Home / Verblijf / Appartement huren in het centrum van Barcelona
Yearly rentral (4)

Appartement huren in het centrum van Barcelona

Wilt u een appartement in het centrum van Barcelona huren, maar weet u niet in welk gebied u zou willen verblijven?

appartement huren in het centrum

 

Barceloneta

Dit is de ultieme locatie als u wilt ontspannen en als u de hele dag wilt genieten van de zon op het strand. Het strand heeft een ruwweg driehoekige vorm en is gelegen naast Port Vell en el Born. Het heeft vele bars en restaurants en een levendige sfeer langs de promenade. U kunt Barcelona niet bezoeken zonder minstens een keer te zonnebaden op zijn mooie stranden.

Santa Caterina-Born

Dit gebied ligt tussen het enorme en prachtige Parc de la Ciutadella en de Gotische wijk. Omdat het één van de oudste wijken is van Barcelona, heeft het veel geschiedenis.
Een appartement in deze buurt is een goede keuze omdat het zo dicht bij vele toeristische attracties ligt, waaronder het Picasso Museum. ’s Nachts heeft het een geweldige sfeer met veel bars en restaurants om uit te proberen tijdens uw verblijf in Barcelona.

 

Raval y Gótic

Dit gebied zit vol verbazingwekkende architectuur en smalle straatjes met een charmant en sfeervol karakter. U kunt uren door deze straatjes wandelen, genietend van de gebouwen, kleine boetiekjes en authentieke bars. De beroemde Boqueria markt is hier ook gevestigd en is een must-go. Op de markt vindt u verschillende bijzondere soorten eten.

 

Are you looking for a great accommodation in Barcelona? Look no further, we have what’s right for you!

screen map apartments 4 stars

button1 button2-1

Geef een Reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Geschreven door: Barcelona-Home

Barcelona-Home

On our platform clients can find any kind of accommodation starting from shared apartments or student rooms, vacation rentals, monthly or yearly rentals, villas as well as properties for sale.

waar-te-verblijven

Accommodatie Barcelona


Scroll naar boven