Hjem / Om Barcelona / Overnatting / Romantiske leiligheter i Barcelona
Romantic apartments for rent in Barcelona

Romantiske leiligheter i Barcelona

Planlegger du en romantisk helg til sjarmerende og vakre Barcelona, som en overraskelse for din kjære utvalgte?

Har du ett stor jubileum med partneren din som nærmer seg, og ønsker å gjøre feiringen minneverdig?

Trenger du en spesiell mulighet til å fortelle din livslange venn at du er faktisk forelsket i ham / henne, og ønsker å være mer enn bare venner?

Uansett grunn til å planlegge en romantisk ferie i Barcelona, har Barcelona-Home.com leiligheten som passer dine romantiske ønsker! Alle våre rom ligger i sentrum av vakre og sjarmerende Barcelona, kjærlighetens hovedstad i Europa, og alle i områder egnet for en romantisk ferie, med fine og romantiske restauranter, flotte parker, koselige barer og alt annet du ønsker for en romantisk ferie.

Romantikk i Barcelona

Barcelona har lenge siden passert Paris som Europas romantiske hovedstad på grunn av sin utrolige sjarm, mangfold, mange restauranter som passer selv de mest kritiske smaksløker, fantastisk beliggenhet i ett variert og vakkert Catalunya mellom Middelhavet og fjellene, mange romantiske hotspots og vakre historiske gamle bygninger. Barcelona har bare alt! Uansett hvor gammel du er, budsjettet eller været, dersom du prøver å vinne noens hjerte, prøve å skape noen gnister i et gammelt forhold, til å minne et lang og vellykket forhold, eller bare ønsker en romantisk helg med din utvalgte, er Barcelona stedet å reise til!

 Ekstra tjenester

Men å hjelpe deg romantiske leiligher i Barcelona er ikke alt Barcelona-Home.com kan gjøre for deg! Vi tilbyr et bredt spekter av ekstra tjenester, fra matlevering på døren til limousintjenester.

Ønsker du virkelig å imponere? Tenk å ha en limousin med sjåfør til å hente deg og din kjære på flyplassen.

Ønsker å arrangere en privat middag for deg og din utkårede, uten påtrengende servitører, høylydte gjester ved nabobordet eller påtrengende roseselgere?

Så hvorfor ikke la oss tilby en romantisk gourmet middag for deg å nyte i hyggelig og rolig selskap av bare din kjære?

Vil du dele den magiske Barcelona med din kjære på? Hvorfor ikke gå på en romantisk sightseeingtur og oppleve alt Barcelona har å tilby sammen?

Vil du virkelig skjemme bort din kjære? Hvorfor ikke unne ham / henne en fantastisk spa dag med alt inkludert? På Barcelona-Home.com ønsker vi å imøtekomme alle dine behov og ønsker.

 

Are you looking for a great accommodation in Barcelona? Look no further, we have what’s right for you!

screen map apartments 4 stars

button1 button2-1

Legg igjen et svar

Din epostaddresse vil ikke bli publisert

Skrevet av: Barcelona-Home

Barcelona-Home

On our platform clients can find any kind of accommodation starting from shared apartments or student rooms, vacation rentals, monthly or yearly rentals, villas as well as properties for sale.

overnatting

Overnatting Barcelona


Gå til toppen