Hjem / Om Barcelona / Overnatting / Overnatting i Barcelona
Why you should not stay in hotels (2)

Overnatting i Barcelona

Blant millionene av turister som besøker byen hvert år blir Barcelona gjerne omtalt som paradisbyen, med de beste overnattingsmulighetene. Rangert blant topp 5 byer i Europa, representerer Barcelona middelhavslivsstilen på sitt beste. Med et nærmest perfekt klima er den katalanske hovedstaden detn perfekte turistdestinasjonen, og det er mange leiligheter til leie i Barcelona for turister.

Barcelona er en smeltedigel av kunst og kreativetet, og har fostret kunstnere som Picasso, Dalí, Miró og selvfølgelig byens skytshelgen Antoni Gaudí. Byen er unik – både arkitektonisk, kulturelt og sosialt. For de shoppingglade kan det også nevnes at Barcelona er hjembyen for anerkjente motemerker som Mango og Custo Barcelona.

Byen har den viktigste havnen i Middelhavet, og har en privilegert beliggenhet siden det er både enkelt og billige å reise fra Barcelona til hvor som helst i verden. Offentlig transport i Barcelona er kjent for å være billigere enn i andre deler av Europa, å ta en drosje er en brøkdel av prisen av hva det ville kostet i mange andre storbyer. I tillegg er også transporttilbudet på nattestid eksepsjonelt bra.

Livet i den katalanske storbyen har  som nevnt mye å tilby, og ikke minst har byen et stort kulturelt mangfold med  folk fra hele verden. Hvert år arrangeres det internasjonale eventer, messer, musikkfestivaler, sportsarrangementer, konserter, show og lokale fester i mange av de mindre bydelene. Et år i Barcelona kan gå veldig fort!

Nesten for godt til å være sant? Barcelona virker som den perfekte feriebyen, og det er den faktisk! Men for utlendinger som kommer for å feriere i byen kan det ofte være vanskelig å finne riktig sted for overnatting i Barcelona. Mange bestemmer seg for å bruke utleiebyråer, andre prøver å avtale direkte med utleiere for å unngå avgifter. Prisene kan være veldig høye i enkelte områder og kontraktene kan være sikre, men er ofte veldig lite fleksible.

Barcelona-Home tilbyr en tjeneste som sikrer kvalitetsleilighet i sentrum, hvor du vil være komfortabel under hele oppholdet i Barcelona. Vi sørger for kortsiktige, fleksible kontrakter med utleiere som tilbyr fullt møblerte leiligheter med klimaanllegg. Vår utmerkede kundeservice gjør det lett og trygt å finne et steder for overnatting i Barcelona.

 

Are you looking for a great accommodation in Barcelona? Look no further, we have what’s right for you!

screen map apartments 4 stars

button1 button2-1

Legg igjen et svar

Din epostaddresse vil ikke bli publisert

Skrevet av: Barcelona-Home

Barcelona-Home

On our platform clients can find any kind of accommodation starting from shared apartments or student rooms, vacation rentals, monthly or yearly rentals, villas as well as properties for sale.

overnatting

Overnatting Barcelona


Gå til toppen