Hjem / Distrikter / El Born / La Ribera in Ciutat Vella, Barcelona
El Born / La Ribera in Ciutat Vella, Barcelona

El Born / La Ribera in Ciutat Vella, Barcelona

Sightseeing

BORN er en bydel som samler kultur. Man kan se at Calle Montacada var en middelaldergate, som nå er et populært hjem til tekstilmuseet og sist, men ikke minst PICASSO, som begge består av en vakker utedørs terrasse. Tekstil har en sentimental verdi ved dette museet, da det var hjem til tekstil-laugene i Barcelona i de tidligere årene av Born. Det er også en vakker katedral her som du kan se og rusle en rask tur innom, som faktisk har spesiell seremonier av og til, som bryllup.

Finn overnatting nå!

El Born ligger midt i mellom BARCELONETA og Via Laietana, som går forbi metrostoppene Barceloneta og Jaume 1, som er på samme linje. LAS RAMBLAS og sentrum av byen er bare en få minutters gåtur unna.

Slik som stranden, som bare ligger 10 minutter unna gjør oppholdet ditt enda mer behagelig, siden du kan nyte både strandferie og byliv samtidig. Dersom du bor nær kan du også besøke den populære Parc Ciutadella, hvor du kan gå og vandre, og du kan også se DYREPARKEN herfra, siden den ligger i selve PARC CIUTADELLA.

Hotspots

Kaféene i Passeig de Born er her for turistene, likeså de mange barene som kan servere deg ein slem mojito. Barer som Coppelia, Bar Mercaders, Collage og Bar Del Pla, disse kan alle servere drinker i stor variasjon, gin&tonics like bra som tapas. Born skal også være det beste stedet for pizza i Barcelona og for en så nedsatt pris som €1,50 kan du ikke klage.

Utelivet er sagt å være ekstremt hektisk og involverer noen av de beste nattklubbene som Station Barcelona, Magic Club, Diobar, Glass bar, Club Mix og mange flere. Som de herlige og smakfulle restaurantene Casa Delfin og Garvin, er det også mange flere som du kan utforske i dette området.

BORN Barcelona er uten tvil det mest trendy nabolaget i Barcelona og det er kjent for å være veldig fasjonabelt, og har butikker som Ena Macana, El Calaix, My Beautiful Parking, som er noen av de mest trendy og vintage butikkene du vil finne. Og My Beautiful Parking er en unik skreddersydd butikk som blant annet leier og selger sykler.

Som du sikkert har forstått, er Born et område som er populært blant både familier og turister; kulturen her er den sjarmerende delen av byen med en vakker bar-rekke, restauranter, sightseeing, steder å se og summende kaféer.

Hvor skal man bo?

I nabolaget Ciutat Vella vil du finne klassiske og eldre bygninger, men interiøret i dette området vil blåse deg av scenen med sine moderate kvaliteter og oppløftet miljø. Dette er veldig nærme Ramblas og PLACA CATALUNYA, hvor både stranden og havnen ligger nære. FINN OVERNATTING I BORN som passer til dine behov og slik at du kan nyte denne vakre delen av byen.

Historie

El Born er kjent for å være et av de mest betagende nabolagene i Barcelona. Born var et område summende av liv i middelalderen. Siden dette ligger veldig nære havnen var dette en fordel for handelsmennene, siden de begynte å bygge palasser nær havnen, som vi fortsatt kan se i dag nær Calle Montcada. Likevel, dette var senere fulgt opp av en massiv finanskrise på 1500-tallet på grunn av nedturen i Middelhavshandelen. Det var her Felipe V ødelagte majoriteten av nabolaget for å bygge en borg, som i dag er bygget om til den vakre PARC CIUTADELLA.

I motsetning til bebyggelsen bygget her i middelalderen, over de siste 30 årene eller så har nabolaget blitt forvandlet til et ganske trendy nabolag og som du ser i dag, så har det likevel noe av den antikke middelalder estetikken og sånn som PICASSO MUSEUM, Palau de la Musica, kirken Santa Maria del Mar og mange flere.

 

View Larger Map

Accommodation Barcelona

View all

Legg igjen et svar

Din epostaddresse vil ikke bli publisert

Skrevet av: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

neighbourhoods-nb about-barcelona-nb

Overnatting Barcelona


Gå til toppen