Hjem / Distrikter / Nabolaget Gràcia
Gracia Neighbourhood

Nabolaget Gràcia

 Hvorfor Gràcia?

nabolaget Gràcia

Gràcia har sin egen stemning og historie, helt siden nabolaget var en liten landsby frem til 1897, da det ble annektert av den voksende metropolen Barcelona. Likevel ikke til glede for borgerne, som protesterte lenge og hardt mot å være en del av Barcelona. Mot slutten var dette likevel uunngåelig, og Gràcia ble et nabolag i Barcelona. Ønsket om “uavhengighet” eksisterer fremdeles i dag blandt familier som har bodd i Gràcia i generasjoner, og hevder at de er Gràciancs i stedet for Barceloneces. Gràcia har også alltid vært et senter for venstre ving aktivisme, noe man kan se på de mange veggene dekket med politisk graffiti, navn på placaene som “Plaça de la Revolució” og mer. Hvis du ønsker å oppleve et mer spennenden Barcelona, vil vi hjelpe deg med  finne en leilighet.

Severdigheter i Gràcia

Gràcia er hjem til den berømte Parc Güell som er designet av Antoni Gaudí. Parc Güell var ett av de siste prosjektene Antoni Gaudí fikk utført i løpet av sitt korte liv. Parc Güell er det flotteste eksempelet på Antoni Gaudís fantastiske sinn, og når man går inn i parken er det som å gå inn i et eventyr, komplett med pepperkakehus ogs alamandere i mosaikk fliser. Parc Güell er også der du finner Gaudi House Museum, Gaudís gammelt hus som har blitt omgjort til et museum om livet hans. (hit).

Spise ute i Gràcia

Gràcia har en veldig stor konsentrasjon av restauranter som serverer mat fra alle hjørner av verden. Her finner du alt fra typisk spanske restauranter og tapasbarer til Midtøsten og asiatisk mat. Hvis du feirer en spesiell anledning, og villig til å bruke litt, prøve “Fernandez” på Gran de Gràcia, det er helt fantastisk, men litt pricy.

Drikking & Clubbing i Gràcia

Gràcia har en rekke flotte barer med mange ulike temaer. En all time favoritt ville være Timeline bar på Carrer de la Provencia, eller kanskje Ban Canigó som vil tjene deg mer enn rimelig drinker.
Hvis du ønsker å gå clubbing Gràcia er stedet å gå! Gràcia er hjem til to av Barcelonas mest kjente klubber: “dyne” og “KGB”. KGB er en institusjon i Gràcia, etter å ha vært der i lang tid, og har mange kule konserter. Hvis du liker tradisjonelle clubbing mer, så den moderne og levende “dyne” er stedet å gå!

Shopping i Gràcia

Gràcia er fylt med små hofte og bohem butikker og butikker. Gràcia stolt av å være litt “annerledes”, og dette viser også i det utvalg av butikker. Du vil ikke se noen av de større merkene her, mens små butikker som selger alt fra ikke-mainstream klær, håndlagde vesker, organiske sko, gulrot juice og andre kuriositeter dukker ut overalt. Anser deg selv mainstream? Finn et annet sted å gjøre dine innkjøp. Anser deg selv en bohem hipster? Da Gracia er din shopping paradis!

 

Are you looking for a great accommodation in Barcelona? Look no further, we have what’s right for you!

screen map apartments 4 stars

button1 button2-1

Legg igjen et svar

Din epostaddresse vil ikke bli publisert

Skrevet av: Barcelona-Home

Barcelona-Home

On our platform clients can find any kind of accommodation starting from shared apartments or student rooms, vacation rentals, monthly or yearly rentals, villas as well as properties for sale.

neighbourhoods-nb

Overnatting Barcelona


Gå til toppen