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Geschreven door: Barcelona-Home

Barcelona-Home

On our platform clients can find any kind of accommodation starting from shared apartments or student rooms, vacation rentals, monthly or yearly rentals, villas as well as properties for sale.

activiteiten-index sporten vrije-tijd

Accommodatie Barcelona


Scroll naar boven