Barcelona Maandelijkse Huur Appartementen

Op zoek naar een maandelijkse huur appartement om te verblijven in Barcelona voor een stage, werk, studie of om welke reden dan ook? Barcelona Home kan u helpen. Als één van de meest internationale steden die jaarlijks  duizenden buitenlanders verwelkomt, begrijpt Barcelona Home dat het vinden van een accommodatie die voldoet aan uw wensen en behoeften een uitdaging kan zijn. Daarom zijn wij er om jou te helpen met het vinden van jouw ideale maandelijkse huur appartement. Wij hebben een brede lijst aan accommodaties in verschillende stijlen en prijzen op verschillende locaties om uit te kiezen. Contacteer ons via e-mail of via onze klantenservice chat balk op onze website om meer te weten te komen over de eigendommen die jou interesseren.

+34 934 231 270 info@barcelona-home.com

GEZELLIGE EENPERSOONSSLAAPKAMER VLAKBIJ PARK MONTJUÏC

Van 420 € / MAAND

Een appartement met een simpel, praktisch design voor iemand die op zoek is naar een eenpersoonsslaapkamer in de buurt van het zakelijk district van Barcelona. De woonkamer heeft een lounge, een TV en een elegante piano, alsook een eetruimte met een tafel waar 4 personen aan kunnen zitten. Vanaf het balkon kan je genieten van een uit vogelperspectief uitzicht over de stad. De keuken heeft alle huishoudelijke apparaten die je nodig hebt om een heerlijke maaltijd te maken. Wij garanderen je dat je je thuis gaat voelen in de heerlijke slaapkamer, waarvan de zachtgele muren zorgen voor een relaxte sfeer. De kamer is ingericht met een comfortabel eenpersoonsbed, een nachtkastje, een plank en een bureau. Vlakbij ligt de nette badkamer met douche, recent gerenoveerd met kwaliteitsvolle apparatuur.

Dit maandelijkse huur appartement is ideaal voor werkende individuen in Barcelona, dankzij de nabijheid van verschillende commerciële gebieden. Het ligt een paar meter van de Gran Via, waar je het massieve Gran Via winkelcentrum, de Carrefour, het Fira de Barcelona expositiecentrum en het Ildefons Cerda metrostation kunt vinden. Vanaf het metrostation kan je snel naar de rest van de stad doorreizen.

CHARMANT ZEN APPARTEMENT MET 2 SLAAPKAMERS

Van 855 € / MAAND

Dit charmante zen appartement met 2 slaapkamers heeft een frisse en simpele aura, en is beschikbaar voor maandelijkse huur in Sant Martí. Het design is gekarakteriseerd door een rustgevende mix van “zen” kleuren en materialen – zacht gerenoveerd hout en metalen oppervlakken in het helder wit en beige. Via het ruime balkon schijnt er een grote hoeveelheid zonlicht binnen in het appartement. De mooie keuken heeft zijn charme te danken aan de metallic muur en bengelende lampen. De houten eettafel is ook geschikt om op te werken. Er zijn 2 slaapkamers, één met een dubbel bed en een grote witte kast en de andere met een eenpersoonsbed en een grote houten kast. Het appartement heeft ook opslagruimte voor fietsen. Het gebouw is gelegen in een rustige residentiebruut met veel parken en winkelcentra. Het ligt ook vlakbij de La Pau en Beso metro stations, met gemakkelijk toegang tot het stadscentrum. Wij raden je aan om naar het Parc del Forum te wandelen, langs de Rambla del Prim, en vervolgens naar Platja de Llevant, een populair strand met 2 geweldige strandbars, waar je kan genieten van een heerlijke maaltijd of een drankje. Het appartement is ook dichtbij CEM Besos, een sportcentrum voor diegene die graag sporten. Sant Martí, gelegen in Barcelona’s Villa Olimpic met gemakkelijke toegang tot het stand, is populair voor surfers, zwemmers en kite boarders.

LUXE 3-SLAAPKAMER APPARTEMENT MET EEN ZWEMBAD OP HET DAK

Van 6500 € / MAAND 

Dit luxe 3-slaapkamer appartement (met een zwembad op het dak) in Sarria Sant– Gervasi, biedt een high-end woonkamer met een oppervlakte van 140m2. Het interieur design is van de hoogste standaard van elegantie en comfort met stijlvolle meubels en aandacht voor detail. Elke slaapkamer is aangevuld met kwaliteitsvol beddengoed en een bureau om te lezen. De ruime woonkamer is een geweldige ruimte waar je kan relaxen, of je nu je favoriete show kijkt of aan het socializen bent met vrienden. De keuken heeft een simpel maar heel elegant design. Het is uitgerust met werelds beste keukenapparatuur.

Het gebouw heeft nog veel meer te bieden zoals een dakterras, een openlucht bioscoop, een gym, een sauna en een gemeenschappelijk zwembad.  Het is gelegen in een rustige residentie buurt in Sarria-Sant Gervasi, afgezonderd van het lawaai van het stadscentrum. Het is bekend voor zijn prachtige tuinen en grote winkelbuurten, zowel in Via Augusta, Passeig de Gracia en Avenida Diagonal maar ook voor zijn myriade boetiekjes en restaurants in de buurt. Het is zeer toegankelijk gelegen om naar het centrum te gaan, zowel met de auto als het openbaar vervoer, met veel bussen en treinen in de buurt, alsook de L3 Metro vanaf Fontana station.

Op zoek naar een appartement te huur in Barcelona? Check dan onze speciale deals op appartementen overal in de stad met Barcelona Home!

Accommodaties in Barcelona

xavi: Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!