Home / Barcelonassa / Majoitukset / Vuokraa halpa asunto Barcelonassa
Rent cheap apartment in Barcelona

Vuokraa halpa asunto Barcelonassa

Etsiessäsi halpaa asuntoa vuokrattavaksi Barcelonassa tarjollasi on runsaasti erilaisia vaihtoehtoja joista valita.

Barcelonan hintavammissa kaupunginosissa saattavat asunnot maksaa noin 30 euroa yöltä, riippuen majoituksesta. Nämä alueet ovat yleensä lähellä keskustaa kuten Las Ramblasin, El Bornin, l’Eixamplen ja Barcelonetan alueet. Asunnot näissä naapurustoissa ovat loistavia valintoja, mutta jos etsit huokeampaa vaihtoehtoa, alla esittelemme muutamia ehdotuksia auttaaksemme sinua pitämään budjettisi kunnossa. Seuraavista kaupunginosista voit löytää huoneistoja noin 20 eurolla per yö.

Badalona

– sijaitsee pohjoisessa pitkin rannikkoa ja kauniita hiekkarantoja. Se on kauempana keskustasta, mutta loistavien julkisten kulkuyhteyksien ansiosta matka metrolla ja bussilla keskustaan käy nopeasti ja vaivattomasti.

El Raval

– vaikkakin erittäin keskeisellä sijainnilla, asunnot ovat usein huokeampia erityisesti verrattaessa El Bornissa ja goottilaisella alueella sijaitseviin huoneistoihin. Alueella majoittuminen on erinomainen valinta, mikäli haluat olla lähellä Barcelonan ydinkeskustaa ja sen tärkeimpiä nähtävyyksiä.

Sants

– tässä hienossa naapurustossa sijaitsee paljon kauppoja, ravintoloita ja se on melko lyhyen matkan päässä keskustasta matkustettaessa bussilla tai metrolla. Alueella on myös Santsin juna-asema, mistä voit matkustaa helposti kaupungin ulkopuolelle, vaikkapa päiväreissulle Sitgesiin, Gironaan tai Tarragonaan.

Les Corts

– vaikkakin kauempana Barcelonan keskustasta, se on hyvin rauhallinen naapurusto ilman turisteja. Päänähtävyytenä alueella on Barcelona FC:n jalkapallostadion Camp Nou. Alueella on paljon kauppoja ja se sijaitsee lähellä yliopistokampusta, minkä vuoksi alueella asuminen on oiva valinta opiskelijoille.

Are you looking for a great accommodation in Barcelona? Look no further, we have what’s right for you!

screen map apartments 4 stars

button1 button2-1

Jätä palautetta

Your email address will not be published.

Kirjoittanut: Barcelona-Home

Barcelona-Home

On our platform clients can find any kind of accommodation starting from shared apartments or student rooms, vacation rentals, monthly or yearly rentals, villas as well as properties for sale.

majoitukset

Majoitus Barcelona


Scroll To Top