Hjem / Om Barcelona / Overnatting / Bo på hotell i Barcelona?
Holiday Apartments in Barcelona (2)

Bo på hotell i Barcelona?

Hvis du skal til Barcelona for kortere periode, er et alternativ å bo på hotell. Hotellene ligger spredt utover over hele byen, så du kan fritt velge og vrake i forskjellige locations. Du foretrekker kanskje å bo i sentrum, nær butikkene og for å få storbyfølelsen? Dersom du kommer til Barcelona på sommeren er du kanskje mer interessert i å leie et hotellrom nær stranden. Å bo på hotell er en mulighet, men et annet alternativ er å leie en leilighet under ditt opphold i Barcelona. Mange tenker kanskje at det bare er mulig å leie en leilighet hvis du skal være her over en lengre periode. Det stemmer ikke! Gjennom Barcelona-Home kan du leie leiligheter for opphold på alt fra et par dager til uker eller måneder, avhengig av hva du ønsker.

Det bør nevnes at det er forskjell på å leie en leilighet og å leie et hotellrom. Hvis du velger å leie en leilighet, kan du føle deg mer som hjemme under oppholdet. Du har alltid muligheten til å tilberede dine egne måltider hjemme hvis du ikke ønsker å bruke penger på å spise alle måltider ute. Du foretrekker kanskje å spise frokost på den tiden det passer deg? Velger du å bo på hotell, må du ofte tilpasse deg restaurantens tider for måltidene på hotellet, hvis du da bestilte frokost med oppholdet.

En annen fordel med å leie en leilighet i stedet for et hotellrom er at du kan ta med venner hjem. Før du går ut for en kveld på byen, vil du kanskje nyte et måltid hjemme med ditt reisefølge eller venner i Barcelona. Velger du å bo i en leilighet, kan du  leve med dine rutiner slik du gjør hjemme med alle fasilitetene og husholdningsutstyrt du er vant med. Derfor får du den ekte opplevelsen om hvordan det er å bo i byen hvis du velger å bo i en leilighet. Du vil kunne føle deg som en av de lokale for et par dager, uker eller måneder  – avhengig av hvor lenge du velger å bli. Så før du velger mellom å bo på hotell eller i en leilighet, tenk hva som passer dine behov best. Uansett vil vi i Barcelona-Home gjerne hjelpe deg med ditt opphold i Barcelona!

 

Are you looking for a great accommodation in Barcelona? Look no further, we have what’s right for you!

screen map apartments 4 stars

button1 button2-1

Legg igjen et svar

Din epostaddresse vil ikke bli publisert

Skrevet av: Barcelona-Home

Barcelona-Home

On our platform clients can find any kind of accommodation starting from shared apartments or student rooms, vacation rentals, monthly or yearly rentals, villas as well as properties for sale.

overnatting

Overnatting Barcelona


Gå til toppen