Hjem / Annen informasjon / Leiligheter til månedlig leie i Barcelona
Holiday Apartments in Barcelona (1)

Leiligheter til månedlig leie i Barcelona

 Er det mulig å leie en leilighet i mindre enn ett år?

Folk flytter til Barcelona av ulike grunner. Noen kommer for et par måneder og ønsker ikke langvarige, årlige kontrakter. Barcelona-Home tilbyr leiligheter til månedlig leie, rom og delte leiligheter med korttidskontrakter. Hvis du ønsker å bo mindre enn en måned har du også mulighet til dette. Minimumsleie er 3 netter.

 

Hvor mye koster det å leie en leilighet i Barcelona?

Prisen vil avhenge av størrelsen på leiligheten, beliggenhet og årstid. En enkel måte å senke kostnaden på er å dele leilighet med flere personer, ved for eksempel komme med en vennegruppe. På denne måten kan du leie en større og finere leilighet selvom du har et begrenset budsjett. Våre priser starter på 600 euro og oppover, avhengig av dine spesifikke behov.

 

Jeg har aldri vært i Barcelona, hvordan vet jeg hvilket område som passer meg best?

Hvis du er usikker på hvilket område du skal velge for oppholdet, kan du ta kontakt med oss for å få råd og veiledning. Hvis ikke, er det også mulighet for å  leie en leilighet et par dager for orientere deg i byen og å få en følelse av hvor du ønsker å bo. Hvis du liker leiligheten og området kan du utvide leieperioden, hvis ikke hjelper vi deg gjerne med flytting.

På hvilken måte er de ulike områdene i Barcelona forskjellige fra hverandre?

Barcelona er en av de største byene i Spania og er delt inn i mange ulike områder. Ofte så er det sånn at når du kommer til en ny by, ønsker man å bo så sentralt som mulig, så Barcelona-Home tilbyr leiligheter i hjertet av Barcelona. Barcelona er en historisk by med mange kulturelle påvirkninger. De mest historiske områdene er el Borne og el Gotic. Her kan du finne museer, kunstgallerier, historiske bygninger og en rekke lokale butikker og restauranter. Et annet område er Eixample som er kjent for sin trygghet og mer moderne vibe. Den berømte shoppinggaten Passeig de Gracia ligger i Eixample, og er et absolutt must hvis du er i Barcelona.

Er leiligheten møblert eller må jeg ordne det selv?

For at du skal ha et så enkelt og billig opphold som mulig er alle våre leiligheter fullt møblert og utstyrt med alt du trenger for oppholdet.

 

Må jeg betale avgift til byrået jeg leier fra?

Barcelona-Home krever ikke ekstra avgifter, så du kan derfor dra nytte av de beste leieprisene. Vi tar heller ikke betalt for våre tjenester.

Hvor stort depositum må jeg betale, og får jeg det tilbake?

Vanligvis er depositumet tilsvarende en måneds husleie. Avhengig av utleier du leier fra, kan du noen ganger bli bedt om et større depositum. Alle detaljene for ditt opphold på din innkvartering vises tydelig i informasjonen om din leilighet.

Are you looking for a great accommodation in Barcelona? Look no further, we have what’s right for you!

screen map apartments 4 stars

button1 button2-1

Legg igjen et svar

Din epostaddresse vil ikke bli publisert

Skrevet av: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

other-information-nb

Overnatting Barcelona


Gå til toppen