Hjem / Om Barcelona / Overnatting / Studentleiligheter i Barcelona
Student Housing in Barcelona (1)

Studentleiligheter i Barcelona

studentleiligheter i Barcelona

Å bo sammen med andre studenter er ofte den første erfaringen for unge mennesker som flytter hjemmefra. Det er en helt ny situasjon der du må lære deg selv å kjenne i tillegg til å ta hensyn til andre. Det kan ofte være en utfordrende opplevelse for de som er vant til de bekvemmeligheter ved det å bo hjemme hos foreldrene sine. Men med noen forhåndsregler kan det også bli en svært morsom og minneverdig opplevelse!

Dele en leilighet

Noen studenter velger å bo sammen med venner de kjenner hjemmefra. Det kan være en måte å føle seg mer trygg når man skal bli kjent med en ny by. Noen ønsker å dele en leilighet sammen og bo i separate rom. Andre ønsker “å kaste seg ut i det” og ha mulighetene åpne til å bygge nye vennskap. En av fordelene ved å bo i en leilighet med nye mennesker er også at du har muligheten til å forbedre dine språkkunnskaper. Det er alltid gøy å kunne snakke det lokale språket i ett nytt land. Husk at Barcelona har også et bredt utvalg av spansk-kurs for utlendinger som ønsker å forbedre spansk sin!

Finne din overnattning nå!

Studentleiligheter i Barcelona

Vi i Barcelona-Home tilbyr leiligheter for studenter i sentrum av Barcelona. Hvis du bor hos oss under ditt opphold i Barcelona har du tilgang til det beste byen har å tilby. På ethvert gatehjørne finner du barer, restauranter –  ofte omgitt av imponerende historisk arkitektur. Hver kveld kan du finne nye steder å utforske hvis du har lyst å oppleve nattelivet. I Barcelona er det alltid en fest, både i ukedagene og i helgene!

Bo i Spania

Den spanske leverytmen er også ganske forskjellig fra mange andre land. I Spania er det ikke uvanlig at man spiser middag kl 22:00. Dette gjør at en student kan være ganske fleksibel i sin studiehverdag, og rekke mye i løpet av en dag!

Hvis du kommer til Barcelona for å studere kan være sikker på at du får en flott opplevelse. Vi i Barcelona-Home vil hjelpe deg med å finne en leilighet, et rom eller en delt leilighet tilpasset dine behov og ønsker. Kom og studer i Barcelona med oss!

SE FLERE LEILIGHETER

Legg igjen et svar

Din epostaddresse vil ikke bli publisert

Skrevet av: Barcelona-Home

Barcelona-Home

On our platform clients can find any kind of accommodation starting from shared apartments or student rooms, vacation rentals, monthly or yearly rentals, villas as well as properties for sale.

overnatting

Overnatting Barcelona


Gå til toppen