Hjem / Om Barcelona / Nabolaget Sarria-Sant Gervasi
Sarria-Sant Gervasi Neighbourhood (4)

Nabolaget Sarria-Sant Gervasi

 Hvorfor Sarrià-Sant Gervasi?

Nabolaget Sarria-Sant Gervasi var den siste uavhengige landsbyen som å bli annektert av Barcelona, i 1921. Dette kan kanksje forklare hvorfor Sarrià-Sant Gervasi fortsatt har denne “landsbyen-følelsen”, med sjarm og personlighet som man ikke kan finne noe annet sted i byen. Sarria-Sant Gervasi har alltid vært ett av de mest velstående nabolag i Barcelona, og innbyggerne har alltid vært stolte av å vise frem sitt nabolag til utenforstående. Sarria-Sant Gervasi mest berømte severdighet er det beryktede Tibidabo, den høyeste toppen av Collserola fjellene, som er hjem tilfornøyelsesparken Tibidabo, kirken Sagrat Cor og TV-tårnet designet av den britiske arkitekten Sir Norman Foster.

 

Severdigheter i Sarria-Sant Gervasi

Den Sarrià-Sant Gervasi er et veldig pent nabolag på grunn av det faktum at det alltid har vært hjem til de velstående klasser av Barcelona. Dette betyr at mange av bygningene og gatene er svært godt vedlikeholdt, og du kan også finne noen eksempler på berømte modernistisk arkitektur her, som i Casa Bellesguard som ble designet av Gaudí. De største severdigheten i Sarrià-Sant Gervasi er Tibidabo, den høyeste toppen av Collserola fjellene. På toppen av fjellet finner du Tibidabo fornøyelsespark, på 512 meter over havet, kirken Sagrat Cor og den ikoniske TV-tårnet designet av den britiske arkitekten Sir Norman Foster. Herfra kan du få de mest fantastiske utsikt over Barcelona fra den ene siden av Collserola slettene til den andre.

 

Spise ute i Sarrià-Sant Gervasi

Et flott sted å spise i Sarria-Sant Gervasi er “Moroni” restaurant. Her får du god mat når som helst på dagen, det være seg frokost, lunsj, middag eller en snack innimellom. Maten er enkel, men god, hovedsakelig Middelhavske retter og rimelig i pris.

 

Barer & klubber i Sarria-Sant Gervasi

Sarria-Sant Gervasi har et stort utvalg av barer og klubber, og det er nesten umulig å peke noen ut. Hvis du ønsker å prøve et tradisjonelt jazzrom, kan du sette kursen mot La Cova del Drac på Carrer Vallmajor. To andre store klubber å nevne er Luz de Gaz og Sala B, som ligger like ved siden av hverandre på Muntaner. Klubbene er ganske likt, og den største forskjellen er den 10 års aldersforskjellen med det yngre publikum på Sala B.

 

Shopping i Sarria-Sant Gervasi

Sarria-Sant Gervasi har rikelig med små, sjarmerende butikker, men det mangler ordentlige handlegater og kjøpesentre. Hvis du har et hjerte for shopping, bør du ta metroen til Sant Andreu og besøke La Maquinista megakjøpesenter med 230 butikker, som definitivt vil være i stand til å tilfredsstille selv det største shopping behov!

Are you looking for a great accommodation in Barcelona? Look no further, we have what’s right for you!

screen map apartments 4 stars

button1 button2-1

Legg igjen et svar

Din epostaddresse vil ikke bli publisert

Skrevet av: Barcelona-Home

Barcelona-Home

On our platform clients can find any kind of accommodation starting from shared apartments or student rooms, vacation rentals, monthly or yearly rentals, villas as well as properties for sale.

about-barcelona-nb

Overnatting Barcelona


Gå til toppen