Home / Hakemistosta / Toimet / Yksin matkustaminen, vapauttava kokemus!
Yksinmatkaaja

Yksin matkustaminen, vapauttava kokemus!

 Vinkkejä yksinmatkaajalle Barcelonaan

Yksin matkustaminen voi olla yksi vapauttavimmista kokemuksista elämässäsi. Toisin kuin tavanomaisessa matkailussa, jossa muistutamme enemmänkin lampaita seuraamassa toisiaan, matkustaminen uuteen kohteeseen yksin avaa täysin uudenlaisen maailman. Yksin matkustaessasi tutustut helpommin uusiin ihmisiin ympärilläsi ja luot elinikäisiä muistoja. Barcelona on matkailijoiden kaupunki, jossa kohtaavat lukuiset eri kulttuurit. Tässä kaupungissa et tunne olosi yksinäiseksi. Tästä huolimatta, saatat tuntea kaipaavasi apua alkuaskelissa tähän valloittavaan kaupunkiin tutustumisessa. Tämän vuoksi kokosimme yhteen pienen oppaan, mikä taatusti auttaa sinua pääsemään alkuun!

Barcelona

Element 2Mitä tehdä

Paras tapa aloittaa kaupunkiin tutustuminen ja tapaamaan ihmisiä, on osallistua yhteen kaupungin tarjoamista ilmaisista kävely tai pyöräily -kiertoajeluista. Barcelonassa on monia yrityksiä, jotka tarjoavat näitä kiertoajeluita ja lopuksi osallistujat voivat halutessaan ilmaista kiitollisuutensa tippien avulla. Ryhmät aloittavat Placa Catalunyalta ja ovat helposti tunnistettavissa värikkäistä paidoistaan ja sateenvarjoistaan. Tarjolla on monia eri reittejä eri teemoilla, kuten katutaide, Gaudi, modernismi, suosituimmat nähtävyydet, sekä paljon muita. Nämä kierrokset ovat erinomaisia yksin matkustaville, sillä ne antavat mahdollisuuden olla vuorovaikutuksessa  muiden matkailijoiden kanssa. Usein kierrokset päättyvät paikalliseen kuppilaan tai kahvilaan, missä osallistujien on mahdollisuus tutustua vielä paremmin ja jakaa kokemuksiaan. Oppailta voit lopuksi kysyä vinkkejä  esimerkiksi parhaista ruokapaikoista, aktiviteeteista ja nähtävyyksistä, mitä kaupungilla on tarjota. Suosittelemme siis erittäin lämpimästi tätä aktiviteettia!

Streets

Gaudin arkkitehtuuri

Gaudi! Tämän tunnetun arkkitehdin töitä voi nähdä ympäri Barcelonan kaupunkia. Vietä päivä Gaudin taidetta ihastellen kaupungin eri kolkissa ja tutustu muihin samanmielisiin taiteesta kiinnostuneisiin matkailijoihin. Valitsimme top kolme Gaudin teosta, jotka varmasti saavat sinut hämmästymään!

  1. Parc Guell– Puisto Gracian kaupunginosassa, yksi maailman merkittävimmistä maisema-arkkitehtuurin luomuksista. Mosaiikista valmistetut penkit ja veistokset tekevät tästä kohteesta erityisen.  Osta liput täältä.
  2. La Sagrada Familia–  Sagrada Familia on suurin rakennuksessa oleva roomalaiskatolinen kirkko maailmassa ja on arkkitehtuuriltaan lähes sadunomainen. Tarjoamme sinulle liput nopeasti  tästä, jotta vältyt jonottamisesta paikanpäällä.
  3. Casa Batlló– Sijaitsee kaupungin keskustassa. Tämä rakennus on yksi Gaudin mestariteoksista ja se on helppo tunnistaa soikeista ikkunoista, soljuvista ja veistoksellisista muodoista, sekä mosaiikkisesta julkisivusta, joka on koottu erilaisista keraamisista laatoista. Osta liput tästä.

Käytä koodiamme “BCNHOME” saadaksesi 20 % alennusta Gaudin näyttelystä.

Pakene kaupungin hulinaa

Kun olet saanut tarpeeksesi kaupungin hulinasta hyppää metroon ja vietä päivä Montjuicin kukkulalla. Montjuic on yksi parhaimmista näköalapaikoista Barcelonassa. Kukkulalla on vanha linna, joka toimii nykyään tilapäisen taiteen museona. Sisäänpääsy maksaa 5 euroa, mutta sunnuntai-iltapäivisin pääset nauttimaan taiteesta ilmaiseksi. Yksinmatkaajalle tämä kohde on erinomainen, jos haluaa nauttia mahtavista näkymistä kaupungin yllä, sekä olla luonnon ympäröimänä. Pääset tähän kohteeseen metrolla, kävellen, tai köysiradalla, josta voit nauttia näkymistä ilmasta käsin.

Montjuic

Jalkapallo-ottelu

Ei ole parempaa yhteishengen luojaa, kuin FC Barcelonan jalkapallojoukkueen ottelu Camp Noun areenalla. Yksimatkaajalle, otteluun osallistuminen on loistava tapa tutustua samanhenkisiin jalkapallointoilijoihin. Ennen ottelua, fanit kokoontuvat areenan ulkopuolelle kuuntelemaan musiikkia, tanssimaan, laulamaan ja kohottamaan yhteishenkeä. Tämä on jo itsessään kokemisen arvoinen tilaisuus, ja pääset aistimaan Espanjan vahvan urheilukulttuurin paikanpäältä käsin. Kuka tietää, saatat päätyä pelin jälkeen nauttimaan yhden jos toisenkin paikallisessa pubissa uusien ystävien kanssa!

Barcelona

Baarit

Language exchange

Osallistu kielitapaamisiin, joissa ihmiset eri kulttuureista tapaavat paikallisessa baarissa ideana parantaa kielitaitoa ja mahdollisesti oppia uusia kieliä. Tämä on loistava tapa viettää iltaa ja tutustua uusiin ihmisiin. Sinua lähinnä olevat tapaamiset löydät helposti googlettamalla.

The Wild Rover

Tämä baari on täynnä tunnelmaa ja on valittu parhaaksi irlantilaiseksi baariksi Barcelonassa. Pubi on niin paikallisten kuin matkailijoiden suosiossa. Listalta löytyy suuri valikoima alkoholijuomia ja live- urheilu TV esittää kaikki Euroopan parhaimmat ottelut. Baari sijaitsee hyvin keskeisellä paikalla, pääkadun La Ramblan läheisyydessä.

Irish bar

Klubit

Jos sinua kiinnostaa suurimmat klubit kaupungissa, helpoin ja halvin tapa on ilmoittautua klubien KUTSULISTOILLE. Laita nimesi kutsulistoille täältä!

nightclub

Element 3Missä syödä

Bacoa

Bacoalla on monia eri lokaatioita Barcelonassa. Suosituin niistä sijaitsee lähellä Placa de Universitatin metroasemaa. Bacoasta löydät herkullisia burgereita tuoreilla aineksilla. liha on orgaanista ja tulee paikallisilta, sertifioiduilta tiloilta. Menusta löytyy monia erilaisia vaihtoehtoja, kuten perinteinen lihaburgeri, kanaburgeri, sekä erilaisia vege-ja vegaanisia vaihtoehtoja. Ravintola tarjoaa myös gluteiinittomia vaihtoehtoja, kuten salaatteja ja burgereita ilman sämpylää.

Bacao

Can Paixano

Can Paixano on erittäin autenttinen espanjalainen taverna vanhan kalastajanaapuruston, Barcelonetan alueella. Vuodesta 1969 asti, ravintola on keskittynyt tarjoamaan Cavaa (paikallinen kuohuviini), sekä espanjalaisia pikkupurtavia. Ravintola on hyvin pieni, eikä siellä ole istumapaikkoja, ihmisiä on paljon ja hulinaa riittää. Valmistaudu siis autenttiseen espanjalaiseen tavernakokemukseen! Tässä ravintolassa hinnat ovat halpoja. Voileivän tai burgerin saat n 3 euron hintaan, sekä paikallisia juustoja, kinkkuja ja tapaksia n 3-4 euron hintaan. Lisäksi, lasillisesta talon Cavaa maksat vain 1.10 euroa!

Flax&Kale

Flax&Kale on ravintola “fleksareille”, ihmisille, jotka ovat pääasiassa kasvissyöjiä, mutta syövät lihaa satunnaisesti. Ravintolan kaikista raaka-aineista 80% on kasviperäisiä ja jokainen annos on suunniteltu tuottamaan nautintoa kaikille aisteille. Käytössä olevat ainekset, kuten kasvit, kasvikset, hedelmät, pähkinät ja siemenet ovat myös ravintoarvoiltaan korkeita. Flax&Kalen löydät muunmoassa El Eixamplen ja El Ravalin alueelta.

Vegetarian

Element 1Missä yöpyä

Tässä sinulle muutamia vinkkejä majoituksen suhteen!

p17ku2ddrs12tufhql0611pa1ktt4

Rustiiikinen Loft-asunto El Sants, Barcelona

Kotoisa ja kaunis 50 neliömetrin loft-asunto Eixamplen kaupunginosassa, maksimikapasiteetti 4 henkilöä. Asunto sijaitsee keskeisellä alueella, josta on hyvät kulkuyhteydet kaupungin keskustaan (alle 10 min metrolla pääkatu La Ramblalle sekä Placa Catalunyalle).

Alkaen €119.58 /yö,  50m2/ Lupatodistus: HUTB-005690

p1ag80os19pialu47oe1loa1crh5

Asunto, Urquinaona

Hurmaava asunto, rauhallisella tunnelmalla, kaupungin keskustassa. Neutraalit värit, kaunis,- ja yksinkertainen sisustus, sekä houkuttelevan pehmeät sohvat! Sijaitsee Eixamplen, El Bornin, sekä El Gotig- naapurustojen välissä, historiallisten monumenttin läheisyydessä.

Alkaen €105 yö, 45m2/ Lupatodistus: HUTB-008604

p19595aa9355i1jnme48ecdv294

Kaksikerroksinen tyylikäs huoneisto

Tämä kaksikerroksinen huoneisto tarjoaa rentouttavaa ja mukavaa oleskelua tyyliä unohtamatta. Suosikkielementit tässä huoneistossa ovat useista ikkunoista sisään virtaava päivänvalo, sekä huoneistoon kuuluva uima-allas.

 

Alkaen €165 yö, 140m2/ Lupatodistus: HUTB-000711

 

Haluatko tarkastella lisää majoitusvaihtoehtoja matkasi ajaksi? Meiltä löydät varmasti etsimäsi!

screen map apartments 4 stars

button1 button2-1

Jätä palautetta

Your email address will not be published.

Kirjoittanut: Barcelona-home

Barcelona-home

On our platform clients can find any kind of accommodation starting from shared apartments or student rooms, vacation rentals, monthly or yearly rentals, villas as well as properties for sale.

aktiviteetit

Majoitus Barcelona


Scroll To Top