Hjem / Om Barcelona / Overnatting / Cheap apartments in Barcelona
Preisgünstige apartments

Cheap apartments in Barcelona

Når det er tid for å bestille sommerferien, er det mange faktorer å vurdere: fint vær, et fantastisk sted og sist men ikke minst, billig overnatting. Barcelona har alt: den katalanske hovedstaden har et varmt middelhavsklima, lange strender, ett uslåelig natteliv og ikke minst budsjettvennlige overnattingsmuligheter. Dersom du ser etter uavhengighet, privatliv, og samtidig ikke ønsker å blakke deg helt, er den beste muligheten for ditt opphold i Barcelona å rente en BILLIG LEILIGHET. Barcelona har forskjellige nabolag som speiler forskjellige sider av byen, Ciutat Vella, Eixample Sants-Montjüic, Les Corts, Sarrià-Sant Gervasi, Gràcia, Horta-Guinardo, Nou Barris, Sant Andreu, Sant Martí. Samtidig kan du finne BILLIGE LEILIGHETER i alle disse distriktene som passer dine forskjellige behov.

Her under kan du finne noen flotte leiligheter til en svært budsjettvennlig pris.

Finn din overnatting nå!

STUDIO FOR TO I BARCELONA

Fra      60€ / natt

Studio for two in Barcelona

Dette bemerkelsesverdige studioet ligger i et rolig og velstående område av byen, SARRIA SANT GERVASI. Når du går inn, vil du finne et åpent område dekorert i en Skandinavisk stil med hvite og brune farger som dominerer. Mange tenker at å bo i et STUDIO ikke betyr å gi opp alt du eier. De to vinduene på veggene slipper inn naturlig lys. Dette loftet er koselig og funksjonelt, og har en perfekt beliggenhet, så du lett kan nå mange klubber og restauranter.

License : HUTB-011523

buttoms norwegian

LEILIGHET NÆR CAMP NOU BARCELONA

Fra      58€ / natt

Apartment near Camp Nou Barcelona

Denne billige leiligheten ligger i distriktet SANTS-MONTJUÏC. Du vil bli positivt overrasket over det klare lyset i denne koselige leiligheten, hvor det moderne og vintage spiller sammen og skaper et stilig og friskt resultat. Faktisk så var denne rimelige leiligheten fullstendig renovert, men du kan fortsatt beundre de opprinnelige mursteinsveggene som står i perfekt kontrast til de moderne og stilige tilpasningene i huset. De to sjarmerende soverommene er det perfekte sted for å slappe av etter en travel dag med besøke i byen, og det fullt utstyrte kjøkkenet har alt du trenger for å prøve deg på spansk mat. Og dersom du ønsker å nyte det fantastiske været i Barcelona, kan du slappe av på balkongen.

License : HUTB-003937

buttoms norwegian

LEILIGHET FOR 4 PERSONER I BARCELONA

Fra      59€ / natt
Fra   990€ / måned

Apartment for 4 people in Barcelona

private and cosy apartment close to the center of barcelona

If you are a bargain seeker, this is a unique opportunity. This cheap apartment is next to the Hospital de Sant Pau, close to the Gracia neighborhood and Sagrada familia. Massive rooms all decorated with modern and minimalist furniture because, as everybody knows, “less is more” and these essential and functional house fittings, will make the guests enjoy the space even more. This cheap apartment is an open concept, perfect for a group of friends or a big family who want to get the most from this functional house.

Dersom du er pruter, er dette en unik mulighet. Denne rimelige leiligheten er like ved Hospital de Sant Pau, nær NABOLAGET GRACIA og Sagrada Familia. Den har massive rom som alle er dekorert med moderne og minimalistiske møbler fordi, som alle vet, ”less is more”, og disse essensielle og funksjonelle tilpasningene i huset vil få gjestene til å nyte det enda mer. Denne rimelige leiligheten er et åpent konsept, og er perfekt for vennegrupper eller en stor familie som ønsker å få mest mulig ut av dette funksjonelle huset.

License : HUTB-002560

buttoms norwegian

Vis Flere Leiligheter

Barcelona Leiligheter

map sant pau

Enregistrer

Legg igjen et svar

Din epostaddresse vil ikke bli publisert

Skrevet av: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

overnatting

Overnatting Barcelona


Gå til toppen