Hjem / Om Barcelona / Overnatting / Rom i Barcelona
Student Apartments and Rooms in Barcelona

Rom i Barcelona

Barcelona har blitt ett av de mest populære destinasjonene for studenter både fra Europa og resten av verden. Byens kulturelle innhold er unikt, og middelhavsklimaet og et eksepsjonelt natteliv er noen av de motiverende faktorene som gjør at tusenvis av studenter kommer til den nest største byen i Spania hvert år.

Spanskkurs og utvekslingsprogrammer som Erasmus er mest vanlig blant studentene. Business skolene i Barcelona har også blitt svært populære, og faktisk finner du noen av de beste i Europa her i Barcelona. Skoler som ESADE (Escuela Superior de Administración y Dirección de Empresas) og EAE (Escuela de Administración de Empresas) mottar tusenvis av internasjonale studenter, og antallet fortsetter bare å stige. Dette har også styrket profilen til byen som et karrieresentrum med mange nyutdannede, entreprenører, bedrifter og utstasjonerte.

Å planlegge et semester, et år eller to hjemmefra er ikke en lett oppgave. Når du har valgt ditt studieprogram, alle papirene er i orden og flybilletten er i boks kommer det store spørsmålet: Hvor skal jeg bo? Dette er den delen av planen som mange studenter frykter.
Det er naturligvis skummelt å velge hvor du vil bo de neste månedene av livet ditt, spesielt i en by du kanskje ikke er så kjent i. Det er flere spørsmål du bør stille deg før du begynner å lete etter et sted å bo.

Rom i Barcelona

Hvor ser jeg etter? Vil jeg bruke et byrå? Lokale eiere? Hvordan kan jeg kontakte dem? Vil jeg ha en leilighet for meg selv? Hva er budsjettet mitt? Ønsker jeg bo med få personer eller med mange i et bofelleskap? Andre viktige spørsmål; har du oversikt over Barcelona, dets distrikter og områder? Hvor ligger skolen din? Vil jeg bo i sentrum eller litt utenfor byen?

Når du har svart på disse spørsmålene, kan du lettere finne fram til den beste løsningen. Vi VET hvor vanskelig det kan være å finne overnatting i Barcelona for utenlandske privatpersoner, spesielt for studenter. Det er derfor vi spesialiserer oss på kortsiktig innkvartering, noe som gjør prosessen enkel, praktisk og problemfri.

Vi tilbyr fullt utstyrte leiligheter, fra studioer til store leiligheter for grupper, eller rom i delte leiligheter med spanske studenter eller familier.

Sistnevnte type overnatting (delte leiligheter), synes å være foretrukket av studenter, først og fremst fordi det er det mest økonomiske. Å bo med folk fra andre kulturer gir internasjonal erfaringsutveksling og er en stor del av opplevelsen med det å bo i et nytt land.

Her noen tilbakemelding fra studenter som har leid leiligheter/rom via Barcelona-Home:

Å ta et utvekslingsår i Barcelona har vært den beste beslutningen jeg har tatt. Bosituasjonen var utrolig bra, med en leilighet som var perfekt for studenter; rikelig med plass, gigantisk sofa, stor TV, to bad og et stort kjøkken med to kjøleskap. Jeg følte meg så komfortabel at det ikke var noe problem å dele leiligheten med fem andre personer. Hva det beste var? Vi hadde TO terasser! Perfekt for å nyte utsiken og klimaet i Barcelona.
Corine

Jeg var forberedt på å dele leilighet med flere personer, og det viste seg å være perfekt for studentlivet i Barcelona! Sannheten er at jeg ikke kunna hatt en bedre utvekslingsopplevelse. Jeg er så glad for at jeg og mine klassekamerater valgte Barcelona-Home. Kan anbefales 100 prosent!
Tom

Jeg bodde i Barcelona i tre måneder på grunn av studier, og bodde i en leilighet som Barcelona-Homa fant for meg. Jeg vil bare si at det var en utrolig opplevelse, takket være mine fantastiske romkamerater. Uforglemmelige øyeblikk! Takk for alt!
Alex

 

Are you looking for a great accommodation in Barcelona? Look no further, we have what’s right for you!

screen map apartments 4 stars

button1 button2-1

Legg igjen et svar

Din epostaddresse vil ikke bli publisert

Skrevet av: Barcelona-Home

Barcelona-Home

On our platform clients can find any kind of accommodation starting from shared apartments or student rooms, vacation rentals, monthly or yearly rentals, villas as well as properties for sale.

overnatting

Overnatting Barcelona


Gå til toppen