Home / Muita tietoja / Vuosittain vuokraus
Yearly rentral

Vuosittain vuokraus

Pitkäaikainen oleskelu vuokraus

Parasta palvelua omaisuutesi

Barcelona Home on yksi johtavista yrityksistä maailmassa korkealaatuisten kiinteistöjen kaupallistamiseen. Meidän lyömätön verkko ensiluokkaisia koskettimet, palkkio asiakkaiden ja osaamista konsulttejamme ovat paras perusta onnistuneen markkinoinnin omaisuutta. Olemme onneksi keksiä optimaalisen myyntistrategiaan kotiin. Luota paras ja ota yhteyttä meihin nyt!

 • Huoneisto
 • Kattohuoneistot
 • Studios
 • Talot
 • Liiketilaa
 • Toimistot
 • Pysäköinti

 

Keitä me etsimme?

– Omistajat kalustettuna tai tyhjänä asuntoja Barcelonan tai sen ympäristössä.
– Omistajat, jotka haluavat vuokrata niiden asunto pitkään minimoitu käyttökustannuksia.
– Tällä hetkellä minimivuokrausaika omistajalle on 3 vuotta, paitsi erityistapauksissa.

.
Mitä etuja meidän maanomistajille?

Meidän johtajat tietävät täydellisesti ominaisuudet ja tilanne markkinoiden kullakin alueella Barcelonassa. Voit hyötyä kokemuksistasi. Olemme saavuttaneet uskollisuutta laajan valikoiman ammatti vuokralaisten, perheille ja yksilöille, jotka tuntevat meidät ja luottavat “laatusinetti”. Koska omistaja, sinun on etuoikeutettu ja henkilökohtainen pääsy “Online intranet”, jonka avulla voit tarkistaa tilanne kiinteistön milloin tahansa. Tämän työkalun avulla voit ladata nykyisen ja pitkäaikaiset vuokrasopimukset, kaikki kuukausittaiset siirtokunnat, laskut ladattu, vuositulot todistukset esitettäväksi IRPF tai Corporate Tax saat henkilökohtainen manageri reaaliajassa jne.

Ajoittain saat uutiskirjeitä ja joskus “flashnews”, joka ilmoittaa, että tärkeimmät uutiset kiinteistömarkkinoilla ja uutisia Barcelona Home.

 1. Olemme laatimaan käsite markkinoinnin räätälöidään omaisuutta.
 2. Sinä hyötyvät erinomainen markkina tuntemus meidän kiinteistöjen konsultit.
 3. Yksilöllinen tavoitteet ovat meille prioriteetti – aina.

Lisäksi meillä on vahva läsnäolo muualla Euroopassa, Venäjällä ja Latinalaisessa Amerikassa.

Analysoimme ja valitse mahdollisimman tiukasti profiilien mahdollisten vuokralaisten. Me vain esittää tiedostot, jotka ovat läpäisseet meidän suodattimia.

.

Tarjoamme kaksi tuotetta:

 • Vuokrauspalvelu: sisältää markkinoinnin tasainen, jotta löytää ihanteellinen ehdokas, ja virallistetaan vastaavan vuokrasopimuksen. Tämä palvelu on “ei-yksinomaisen” ja vapaa.
 • Vuokraus ja hallinta palvelun: Otamme vastaa hallintaa oman omaisuuden. Tämä palvelu avulla voit olla “Online intranet” ja “henkilökohtainen manager” velvollinen huolehtimaan oman asunnon ja pitää sinut ajan tasalla tarvittavia tietoja.
.

Arviointi pyyntö

Tiimimme ammattilaiset voivat antaa sinulle yksityiskohtainen arviointi / arvostus omaisuutta. Voit tehdä tämän, täytä arviointiin / arvostus pyynnöstä kaikki tarvittavat tiedot, ja me vastaamme sinulle mahdollisimman pian. Jos sinulla on kysyttävää tästä prosessista, ota yhteyttä.

.

tools 2

Sisustamiseen ja kunnostamiseen palvelu
Voidakseen maksimoida tulot, joko vuokrata tai myydä, tarjoamme sisustamiseen ja kunnostamiseen palvelut, voimme antaa sinulle arvio sitoumuksetta.

 

affiliate program

Kotelo vakuutuspalvelupistettä
Tarjoamme sinulle vakuutuksen, joka kattaa kaikki odottamattomat tapahtumat, jotka voivat syntyä teidän omaisuutta.

Toimimme 365 päivää vuodessa täyttää kaikki odotukset.

Voit ottaa yhteyttä Barcelona Home täyttäkää seuraava lomake ja otamme sinuun yhteyttä pian.

Ota yhteyttä tai käy  ja me osallistuu henkilökohtaisesti.

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ

Jätä palautetta

Your email address will not be published.

Kirjoittanut: Barcelona-Home

Barcelona-Home

On our platform clients can find any kind of accommodation starting from shared apartments or student rooms, vacation rentals, monthly or yearly rentals, villas as well as properties for sale.

other-information-fi

Majoitus Barcelona


Scroll To Top