Hjem / Om Barcelona / Overnatting i Barcelona
Why you should not stay in hotels (2)

Overnatting i Barcelona

Blant millionene av turister som besøker byen hvert år blir Barcelona gjerne omtalt som paradisbyen, med de beste overnattingsmulighetene. Rangert blant topp 5 byer i Europa, representerer Barcelona middelhavslivsstilen på sitt beste. Med et nærmest perfekt klima er den katalanske hovedstaden detn perfekte turistdestinasjonen, og det er mange leiligheter til leie i Barcelona for turister.

Barcelona er en smeltedigel av kunst og kreativetet, og har fostret kunstnere som Picasso, Dalí, Miró og selvfølgelig byens skytshelgen Antoni Gaudí. Byen er unik – både arkitektonisk, kulturelt og sosialt. For de shoppingglade kan det også nevnes at Barcelona er hjembyen for anerkjente motemerker som Mango og Custo Barcelona.

Byen har den viktigste havnen i Middelhavet, og har en privilegert beliggenhet siden det er både enkelt og billige å reise fra Barcelona til hvor som helst i verden. Offentlig transport i Barcelona er kjent for å være billigere enn i andre deler av Europa, å ta en drosje er en brøkdel av prisen av hva det ville kostet i mange andre storbyer. I tillegg er også transporttilbudet på nattestid eksepsjonelt bra.

Livet i den katalanske storbyen har  som nevnt mye å tilby, og ikke minst har byen et stort kulturelt mangfold med  folk fra hele verden. Hvert år arrangeres det internasjonale eventer, messer, musikkfestivaler, sportsarrangementer, konserter, show og lokale fester i mange av de mindre bydelene. Et år i Barcelona kan gå veldig fort!

Nesten for godt til å være sant? Barcelona virker som den perfekte feriebyen, og det er den faktisk! Men for utlendinger som kommer for å feriere i byen kan det ofte være vanskelig å finne riktig sted for overnatting i Barcelona. Mange bestemmer seg for å bruke utleiebyråer, andre prøver å avtale direkte med utleiere for å unngå avgifter. Prisene kan være veldig høye i enkelte områder og kontraktene kan være sikre, men er ofte veldig lite fleksible.

Barcelona-Home tilbyr en tjeneste som sikrer kvalitetsleilighet i sentrum, hvor du vil være komfortabel under hele oppholdet i Barcelona. Vi sørger for kortsiktige, fleksible kontrakter med utleiere som tilbyr fullt møblerte leiligheter med klimaanllegg. Vår utmerkede kundeservice gjør det lett og trygt å finne et steder for overnatting i Barcelona.

 

Are you looking for a great accommodation in Barcelona? Look no further, we have what’s right for you!

screen map apartments 4 stars

button1 button2-1

Legg igjen et svar

Din epostaddresse vil ikke bli publisert

Skrevet av: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

about-barcelona-nb

Overnatting Barcelona


Gå til toppen