Home / Muita tietoja / Vuokraa terassilla varustettu asunto Barcelonassa
Student Housing in Barcelona (2)

Vuokraa terassilla varustettu asunto Barcelonassa

Jos aiot vuokrata huoneiston terassilla Barcelonassa, tulee ensiksi ottaa huomioon muutama asia. Millaisen terassin haluat? Haluatko esimerkiksi yksityisen terassin pohjakerroksessa vai kenties penthouse terassin? Tai kenties jaettu terassi muiden talon asukkaiden kanssa, jolloin terassi saattaisi olla huomattavasti suurempi.Upea asunto el Bornissa

Tämä huoneisto el Bornissa on täydellinen loma-asunto sen keskeisen sijainnin ansiosta. Loistava kattoterassi on jaettu ja sieltä on upeat näköalat ympäristöön. Täydellinen paikka auringonottoon ja rauhoittumiseen.

 Mahtava huoneisto ryhmille

Tässä erityisen valoisassa huoneistossa on runsaasti tilaa ja se on täydellinen kaveriporukalle tai isolle perheelle. Huoneistossa on yksityinen terassi joka sijaitsee pohjakerroksessa. Terassille laitettu kasvillisuus tekee siitä oman keitaasi keskellä vilkasta Barcelonan kaupunkia.

 

Loistava penthouse terassilla

Tässä modernissa kattohuoneistoasuntossa on kaunis yksityisterassi, missä voit nauttia aamupalasi hulppeiden maisemien kanssa. Itse asunnossa on kaksi tuplamakuuhuonetta ja se sijaitsee Sant Antonin naapurustossa, erittäin lähellä Ciutat Vellaa ja kaupungin tärkeimpiä turistinähtävyyksiä.

 

Are you looking for a great accommodation in Barcelona? Look no further, we have what’s right for you!

screen map apartments 4 stars

button1 button2-1

Jätä palautetta

Your email address will not be published.

Kirjoittanut: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

other-information-fi

Majoitus Barcelona


Scroll To Top