Hjem / Distrikter / Nabolaget Horta Guinardó
Horta-Guinardo Neighbourhood

Nabolaget Horta Guinardó

 

Hvorfor nabolaget Horta-Guinardó?

Horta-Guinardó er ganske annerledes enn de fleste av Barcelonas nabolag, som det er en forstad i en fjellside. Det vil si at nabolaget Horta-Guinardó har mange svært bratte, svingete gater og grønne områder, som Parc de Collserola, verdens største metropolitiske park, som står i sterk kontrast til det veldig flate og grå sentrum. Horta-Guinardó består av områdene Horta, el Guinardó, el Carmel, Vall d’Hebron, La Clota og La Font d’en Fargues. Siden Horta-Guinardó er et forstadsområde, er det i stor grad et boligstrøk og man vil ikke se mange turister her. Dette betyr at det er mange komfortable leiligheter her. Dette betyr også at området er rolig, rent og trygt, så hvis du kommer til Barcelona for å feste og “go wild”, kanskje ikke dette området for deg, men hvis du reiser med en ung familie kan dette være det rette stedet!

 

Severdigheter i Horta-Guinardó

Siden Horta-Guinardó er delt opp av en dal og omgitt av fjell og åser er det en rekke severdigheter her! Å si at dette kan være den vakreste delen av hele Barcelona kan være vågalt, men ikke usant. Selvfølgelig er  der områder som er mer spennende enn andre, og et du definitivt ikke bør gå glipp av er Parc del Laberint d’Horta som består av en rekke hager og et museum. Den viktigste attraksjonen her er labyrinten i midten, og hvis du klarer å finne veien gjennom den, vil du finne et basseng i midten. Hvis du ikke er av natur typen, skal du ikke bekymre deg. Horta-Guinardó er også hjem til en av de største modernistiske mesterverk, Hospital de la Santa Creu i Sant Pau. Det ble designet av den katalanske arkitekten Lluis Domenech I Montaner og bygget mellom 1901 og 1930, og er i dag på UNESCOs verdensarvliste.

 

Horta Guinardó

Spise ute i Horta-Guinardó

Et sted å besøke er “St. Fost” restaurant, som er en typisk katalansk restaurant med god mat, store porsjoner og rimelige priser. Du vil ikke forlate dette stedet hverken sulten heller dårlig. Hvis du er glad i kjøtt, bør du gi “La Cuineta d’Horta” et besøk. La Cuineta d’Horta’s tilbyr en miks av bolivianske og katalanske retter, med kjøtt som sin spesialitet.

 

Barer & klubber i Horta-Guinardó

Siden det meste av Horta-Guinardó er boliger og det ligger i utkanten av Barcelona, og derfor uten veldig mange turister, er det ikke så fylt med vannhull som noen av de mer sentrale bydelene. Når det er sagt, kan du fortsatt finne noen spredt rundt om i distriktet. Liker du cocktails? Da er  “Torre Rosa” stedet å gå siden sjefen for bartenderne her har vunnet en rekke cocktail priser. Hvis du er interessert i samba, Brasil eller bare den bekymringsfrie søramerikanske atmosfæren,  “Samba Brasil” ved t-banestasjonen og prøve en av deres Caipirinhas.  

Shopping i Horta-Guinardó

Nabolaget Horta-Guinardó har massevis av forskjellig matmarkeder og små supermarkeder, men det har ikke så mange shoppingmuligheter for å være helt ærlig. Heldigvis, det store kjøpesenter La Maquinista i Sant Andreu ligger bare 10 minutter unna med metro.

 

Are you looking for a great accommodation in Barcelona? Look no further, we have what’s right for you!

screen map apartments 4 stars

button1 button2-1

Legg igjen et svar

Din epostaddresse vil ikke bli publisert

Skrevet av: Barcelona-Home

Barcelona-Home

On our platform clients can find any kind of accommodation starting from shared apartments or student rooms, vacation rentals, monthly or yearly rentals, villas as well as properties for sale.

neighbourhoods-nb about-barcelona-nb

Overnatting Barcelona


Gå til toppen