Hjem / Costa Brava / Strendene i Tossa de Mar

Strendene i Tossa de Mar

Planlegger du å tilbringe ferien i en vakker kystby i TOSSA DE MAR denne sommeren, men ikke vet helt hvilke strender du skal besøke når du er der? Vel, da er du heldig! Vi har samlet våre 4 favorittstrender i Tossa de Mar som garantert vil gjøre deg fornøyd.

Finn din overnatting nå!

Pola Cove

Pola Cove (eller på spansk, Cala Pola) er en veldig dynamisk naturlig bukt som ligger 6 km nord for Tossa de Mar sentrum, like ved en campingplass med samme navn. Det er garantert en av de mest karakteristiske strendene på kysten. Dersom du er i god form og lengter etter litt fysisk aktivitet, kan du nå bukten fra sentrum ved å gå på en liten sti langs havet. Du kan også reise dit med bil ved å følge skiltene til ”Camping Pola”. Det er en parkeringsplass der, men i høysesongen vil den garantert være full! Fra campingen er det bare 350 meter å gå. En av de største fordelene med denne stranden er at du til og med vil oppleve det som en skjult bukt og her finner du mange aktiviteter og fasiliteter som følge av nærheten til campingen. Her finner du dusj, et supermarked, en strandbar og mye mer. Du vil også ha muligheten til å ta en gøy båt ekskursjon, hvorfra du kan se de andre buktene i Tossa de Mar. Pola Cove er avgangs- og ankomsthavnen for båtene med undervannsutsikt, som gjør det mulig for deg å beundre den fantastiske havbunnen og det marine dyrelivet her. Denne bukten er det perfekte stedet for de som ønsker å rømme fra hverdagens mas for en dag.

Es Codolar Strand

Denne stranden er bare noen få minutters gåtur fra sentrum og gamlebyen i Tossa de Mar. Stranden er fortsatt avreisestedet til mange fiskere, som gjør det til et veldig spesielt sted. For å komme seg dit, må du krysse Portal de Socors, som er en veldig livlig gate med mange restauranter, butikker og barer. Gaten vil lede deg til en fantastisk strand på bare 10 minutter. For de som føler seg energiske og ikke ønsker å ligge på et håndkle hele dagen, har denne stranden også avreisepunktet for Camino de Ronda, som er en fantastisk tur med en blendende utsikt over kysten. Coodolar-stranden er bare 80 meter lang, men er likevel veldig populær blandt både lokale og turister. Stranden tilbyr mange fasiliteter og aktiviteter. Vi kan anbefale å fiske fisk til å grille om kvelden som en forrett sammen med familie og venner.

costabrava-1-102

Futadera Cove

Futadera Cove (eller på spansk, Calla Futadera) er en jomfrubukt som ligger 6 km nord for Tossa de Mar. Dette er en liten og veldig stille strand, bare 100 meter lang og uten noen fasiliteter. For å komme hit, må du klatre opp en naturlig stige (Advarsel: du må være i svært god fysisk form for å velge denne stien!). Bukten kalles Bukten av 300 trinn, og du kan sikkert gjette hvorfor! Men det er verdt det, mest på grunn av den spektakulære utsikten fra toppen av klippen. Fra dette punktet vil du kunne nyte den praktfulle kontrasten mellom det turkise blå vannet, de grønne furuene og den rosaaktige fargen på steinene, og du vil føle det som du står på verdens ende. Dette er en relativt ukjent strand, så dersom du ser etter et rolig sted å unngå turistmassene, er dette det perfekte stedet for en dag. Denne stranden er ofte brukt av turist – og private båter som duver i det stille, naturlige miljøet. Dersom du ønsker å nyte solen og den naturlige skjønnheten av denne pittoreske juvelen i Costa Brava, vil vi anbefale besøke stranden om morgenen, ha en fin piknik og reise på slutten av ettermiddagen.

Llorell Strand

Stranden Llorell, også kalt Santa Maria llorell Strand, er en av de største strendene i viken. Den er 500 meter lang og ligger 3,5 km sør for Tossa de Mar. Stranden er omringet av boligområder som gjør det veldig vanskelig å kjøre dit med bil, men det er mulig å gå ned til stranden. Llorell har en stor variasjon i tjenester og aktiviteter, spesielt når det kommer til vannsport, inkludert å padle i kayak til andre strender i viken og dykking under steinen for å beundre det fantastiske maritime dyrelivet. Det burde ikke komme som en overraskelse at Llorell er favorittstranden til familier som bor i nabolaget rundt den.

Vis Mer

Legg igjen et svar

Din epostaddresse vil ikke bli publisert

Skrevet av: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

Overnatting Costa Brava


Gå til toppen