Home / Cultuur / Beste bars in Sitges
Best Bars in Sitges

Beste bars in Sitges

Sitges staat alom bekend voor zijn stranden en het nachtleven, maar hoe weet je waar je heen moet als je zoveel opties hebt? Voor degenen die op zoek zijn naar een ontspannen, maar leuke avond, is deze gids goed geschikt. We hebben de Beste Bars in Sitges verzameld volgens de aanbevelingen van de stad.

Vind nu uw accommodatie!

Sinmás: Sinmás of “niet meer” is een bar, restaurant en tapas bar. Hier kan je genieten van speciale momenten met vrienden, groepen en familie. De plaats is ook beschikbaar voor evenementen en cocktails. Speciale menu’s zijn ook beschikbaar op aanvraag.

Lizard Music Club: Deze bar/lounge is gelegen naast Passeig Maritimo, een van de beste locaties van de stad. Het heeft een clubatmosfeer en bevat een VIP gebied voor privé evenementen en feesten naar de wensen van de gasten.

La Cava del Retiro: Een bar die concert sessies organiseert, jazz muziek en occasionele dj’s. Grote ruimte waar je kunt genieten van een drankje met vrienden.

La Sitgetana Craftbeer: Een pub waar ambachtelijke biertjes worden geproduceerd. De beschikbaarheid van bier is afhankelijk van de productie. Het biedt hun eigen Pale Ale, Weissbier, Blond Ale en Stout bier. Ook heeft het ambachtelijke kaas en koude vleeswaren die goed samengaan met het bier.

Bonita Bonita: “Mooi Mooi” is een bar met een ontspannen en kalme atmosfeer. De inrichting doet denken aan een huiskamer, wat het een knusse plek maakt voor kleine groepen vrienden. Het biedt cocktails, tapas, wijnen en koffies.

Black Apple: Het moderne en verfijnde design gaan goed samen met het gezonde menu. Een plaats om te ontspannen en te genieten van een koffie of een ander drankje onder het genot van een verse, gezonde maaltijd.

Bar Guitar Shop: De perfecte plaats om “El Clasico” wedstrijden op een groot scherm te kijken. Live muziek en occasionele dj’s. Privé feesten beschikbaar op aanvraag en reservering.

Bar Hotel Sitges 1883: De bar behoort tot het Hotel Sitges 1883 pand, gelegen in een gebouw dat is gebouwd op de datum waar de naam op gebaseerd is. Buiten in de tuin heeft het een chique hippie-sfeer en lange bedden waar gasten van de tuin kunnen genieten.

Bar Global Music: Gelegen in de straat van de zonden, heeft deze bar een feestelijke ambiance en biedt het premium wodka en gin-tonic avonden. Ook beschikbaar voor evenementen en privéfeesten.

French & Beiruti: Deze bar/lounge is de plek voor degenen die een knusse nacht willen in een coole plaats. Geopend vanaf de middag tot laat, het biedt brunch, diner en cocktails. De enige plaats in de stad waar je bagels en mimosa’s kunt krijgen tijdens een zondagse brunch.

El Café de La Plata: Gastro bar-club, deze vestiging biedt trendy maaltijden en drankjes voor iedereen ouder dan 11. Het nuchtere en moderne design biedt de perfecte toneel voor een cocktailshow.

El Donostiarra: De typische Spaanse tapasbar, erg simpel en met een rustieke ambiance. Vingervoedsel (hapjes) en drankjes zoals de locals.

Zorg dat je de beste plaatsen van Sitges bezoekt zodat je het beste uit je verblijf kan halen!

 

Featured Image: Sam Howzit cc

 

 

Accommodatie in Sitges

view more apartments dutch

Geef een Reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Geschreven door: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

cultuur eten-en-drinken

Accommodatie Sitges


Scroll naar boven