Home / Verblijf / Appartementen met Zeezicht in Barcelona
Meerblick

Appartementen met Zeezicht in Barcelona

Wil je wakker worden, naar het raam lopen en de eindeloze zee zien met geweldig Mediterraans weer? Barcelona Home kan je helpen bij het vinden van een appartement op loopafstand van het bruisende centrum van Barcelona, maar ver genoeg van de geluiden uit de grote stad. De diverse cafés, restaurants en strandbars houden je bezig op slechts een paar meter van je appartement. BARCELONETA is een haven voor toeristen; het heeft alles wat je ooit nodig zou willen hebben voor een geweldige strandvakantie in de hoofdstad van Catalonië. Je maakt een hoop lokale mensen jaloers als je zegt dat je binnen loopafstand van het strand bent! Neem een drankje op het dakterras van het W Hotel of walk langs de haven en bekijk de magnifieke boten. Treed toe tot de SPAANSE KEUKEN met een zicht die versteld doet staan. OPENBAAR VERVOER is eindeloos door Barcelona en zal je geheid op de plek van bestemming brengen! Twijfel niet om contact op te nemen als je vragen hebt!

view more apartments +34 934 231 270 view more apartments info@barcelona-home.com

STUDIO MED HAVUTSIKT I BARCELONETA

Vanaf 1000 € / NACHT

Studio with Sea Views in Barceloneta

Alhoewel dit 40m2 studiootje minimale decoraties bevat, het heeft wel een chique en moderne vibe. Het is de perfecte, comfortabele accommodatie voor degenen die wakker willen worden langs de grote blauwe zee! Op slechts een paar stappen, 50m om precies te zijn, van het STRAND is dit appartement geschikt als je de hele dag op het strand rond wilt brengen of op korte afstand met de bus naar het centrum van de stad. Dit WIT THEMA APPARTEMENT heeft een volledig uitgeruste, open keuken met ruimte voor 4 personen om te verblijven met alle behoeftes die je verlangt. Wi-Fi en TV zijn inbegrepen, samen met alle dingen die je nodig hebt om te wassen.
Deze studio is gevestigd op een paar minuten lopen van de bruisende Passeig de Joan de Borbo promenade, die vol zit met vis restaurants, zo ver als het oog reikt! Het is slechts op een klein stukje lopen van EL BORN en La Rambla, waar je lusteloos rond kunt winkelen. Je bent ook op een kleine wandeling van het Picasso museum, perfect voor mensen die op zoek zijn naar een artistieke cultuur, en dichtbij het Mercat de Santa Caterina, een uitgebreide voedsel markt en een must-see!

buttomsNL

APPARTEMENT MET UITZICHT OP ZEE IN BARCELONA

Vanaf 86 € / NACHT
Vanaf 1400 € / MAAND

Barcelona Apartment with Sea View

Op een klein afstandje van Barceloneta, maar toch met het geweldige Mediterrane zicht en op korte afstand van het strand, is dit appartement meer richting de stad. Dit appartement in het SANT MARTI DISTRICT is erg open en modern en kan tot 4 personen herbergen. Met open keuken die leid naar de woonkamer is het een erg sociale ruimte. 2 privé slaapkamers geven wat meer privacy. Door de ramen in de slaapkamers schijnt de hele dag door de warme zon. Dit appartement HEEFT EEN LIFT om de vierde verdieping te bereiken. Wi-Fi is inbegrepen.
Dicht bij alle grote attracties van Barcelona en omgeven door MEDITERRANE RESTAURANTJES zorgen voor een geweldige eetervaring.

Vergunning : HUTB-003920

buttomsNL

MOOI APPARTEMENT MET UITZICHT OP ZEE IN CIUTAT VELLA

Vanaf 1558 € /MAAND

Lovely Apartment with Sea View, Ciutat Vella

Een appartement met zeezicht en een mooi, ruimtelijk interieur lijkt lastig te vinden in Barcelona. Maar als je daar naar op zoek bent, moet je zeker bij ons zijn. Te vinden in CIUTAT VELLA, een kleine wandeling vanaf het strand, is dit recentelijk heringerichte appartement te vinden. De leef/woonruimte en aparte keuken zorgen voor een goede verdeling, wat het perfect maakt voor een relaxte vakantie in de hoofdstad van Catalunya. Met zonlicht door het appartement de hele dag lang, wat het tot een echt zonnige vakantie brengt. De slaapkamers zijn beiden uitgerust met grote ramen waardoor je de stad kan zien en ook een zeebriesje op kan snuiven.
Met zijn MOOI ZICHT OVER DE HAVEN is dit appartement dichtbij de bezienswaardigheden van de stad, onder andere La Ramblas, het aquarium en het Picasso museum. Met het OPENBARE VERVOER recht voor de deur geeft het toegang to de hele stad. Supermarkten zijn op slechts 3 minuten lopen, wat het appartement een geweldige uitvalbasis maakt in deze mooie stad.

buttomsNL

 Op zoek naar een appartement in Barcelona om te huren? Bekijk onze SPECIALE DEALS VOOR APPARTEMENTEN in de hele stad met Barcelona-Home

Accommodaties Barcelona

view more apartments dutch

Map

view more apartments +34 934 231 270 view more apartments info@barcelona-home.com

Geef een Reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Geschreven door: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

waar-te-verblijven

Accommodatie Barcelona


Scroll naar boven