Hjem / Om Barcelona / Overnatting / Ferieleiligheter i Barcelona
Vacaciones

Ferieleiligheter i Barcelona

Ser du etter ferieleiligheter i Barcelona? Vi har … MANGE! Og de er billig også!

 

Er du ute etter en ferieleilighet i Barcelona? Da har du funnet riktig sted! Her på Barcelona-Home har vi et stort utvalg av feriehus i Barcelona egnet for alle ferier uansett lengde! Våre leiligheter varierer fra de mest luksuriøse penthouse, til billige leiligheter for reisende som heller vil bruke pengene sine på opplevelser enn husleie, til små romantiske leiligheter i rolige nabolag, til store leiligheter for grupper, alle med fantastisk beliggenhet nær populære attraksjoner som Barcelona Fira, Camp Nou fotballstadion, de fantastiske strendene i Barcelona, La Sagrada Familia og mange flere.

Alle våre leiligheter i Barcelona er fullt møblert, og de fleste er utstyrt med aircondition. Vi sørger også for at alle våre leiligheter er rengjort av en profesjonell rengjøringsansatt mellom hvert opphold, for å sikre våre gjester størst mulig komfort under sitt opphold i våre leiligheter.

 

ferieleiligheter i BarcelonaVel, hva slags leiligheter har dere da?

Glad du spurte! Vi har så mange overnattingsløsninger og i så mange kategorier, fra enkeltrom i delte leiligheter, egnet for studenter på budsjett, til små romantisk studio og loftsleiligheter som vil gi deg den autentiske “Barcelona gamleby” -følelsen, til lukseriøse penthouse i de mest fasjonable områdene av Barcelona, til store leiligheter som er egnet for store grupper med venner eller familie, til hele villaer på fjellet Montjuic til små koselige strandleiligheter. Uansett hvilke ønsker du har for en ferieleilighet, så kan vi tilfredsstille dine ønsker i denne fantastiske byen.

*hit*

A picture of an beautiful old apartment buildingHvordan kan jeg bestille en leilighet? Er det ikke vanskelig?

Nei! Finne og bestille din leilighet er enkelt! Bare hoppe over til vår søkeside, fyll inn datoer og antall personer du er ute og reiser med, inkludert deg selv, og velg en leilighet fra listen.

Hver leilighet har en lengre beskrivelse med bilder, kart og en liste over funksjoner som du finner ved å klikke på leiligheten i listen. Hvis du fortsatt trenger mer informasjon om noen leilighet, eller har andre spørsmål, så ikke nøl med å kontakte oss! Vi er her for å hjelpe deg i allikevel vi kan. Vi gjør alt dette fordi vi ønsker å sikre at du finner den leilighet i Barcelona for deg, dine ønsker og dine behov!

Når du har bestemt deg for en leilighet, sjekk om datoer og antall mennesker er korrekt og klikk “bestill nå”. Dette vil ta deg til en ny side hvor du vil bli bedt om å fylle inn dine personlige opplysninger og informere oss om når du regner med å ankomme. Når du er ferdig med dette, fortsetter du til transaksjonen siden. Vi krever ikke at du betaler hele beløpet på forhånd, men vi ber om en liten forskuddsbetaling å bestille leiligheten i ditt navn.

Nå er du klar! Len deg tilbake og begynne å drømme av din fantastiske ferie i vakre Barcelona! Vi ser frem til å si hei og forhåpentligvis hjelpe deg med ferie innkvartering i Barcelona igjen i fremtiden.

 

A picture of a minimalist apartment building in Eixample in BarcelonaWow, du faktisk har mye av ferieleiligheter og gjør mye for å hjelpe meg!

Men det er ikke alt! På toppen av å hjelpe deg med din leilighet tilbyr vi også en rekke andre tjenester i tillegg! Vi kan arrangere en plukke opp på flyplassen, havnen, togstasjon eller hvor noensinne, og vi kan gjøre deg ankomme i stil ved å arrangere en <stronglimo å plukke deg opp!

Vi kan arrangere en fantastisk middag og ha det servert i leiligheten din når du ankommer Hvis du føler hvile etter at du reiser, eller hvis du en dag ikke føler for å gå ut eller lage mat selv.

Reiser du med barn, men ønsker en dag uten dem, kanskje for en romantisk middag? Da kan vi hjelpe deg med en fantastisk barnevakt sammen med våre partnere. La barna trygt i et trygt og pedagogisk miljø, mens du og din kjære en nyte en kveld alene i romantisk Barcelona.

 

Are you looking for a great accommodation in Barcelona? Look no further, we have what’s right for you!

screen map apartments 4 stars

button1 button2-1

Legg igjen et svar

Din epostaddresse vil ikke bli publisert

Skrevet av: Barcelona-Home

Barcelona-Home

On our platform clients can find any kind of accommodation starting from shared apartments or student rooms, vacation rentals, monthly or yearly rentals, villas as well as properties for sale.

overnatting

Overnatting Barcelona


Gå til toppen