Home / Cultuur / Eten en Drinken / Beste Ierse Bars Barcelona
Irish Bars in Barcelona

Beste Ierse Bars Barcelona

Ierlands geliefde feestdag Sint Patrick’s Day is snel aan het naderen en wat zou de beste manier zijnom dit evenement te vieren dan in een van de traditionele Ierse bars? 17 maart staat bekend om een belangrijke religieuze dag te zijn, vooral in Ierland, omdat het de overlijdensdatum van Sint Patrick symboliseert. Van zingen en dansen naar een pintje met vrienden, weten de Ieren dat ze op deze dag voluit kunnen genieten. Feesten in Barcelona is ook geen uitzondering! Hier zullen we enkele van de meest traditionele Ierse “Pub” noteren die u in Barcelona kunt vinden! Deze bars zijn voornamelijk zeer dicht bij sommige van onze charmante APPARTEMENTEN TEHUUR, of ze zijn binnen enkele minuten te bereiken via het openbaar vervoer.

Hier geven wij u 5 van de beste Ierse bars:

#1 Michael Collins Pubs

Geopend in 1997, De Michael Collins Pub is een traditionele Ierse bar, die voornamelijk eten en drinken uit Ierland serveert. Gelegen in de wijk Eixample in Barcelona, zeer dicht bij de tempel van Sagrada Familia. Het is de perfecte plek om de gastvrijheid van een authentieke Ierse pub te ervaren. In feite, op 17 maart, zullen ze naar verwachting een feestje in de bar organiseren om de St. Patrick dag te vieren.

Adres: Plaça de la Sagrada Família, 4, 08013 Barcelona
Email: [email protected]
Telefoon:+34 934591964

Als u op zoek bent naar een accommodatie in de buurt, kijk ons appartementen dicht bij Sagrada Familia

 

2# The George Payne

The George Payne Ierse Bar is een pub die door velen als ‘het beste feest in Barcelona’ wordt beschouwd door onder anderen het verstrekken van een breed scala aan Iers brouwbier, zoals de iconische Guinness. Dagelijks is er een evenement in de bar en de dag van Saint Patrick komt zeker op de lijst! De bar is gelegen in de wijk Eixample, in de buurt van het metrostation Urquinaona.

Adres: Plaça d’Urquinaona, 5, 08010 Barcelona 
Telefoon: +349 34 81 52 94
Email: [email protected]
Openingstijden: Man-Don 13:00-02:00/ Vrij-Zon 13:00-03:00

Als u op zoek bent naar een accommodatie in de buurt, click hier appartementen dicht bij Plaza Catalunya!

3# The Wild Rover 

Verkozen als “Het beste van Ierse Bar in Barcelona” De Wild Rover is een populaire Ierse bar in Barcelona, zowel door de lokale bevolking als andere internationale bezoekers. ze zijn zo populaire deels doordat ze bieden aan een grote verscheidenheid aan alcoholische dranken en ze tonen Live Sports TV,  van de grootste wedstrijden in Europa. De Pub is gelegen in het hart van Barcelona, in de buurt van La Rambla.

Adres: Santa Mónica núm 2, 08001, Barcelona
Telefoon: +34 933 02 84 85
Email: [email protected]
Openingstijden: Man-Zon 11:00-03:00

Als nog op zoek bent voor accommodatie  dicht bij La Rambla, kijk op onze website!

 

4# Flaherty

1_en

Flaherty is een pub die door veel delen van spanje is uitgebreid. De kroeg van Flaherty was vernoemd naar Paddy Flaherty die jarenlang whisky in de regio Cork verkocht. hij had vervolgens “Paddy” whisky genoemd ter ere. Van een brede selectie van biertjes tot authentiek Iers zelfgemaakt eten kom hier en geniet van je Saint Patrick’s Day!

Adres: Plaza Joaquim Xirau 08002, Barcelona
Telefoon: +34 93 412 62 63
Openingstijden: Man-Zat 09:00-03:00/ Zon 09:00-02:00

Op zoek naar accommodatie dicht bij? bekijk onze Appartementen in Gothic Quarter!

5# Shenanigans

38_en

Dit is een vriendelijke, familie-eigenaar Ierse Bar, gelegen in het centrum van Barcelona. De pub was vroeger bekend als The Quiet Man Irish Culture Center, opgericht door Seamus Farrell. Oorspronkelijk een Engels professor aan de universiteit van Barcelona, hij ontwikkelde een ontmoetingsplaats voor zowel de Ierse bewoners als de lokale bevolking.

Adres: Carrer Marqués de Barberà 11 08001, Barcelona
Telefoon: +34 934 121 219
Openingstijden Man-Vrij 06:00-02:00/ Zon 02:00-02:30

Als u op zoek bent naar een accommodatie in de buurt, Click here: Appartementen in Raval!

Ierse Bars Locaties

BEKIJK MEER KROEGEN IN BARCELONA

 

Geef een Reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Geschreven door: Barcelona-Home

Barcelona-Home

On our platform clients can find any kind of accommodation starting from shared apartments or student rooms, vacation rentals, monthly or yearly rentals, villas as well as properties for sale.

eten-en-drinken

Accommodatie Barcelona


Scroll naar boven