Hjem / Distrikter / Hvor burde man bo i Barcelona?
https://barcelona-home.com/cms/wp-content/uploads/2015/08/P1190451_3.jpg

Hvor burde man bo i Barcelona?

Barcelona er en by med stor variasjon. Hver enkelt av områdene i byen har sin egen sjarm. Det som vanligvis er referert til som selve sentrum av byen er Plaza Catalunya. Dette er et naturlig møtested for mange mennesker. Bare en spasertur fra Plaza Catalunya, og du vil være på den berømte Las Ramblas. Dette er en handlegate full av butikker, barer, restauranter, hoteller og til og med noen nattklubber. Det er derfor en gate hvor det alltid er mange turister, så du bør alltid være forsiktig siden det ikke er så uvanlig med lommetyveri her. Las Ramblas er gaten som skiller områdene Raval og Gotic. I disse områdene vil du finne en rekke kulturelle aktiviteter du kan utforske i løpet av oppholdet. I Barcelona kryr det av museer, kunstgallerier og teatre for den som er interessert i den katalanske kulturen.

Det historiske senter

Omgivelsene i mange av disse historiske områdene i byen er forskjellig fra andre europeiske byer. Barcelona er også et sted hvor mange filmer har blitt produsert, så når du er på oppdagelsestur i de mange smale gatene er det lett å føle at du er midt i en filmscene. Woody Allen filmet for eksempel filmen Vicky Cristina Barcelona her i byen. Hvis du har sett filmen, vil du kjenne igjen mange av stedene bare ved å gå nedover en gate i det historiske kvarteret.

Andre deler av “gamlebyen”

Et favorittområde for mange turister og lokalbefolkningen er El Born. Ikke gå glipp av alle tapasbarene, restaurantene med tradisjonelle spanske og katalanske matopplevelser. Du finner også små butikker, kafeer og cocktailbarer.

Eixample – “utvidelsen”

Hvis du ønsker å besøke den mer glamorøse og luksuriøse delen av byen, er den berømte gaten Passeig de Gracia et hot tips. Dette er gaten hvor du finner butikker i alle prisklasser, og her har du mange muligheter for å nyte et bedre måltid på noen av de mange elegante restaurantene som ligger langs avenyen. Gaten ligger like ved Plaza Catalunya og her starter også det store nabolaget Eixample, som er delt i to separate deler (høyre og venstre) på grunn av det store området det dekker. Dette er et trygt boligområde område hvor du finner mange lokale mennesker.

Barcelonas urbane strand

Barcelona har virkelig alt for livsnytere. Når sommeren banker på døra er det populært å oppholde seg i området La Barceloneta. Dette er området hvor mennesker tilbringer late sommerdager på stranden eller kjøler seg ned med en kald drink på en av de mange chiringuito’ene (strandbar). Går du litt nordover vil du finne enda flere strender. Her er det ofte litt roligere og litt mindre turister, og du kan finne noen avslappende barer hvor du kan høre på musikk mens du nyter solen. Når solen går ned, vil du kanskje fortsette å nyte sommernatta og gå ut for å danse og feste? Du finner mange utesteder og klubber for enhver smak langs stranden.

Hvor burde man bo i Barcelona?

Har du fortsatt ikke funnet ut av hvor du vil bo i Barcelona? Vi har en enda mer detaljert side om nabolagene i Barcelona, eller du kan gå videre til informasjonssidene på hvert og ett av de forskjellige nabolagene her.

Are you looking for a great accommodation in Barcelona? Look no further, we have what’s right for you!

screen map apartments 4 stars

button1 button2-1

Legg igjen et svar

Din epostaddresse vil ikke bli publisert

Skrevet av: Barcelona-Home

Barcelona-Home

On our platform clients can find any kind of accommodation starting from shared apartments or student rooms, vacation rentals, monthly or yearly rentals, villas as well as properties for sale.

neighbourhoods-nb overnatting

Overnatting Barcelona


Gå til toppen