Home / Over Barcelona / BCN Baila – Salsa en Bachata in Barcelona
James& Katie (10)

BCN Baila – Salsa en Bachata in Barcelona

Ben je naar Barcelona verhuisd en wil je je geluk beproeven bij de dans, maar weet je niet waar je moet beginnen? Zou je de emotie willen voelen om in het middelpunt van de belangstelling te staan met de Latin-klank? In Barcelona-Home hebben we het juiste voorstel voor jou, BCN Baila!

Wat zijn Salsa en Bachata?

Salsa. Salsa is een Caribische koppeldans die voornamelijk op de tonen van het gelijknamige muzikale genre danste. Hoewel de saus goed gedefinieerde gemeenschappelijke kenmerken heeft, ontwikkelt de saus zich in verschillende stijlen die voornamelijk worden gedifferentieerd door gebaren, figuren, muzikale vertakkingen van culturele aard. De Salsa in de dansoptiek van het paar behoort tot de “sociale” classificatie, zoals de Argentijnse tango of milongadansen.

Bachata. Bachata is een Latijns-Amerikaans muziekgenre uit de Dominicaanse Republiek dat aanleiding gaf tot de bijbehorende koppeldans. De muziek presenteert een zoet en melodieus geluid. De teksten van de liedjes behandelen altijd het thema liefde in al zijn nuances, soms in idyllische termen en soms in dramatische termen.

Did you move to Barcelona and want to try your luck at the dance but do not know where to start? Would you like to feel the emotion of being in the center of attention with the Latin sound? In Barcelona-Home we have the right proposal for you, BCN Baila!

WhatsApp Image 2018-11-05 at 12.53.49
BCN Baila

BCN danst uit de passie voor de dans van twee vrienden die elkaar hebben ontmoet met dansen, Dani en Noe. En het plezier om fit te blijven en voor zichzelf te zorgen. Het idee om een kwaliteitsvolle dansschool te creëren, met goede professionals, in sportscholen waar deze smaak alom aanwezig is, het traceren van een netwerk van danslessen in verschillende BCN-sportscholen met het uiteindelijke idee dat heel Barcelona danst. En deel te nemen aan al die punten om gemeenschappelijke evenementen te creëren voor studenten om te oefenen en te genieten van deze prachtige wereld die begint op de dag dat je besluit om te leren dansen.

Galerij:

Ontmoet nieuwe mensen, verbind, creëer banden met vreemden die uiteindelijk vrienden worden, menselijke relaties verbeteren, plezier hebben, in vorm blijven, jezelf bevrijden van alle zorgen van de dag, dansacts op een therapeutische manier en je helpen groeien en je openstellen mentaal en emotioneel, afgezien van het fysiek verzorgen van jezelf.
Er zijn veel mensen die hun leven veranderen wanneer ze beginnen te dansen. Van BCNbaila wil dit gevoel en welzijn brengen dat de dans biedt aan zoveel mogelijk mensen en op zoveel mogelijk plaatsen. Het idee is dat het netwerk wordt overgeslagen en uiteindelijk elke keer dat er meer gelukkige en gezonde mensen zijn, behandeld in de stad Barcelona dankzij de dans.

BCN baila wil dat iedereen in Barcelona dit gevoel van vrijheid en welzijn ervaart dat dans voortbrengt.

Contact

Whatsapp:+34 693 72 47 65
Email: noe@bcnbaila.com
Website
: BCNBaila

De locaties van de 5 scholen in Barcelona:
BCN Baila Sants: Carrer de Sants, 212, 08028 Barcelona
BCN Baila Av Roma: Av. de Roma, 42, 08015 Barcelona
BCN Baila Universitat: Gran Via de les Corts Catalanes, 584, 08011 Barcelona
BCN Baila Urquinaona: Carrer del Bruc, 49, 08009 Barcelona
BCN Baila Sagrada Familia: Carrer de Mallorca 508, 08013 Barcelona

Boek nu je kamer!

button_du    button2_du

Geef een Reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Geschreven door: Bianka

Bianka

I love traveling and getting to know new cultures. Barcelona gives you the best mixture full of fun, happiness, culture and history.

over-barcelona sporten vrije-tijd

Accommodatie Barcelona


Scroll naar boven