Hjem / Om Barcelona / Overnatting / årlig leie
Yearly rentral

årlig leie

Lange opphold leie

Den beste tjenesten for din annonse

Barcelona Home er en av de ledende selskapene i verden av høy kvalitet eiendomsmegling kommersialisering. Vår uslåelig nettverk med førsteklasses kontakter, premium kunder og know-how av våre konsulenter er det beste grunnlaget for en vellykket markedsføring av din bolig. Vi gjerne komme opp med den optimale salgsstrategi for ditt hjem. Stol på den beste og komme i kontakt med oss nå!

 • leiligheter
 • penthouse
 • studios
 • hus
 • kommersielle plass
 • kontorer
 • parkering

 

Hvem ser vi etter?

– Eiere av møblert eller umøblert bolig i byen Barcelona eller sine omgivelser.
– Eiere som ønsker å leie ut sin leilighet for en lang periode med minimerte driftskostnader.
– Foreløpig minste leietid for eieren er 3 år med unntak for spesielle omstendigheter.

.
Hva er fordelene for våre utleiere?

Våre ledere vet utmerket egenskaper og situasjonen i markedet i hvert område av Barcelona. Du vil være i stand til å dra nytte av din erfaring. Vi har oppnådd lojaliteten til en bred portefølje av profesjonelle leietakere, familier og enkeltpersoner, som kjenner oss og stoler på vår “kvalitetsstempel”. Som eier, vil du ha en privilegert og personlig tilgang til en “Online Intranettet” som vil tillate deg å kontrollere situasjonen på eiendommen til enhver tid. Dette verktøyet gjør det mulig å laste ned aktuelle og langsiktige leiekontrakter, alle månedlige oppgjør, fakturaer lastet, årlige inntekts sertifikater for presentasjon i IRPF eller selskapsskatteloven, ta kontakt med din personlige manager i sanntid, etc.

Med jevne mellomrom vil du motta våre nyhetsbrev og tidvis “flashnews” som vil informere deg om de mest relevante nyhetene på eiendomsmarkedet og nyheter fra Barcelona Home.

 1. Vi utdype begrepet markedsføring skreddersydd for din eiendom.
 2. Du vil dra nytte av gode markedskunnskap våre eiendomskonsulenter.
 3. Dine individuelle ambisjoner er vår prioritet – alltid.

I tillegg har vi en sterk tilstedeværelse i resten av Europa, Russland og Latin-Amerika.

Vi analyserer og velger med maksimal rigor profilene til potensielle leietakere. Vi vil bare presentere de filene som har passert våre filtre.

.

Vi tilbyr to produkter:

 • Utleie: inkluderer markedsføring av din flat for å finne den ideelle kandidaten, og formalisering av det tilsvarende leieavtale. Denne tjenesten er “ikke-eksklusiv” og gratis.
 • Utleie og forvaltning tjeneste: Vi tar ansvar for forvaltning av din bolig. Denne tjenesten vil tillate deg å ha den “Online Intranettet ” og en “personlig manager” ansvarlig for å ta vare på leiligheten din og holde deg oppdatert med nødvendig informasjon.
.

Evaluering forespørsel

Vårt team av fagfolk kan gi deg en detaljert evaluering / verdivurdering av din bolig. For å gjøre dette, må du fylle ut evaluerings / verdivurdering forespørsel med alle nødvendige detaljer, og vi vil svare deg så snart som mulig. Hvis du har spørsmål om denne prosessen, kan du kontakte oss.
.
.

tools 2

Dekorasjon og renovering tjeneste
For å maksimere inntekten, enten å leie eller selge, kan vi tilby dekorasjon og renovering tjenester. Vi kan lage et budsjett uten forpliktelse.

.

affiliate program

Bolig forsikring tjeneste
Vi tilbyr deg forsikring som dekker alle de uforutsette hendelser som kan oppstå på din eiendom.

Vi jobber 365 dager i året for å møte alle dine forventninger.

For å kontakte Barcelona Hjem kan du fylle ut skjemaet nedenfor og vi vil kontakte deg innen kort tid.

Kontakt oss eller besøk  og vi vil møte deg personlig.

KONTAKT OSS

Legg igjen et svar

Din epostaddresse vil ikke bli publisert

Skrevet av: Barcelona-Home

Barcelona-Home

On our platform clients can find any kind of accommodation starting from shared apartments or student rooms, vacation rentals, monthly or yearly rentals, villas as well as properties for sale.

overnatting

Overnatting Barcelona


Gå til toppen