Home / Barcelonassa / Majoitukset / Vuokraa asunto Barcelonan keskustassa
Yearly rentral (4)

Vuokraa asunto Barcelonan keskustassa

Haluat siis vuokra-asunnon Barcelonan keskustasta, mutta missä päin keskustaa haluaisit majoittua? Aurinkoisista rannoista aina kauniisiin ja historiallisiin Ravalin ja Goottilaisen kaupunginosan katuihin, alta löydät tekemämme yhteenvedon niiden eroista ja upeista asunnoista jokaisella alueella.

 

Barceloneta

Jos haaveenasi on rentoutua ja maata auringossa rannalla pitkin päivää, tämä alue on kuin luotu sinulle. Alue on kolmion muotoinen ja sijaitsee Port Vellin sekä el Bornin vieressä. Naapurustosta löydät monet baarit ja ravintolat sekä elävän ilmapiirin rantakadun läheisyydestä. Jokaisen Barcelonassa vierailevan tulisi käydä ottamassa aurinkoa Barcelonetan kauniilla hiekkarannoilla ainakin kerran.

 

Santa Caterina-Born

Tämä alue sijaitsee Parc de la Ciutadellan ja Goottilaisen vanhankaupungin välissä. Se on yksi Barcelonan vanhimpia naapurustoja ja oikein huokuu kaupungin historiaa. Asunto tästä naapurustosta on loistava valinta, sillä se on lähellä lukuisia nähtävyyksiä, mukaan lukien Picasso-museon. Alueella on lukuisia baareja ja ravintoloita takaamassa huikean yöelämän ja aiheuttamassa valinnanvaikeuksia vieraillessasi Barcelonassa.

 

Raval ja Gótic

Tämä alue on täynnä uskomatonta arkkitektuuria ja persoonallisia kapeita katuja. Voit eksyä harhailemaan pitkin katuja tuntikausia, ihastellen rakennuksia sekä tutkien ja nauttien lähistön baareista ja kaupoista. Kuuluisa Boqueria –kauppatori sijaitsee alueella ja se on ehdoton nähtävyys kaikkine ruokineen, joista et ole ennen uskaltanut edes haaveilla.

Are you looking for a great accommodation in Barcelona? Look no further, we have what’s right for you!

screen map apartments 4 stars

button1 button2-1

Jätä palautetta

Your email address will not be published.

Kirjoittanut: Barcelona-Home

Barcelona-Home

On our platform clients can find any kind of accommodation starting from shared apartments or student rooms, vacation rentals, monthly or yearly rentals, villas as well as properties for sale.

majoitukset

Majoitus Barcelona


Scroll To Top