Home / Verblijf / Appartementen in de Gotische Wijk te huur
Holiday Apartments in Barcelona (6)

Appartementen in de Gotische Wijk te huur

Geen enkel bezoek aan Barcelona is compleet als je de Gotische Wijk niet hebt ontdekt. Het is een van de, zo niet de populairste wijk van Barcelona. Het stroomt over van de geschiedenis en karakteristieke smalle straatjes, mooie oude gebouwen en schattige pleintjes om de voorbijgangers te bekijken terwijl u van traditionele tapas geniet.

De oorsprong gaat terug tot de Romeinse tijd, wanneer Barcelona nog maar een dorpje was met veel gebouwen in gotische stijl. De buurt heeft veel interessante plaatsen zoals de Kathedraal, het Picasso Museum en het levendige plein Plaza Reial.

 

Het ligt precies in het centrum, vlakbij El Born, de Ramblas en op loopafstand van het strand. U kunt het gebied het beste te voet ontdekken, maar als u ook graag de rest van Barcelona wilt bekijken zijn er twee metro stations op de Ramblas, Liceu en Drassanes (L3) en één aan de andere kant, naast el Born, Jaume I (L4). Plaza Catalunya ligt ook vlakbij en is ook een van de plekken waar het altijd actief is.

De Gotische Wijk is een perfecte basis om te ontdekken wat Barcelona te bieden heeft. Als u het beste van de cultuur en geschiedenis van de stad wilt beleven, laat Barcelona Home dan helpen om het perfecte appartement in el Barrio Gótico te vinden voor uw verblijf in Barcelona.

 

Are you looking for a great accommodation in Barcelona? Look no further, we have what’s right for you!

screen map apartments 4 stars

button1 button2-1

Geef een Reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Geschreven door: Barcelona-Home

Barcelona-Home

On our platform clients can find any kind of accommodation starting from shared apartments or student rooms, vacation rentals, monthly or yearly rentals, villas as well as properties for sale.

waar-te-verblijven

Accommodatie Barcelona


Scroll naar boven