Home / Overige informatie / Appartementen en huizen voor fotoshoots en filmopnames
Rent a flat in Barcelona (2)

Appartementen en huizen voor fotoshoots en filmopnames

film_strip

Barcelona Home biedt alle soorten appartementen voor het filmen en producties in het algemeen in Barcelona.

Appartementen met een moderne inrichting, gemeubileerd of niet gemeubileerd, kantoren, zwembaden, terrassen, etc. Voor alle soorten opnames van film, reclame en televisie. De locaties  hebben alle comfort en flexibiliteit voor opnames. Ideaal voor elk type van productie, reclame, evenementen, film-, televisie-en fotoshoots.

De locaties bieden comfort en wendbaarheid gedurende de shoots, ideaal voor elk type productie, adverteren, evenement, film, televisie en fotoshoot.

Verhuurlocaties ideaal voor alle soorten van productie

Wij bieden een verscheidenheid van ruimtes, allemaal ruim en gevuld met natuurlijk licht. Hoge plafonds, zeer gedetailleerde omlijstingen, details die bewaard zijn gebleven, met verschillende soorten meubels, van antieke meubels tot design meubels of ongemeubileerd. Wij bieden ook terrassen en tuinen in verschillende delen van de stad Barcelona aan. Er is aan alles gedacht om altijd aan uw behoeften te kunnen voldoen.

medium_5477252332

Vakantiewoningen voor zakelijke evenementen of feesten

Wij bieden appartementen en ruimtes voor zakelijke evenementen of feesten zoals bruiloften, doopfeesten, open dagen, productlanceringen, modeshows, (bruids) fotoshoots, filmopnames, meetings, catering en alle soorten evenementen, zowel zakelijk of persoonlijk. U kunt ons per uur, per weekend of voor langere periodes boeken. Alle huizen zijn prive en zeer comfortabel. U kunt voor het hele appartement kiezen, of een specifieke ruimte. Als u graag onze catalogus wilt zien, of u bent opzoek naar iets zeer specifieks, neem dan zeker contact met ons op.

 

Wilt u graag uw appartement verhuren voor gebruik in fotoshoots en filmopnames?

Als u een appartement, huis of een ander bezit geschikt voor evenementen en partijen in Catalonië of de Balearen en het wil verhuren, contact ons bij Barcelona Home.

Op zoek naar advies en hulp met de huur van uw appartement of wilt u dat iemand dit voor u regelt? Barcelona-Home kan u goed helpen om de verhuur van uw eigendom te beheren. Voor meer dan 20 jaar opereren wij met groot succes in de markt van huizenverhuur. Het succes van ons bedrijf en de loyaliteit van onze klanten zijn drijfkracht geweest achter onze marktuitbreiding. Onder de diensten die wij aanbieden horen: advies over licenties en vergunningen, legale problemen en advies op financieel gebied.

Als u vragen heeft of geïnteresseerd bent in het verhuren van uw eigendom, twijfel niet om contact met ons op te nemen! Wacht niet langer, laat ons helpen om uw appartement vandaag nog te verhuren!

Are you looking for a great accommodation in Barcelona? Look no further, we have what’s right for you!

screen map apartments 4 stars

button1 button2-1

Geef een Reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Geschreven door: Barcelona-Home

Barcelona-Home

On our platform clients can find any kind of accommodation starting from shared apartments or student rooms, vacation rentals, monthly or yearly rentals, villas as well as properties for sale.

mas-consejos-nl

Accommodatie Barcelona


Scroll naar boven