Hjem / Om Barcelona / Overnatting / Hvor skal man bo i Barcelona?
feature-620x330

Hvor skal man bo i Barcelona?

Dersom du aldri har vært i BARCELONA tidligere, kan det være vanskelig å finne ut hvor man skal bo. Byen har mange forskjellige nabolag, og gjør det derfor enkelt å finne et sted som tilfredsstiller det du ser etter. Når du vet hva budsjettet ditt er på, og i HVILKET NABOLAG, blir jakten på en leilighet mye enklere. Generelt sett er det tre hovudområder i Barcelona; Ciutat Vella (gamlebyen), L’Eixample (utvidelsen) og Gracia.

Finn din overnatting nå!

Nabolag

Gamlebyen som ligger i sentrum er den eldste delen av Barcelona, og den mest turistpregede bydelen. Innen dette området finner du El Born, BARRI GOTIC og El Raval. Selv om disse områdene har atmosfæren av gamlebyen, er de også de mest turistpregede, og har derfor mer kriminalitet enn i andre områder. Her er det mange pittoreske restauranter, barer og butikker gjennom de små svingede gatene, og LAS RAMBLAS går tvers igjennom midten av området. Dette er også et populært område blant studenter og unge voksne, siden det har et bredt utvalg av uteliv.

El Born er det mest stilfulle nabolaget og har fortsatt en atmosfære som et nabolag. Barri Gotic, med gamle brosteinsgater, er en prisklasse høyere enn de andre nabolagene, men du vil føle det som om du lever i middelalderen. El Raval er et veldig multikulturelt og mangfoldig nabolag, med noen deler som kan være kunstneriske og kreativt, mens andre deler kan være mer lugubre.

L’Eixample er et område i Barcelona som er delt inn i Izquierda (venstre) og Derecha (høyre). Denne delen av byen har fornuftige priser, er tryggere og har arkitektur av Antoni Gaudi og lluis Domench i Montaner. Det er mange restauranter, butikker, lokale frukt-og grønnsaksboder, og et flott sted for familier og profesjonelle å bosette seg. Gracia, som er mer bohemsk, har smale gater og plasser hvor folk kommer for å møtes.

Gracia har et bra uteliv med barer, i tillegg til flotte restauranter og kafeer. Å LEIE i denn delen av byen er mer økonomisk enn andre bydeler. Når du skal bestemme hvor du ønsker å bo i Barcelona, er det mange forskjellige muligheter. Uansett hvor du ender opp i Barcelona, vil du få en flott opplevelse, og ikke noe sted er ”forferdelig” å bo, du er jo i Barcelona. For mer informasjon om hvor du kan bo og hvor du kan finne leiligheter, besøk barcelona-home.com

Leiligheter i Barcelona

Vis alle

Legg igjen et svar

Din epostaddresse vil ikke bli publisert

Skrevet av: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

overnatting

Overnatting Barcelona


Gå til toppen