Hjem / Om Barcelona / Overnatting / Leiligheter for langtidsutleie i Barcelona
Student Housing in Barcelona (3)

Leiligheter for langtidsutleie i Barcelona

Flytte til Barcelona for en lengre periode og på utkikk etter leilighet?

Da trenger du ikke lete lengre! Hos Barcelona-Home har vi ikke bare ferieleiligheter og månedlig utleie, vi leier også ut leiligheter på årlig basis, ideelt hvis du skal flytte til Barcelona for en ny jobb, eller flytte sammen med din partner! For å se våre leiligheter for langtidsutleie, ta en titt på vår hjemmeside.

 

Våre kortidsleiligheter er bare på kort sikt

Leilighetene som vi leier ut på langsiktige kontrakter er IKKE de samme som vi leier ut på kort sikt. De fleste av våre langsiktige leiligheter er umøblert, eller bare delvis møblert, slik at du har muligheten til å sette ditt eget personlige preg på ditt nye hjem. Dette betyr at leilighetene er tomme når du flytter inn, uten kjøkkenutstyr, håndklær, sengetøy og lignende, som du ellers finner i våre andre leiligheter.

 Kom innom Barcelona-Home

Du kan ikke bestille våre langsiktige leiligheter via internett, du må da være i Barcelona og komme innom vårt kontor for å gjøre en avtale. Vi trenger også ett “proof of stay” i form av en arbeidskontrakt, en universitetsavtale eller lignende, for at vi skal kunne lage en gyldig kontrakt med deg.

 

Lengden for oppholdet og depositum

Minimum opphold i våre langsiktige leiligheter er 1 år, og det maksimale opphold er 5 år. De fleste utleiere krever et noe høyt innskudd som sikkerhet, før du lar en ny leietaker overta leiligheten sin. Dette depositumet er vanligvis lik 2-4 måneder leie og hele beløpet refunderes ved slutten av oppholdet.

 

Klikk her for å finne våre leiligheter for langtidsutleie

 

Are you looking for a great accommodation in Barcelona? Look no further, we have what’s right for you!

screen map apartments 4 stars

button1 button2-1

Legg igjen et svar

Din epostaddresse vil ikke bli publisert

Skrevet av: Barcelona-Home

Barcelona-Home

On our platform clients can find any kind of accommodation starting from shared apartments or student rooms, vacation rentals, monthly or yearly rentals, villas as well as properties for sale.

overnatting

Overnatting Barcelona


Gå til toppen