Home / Verblijf / Appartementen op La Rambla
La-Rambla-barcelona

Appartementen op La Rambla

La Rambla is de favoriet van toeristen om een reden. Lopend van de bekende PLAZA CATALUNYA naar het luxueuze Port Vell is La Rambla een must-see als je op bezoek bent in Barcelona, zeker op een warme dag. De straat is altijd vol met leven, met aan de linkerkant het charmante GOTHISCHE KWARTIER en aan de rechterkant het historische EL RAVAL. De buurt zit ook vol met interessante cafés, restaurants en bars. De restaurants aan de zijkanten van de weg zijn perfect om mensen te kijken – je kan er makkelijk een namiddag relaxen in de Mediterrane zon. Naast de grote hoeveelheid restaurants vind je ook een hoop souvenirwinkeltjes, perfect om wat memorabele figuurtjes te kopen. Ongeveer halverwege Ramblas kom je bij het mooie Liceu Theatre, waar je kan genieten van opera of ballet, en de wereldberoemde BOQUERIA MARKT. We raden aan om daar heen te gaan, al is het voor een korte wandeling, om honderden stalletjes met vers fruit, sap, vlees, brood en vis te zien. Aan het einde van La Rambla is het Barceloneta strand, alles op slecht korte afstand van elkaar. Let echter wel op voor zakkenrollers, daar staat La Rambla ook bekend om!

ramblas

La Rambla

APPARTEMENTEN OP DE RAMBLAS zijn vaak duur, vanwege hun extreem centrale locatie, maar als je op zoek bent naar een verblijf die je toegang geeft tot de hele stad is een verblijf hier een geweldige keuze. Je kunt hier veel APPARTEMENTEN MET EEN DAKTERRAS vinden, een perfecte plek om te genieten in het comfort van je eigen huis terwijl je iedereen voorbij ziet beneden je. Als je geïnteresseerd bent in een appartement in deze buurt, stuur ons een berichtje of ga zelf op onderzoek uit op onze WEBPAGINA.

view more apartments +34 934 231 270 view more apartments info@barcelona-home.com

APPARTEMENT MET DRIE BALKONS OP DE RAMBLAS

Vanaf 1251€ / Maand

Appartment Las Ramblas

Appartment Las Ramblas

Dit aandoenlijke appartement is te vinden in het culturele centrum van de stad, met directe zichten op de Ramblas vanaf de twee balkons die een hoop natuurlijk licht naar binnen brengen en voorzien zijn van dubbele deuren om het geluid buiten te houden wanneer nodig. Op slechts een kleine afstand van de Boqueria markt en het Liceu theater. Het gebouw heeft een hoog plafond en komt met een volledig uitgeruste keuken, een ruimtelijke woonkamer met piano en twee dubbele slaapkamers. Een schoonmaak per week is ook inbegrepen!

buttomsNL dutch

APPARTEMENT TE HUUR IN DE BUURT VAN LAS RAMBLAS

Vanaf 63€ / Nacht
Vanaf 1250€ / Maand

Appartment Las Ramblas

Appartment Las Ramblas

Dit ruimtelijke appartement heeft een simpel en elegant design en is te vinden in het theater district van Barcelona. Relax met je favoriete boek op de stijlvolle witte bank of geniet van een lekker diner in de eetruimte. Het appartement is uitgerust et twee slaapkamers – een met een groot dubbel bed en de ander met twee comfortabele enkele bedden. Beide slaapkamers hebben een kalme en relaxte atmosfeer, wat ervoor zorgt dat je jezelf thuis voelt tijdens je korte- of lange verblijf in Barcelona. Dit charmeante huis is gevestigd in de POBLE SEC, op enkele meters van verschillende geweldige theaters en evenementen, inclusief theater Condal, theater Victoria, El Molino en Sala Apolo. Ook dichtbij is Carrer Blai, een straat vol met goedkope en wonderlijke tapas bars. Verder is Plaza Catalunya en La Rambla op loopafstand.

Licentie: HUTB-002624

buttomsNL dutch

LANGE TERMIJN VERHUUR

Vanaf 2000€ / Maand 

barcelona huren op lange termijn

Barcelona huren op lange termijn

Dit is een fantastisch appartement met een elegante en aandoenlijke stijl. De knusse lounge is de perfecte plek om te relaxen na een drukke dag in de stad. De slaapkamer is ruimtelijk en modern en  de keuken volledig uitgerust. Gelegen op slechts meters van Las Ramblas en PLAZA REAL, bekend vanwege zijn restaurants en clubs. Een stap naar buiten en je bent in de drukte van deze fantastische stad, op loopafstand van bekende bezienswaardigheden zoals het Kathedraal van Barcelona, Theater Liceo en Mirador Columbus.

buttomsNL dutch

Op zoek naar een appartement in Barcelona om te huren? Bekijk onze SPECIALE DEALS VOOR APPARTEMENTEN in de hele stad met Barcelona-Home!

Accommodaties Barcelona

view more apartments dutch

Zrzut ekranu 2016-12-13 o 18.21.22

Geschreven door: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

waar-te-verblijven

Accommodatie Barcelona


Scroll naar boven