Hjem / Kultur / Spise og drikke / Top 5 Churrerías in Barcelona
churros

Top 5 Churrerías in Barcelona

Varme, karamelliserte, deigete og søte. Hvem elsker ikke churros? Enten du foretrekker det som frokost, lunsj, snacks eller middag, disse søtsakene er en fornøyelse. For å dempe søtsuget ditt med noe UNIKT SPANSK, pass på at du ikke går glipp av BARCELONA-HOME sine topp 5 churrerías i Barcelona:

1) Xurreria dels Banys Nous

Tucked away in one of the narrow streets by La Boqueria, Xurreria is number one on this list for a reason. This fantastic family-owned churro stand gets right down to business, when it comes to the good stuff. To satisfy your fancy, they’ll make you a fresh, piping hot cone of churros for just €1.20 to take away, as they don’t have a café. Though this large cone of five churros may at first seem best to share, once you start it’ll be impossible stop… so we recommended you grab your own! Looking for accommodation in this area? Check out our apartments in el Raval!

Gjemt bort i en av de små gatene i La Boqueria, Xurreria dels Banys Nous er nummer en på denne listen for en grunn. Denne fantastiske familieeide churro-boden har gått rett på sak når det kommer til de ekte varene. For å tilfredsstille din fantasi, vil de lage et rykende varmt og ferskt kremmerhus med churros for bare €1,20 til å ta med, siden de ikke har en kafé. Selv om dette store kremmerhuset med fem churros først kan virke best å dele, så vil ikke det være mulig når du først har startet… så vi anbefaler deg å kjøpe ditt eget kremmerhus! Ser du etter leiligheter i dette området? Check ut våre LEILIGHETER I EL RAVAL.

2) Comaxurros

Tradisjonelle churros med en moderne vibe. Den praktisk talt nye butikken Comaxurros, plassert i Calle Muntaner, har fått stjernestatus i løpet av kun de siste månedene. De er kjent for sin moderne vri på denne snacken og variasjonene av churros på menyen sin. Skjem bort deg selv med Churro Jimènez, en churro servert med sitronkrem toppet med marengs. Eller belønn deg selv med Xurraco, en churro servert med pistasjkrem og bringebærsyltetøy. Med en så perfekt og unik smak, vil du snart ha lyst til å prøve alt de har på menyen. Ta en titt på våre LEILIGHETER I SARRIA-SANT GERVASI for overnattinger i nærheten.

3) Xurreria El Trebol

Barcelona’s eldste churrería, El Trébol (betyr kløver), er en lokal favoritt for denne frityrstekte og deigete ekstasen. Enda en familieeid churro butikk, og El Trébol er kjent for sine tykkere og mer sprø churros. De har åpent hele døgnet i helgene, og dette er perfekt som en snack etter festen. Dette stedet har til og med et online leveringssystem, så du kan få churros direkte til døren din! Vi tilbyr mangfoldige LEILIGHETER I GRACIA, nær El Trébol.

4) Granja La Pallaresa

De neste to churreríaene ligger i samme gate, den smale lille Carrer de Petritxol i det Gotiske kvarter. Berømt for sine tykke og ekstra mørke varme sjokolade, Granja La Pallera gjør alle sjokoladeavhengige lykkelig. Gå over dit for å tirre sansene dine og dynk noen churros i en varm kopp med sjokolade i denne typiske spanske kaféen. Bare husk på at en kopp med sjokolade er nok til å dele mellom 2-3 personer!

5) Granja Dulcinea

Dessverre har vi nådd slutten av vår churro-tur rundt Barcelona. På vårt siste stop, vil du finne deg selv, ettergivende for varm sjokolade, tykk og søt, med lett sukret, fritert churros til å dyppe med. Denne opplevelsen gir den perfekte følelsen av indre lykke og tilfredsstillelse. Dersom du befinner deg i Carrer de Petrtixol, prøv enten Granja Dulcinea eller Granja La Pallaresa for å dempe søtsuget. Check vår hjemmeside for å finne den perfekte LEILIGHETEN I BARRIO GOTIC like ved.

 

 

Leigheter Barcelona

Skrevet av: Barcelona-Home

Barcelona-Home

On our platform clients can find any kind of accommodation starting from shared apartments or student rooms, vacation rentals, monthly or yearly rentals, villas as well as properties for sale.

eating-and-drinking-in-barcelona-nb

Overnatting Barcelona


Gå til toppen