Home / Muita tietoja / Vuokra-asunnot kuukausiksi Barcelonassa
Holiday Apartments in Barcelona (1)

Vuokra-asunnot kuukausiksi Barcelonassa

Barcelona-Home tarjoaa huoneistoja kuukausittaisilla sopimuksilla Barcelonassa, sekä huoneita soluasunnoissa lyhytaikaisilla sopimuksilla.Ihmiset muuttavat Barcelonaan monista eri syistä. Jotkut tulevat kaupunkiin muutamiksi kuukausiksi eivätkä ole kiinnostuneita vuoden kestävistä sopimuksista. Jos aiot asua kaupungissa alle kuukauden ajan, on mahdollista vuokrata asunto myös viikoiksi tai päiviksi. Minimivuokrausaika tarjoamissamme asunnoissa on kolme päivää.

 

Kuinka paljon asunnon vuokraaminen Barcelonassa maksaa?

Vuokrasummat vaihtelevat riippuen asunnon koosta, sijainnista ja sesongista. Helppo tapa vähentää vuokrakuluja on jakaa asunto ja samalla myös asumiskustannukset esimerkiksi ystävien kesken. Näin teillä on mahdollisuus vuokrata suurempi huoneisto pienelläkin budjetilla. Hintamme alkavat 600 eurosta ylöspäin.

 

En ole koskaan ollut Barcelonassa, mistä tiedän minulle parhaan asuinalueen?

Jos olet epävarma millä alueella haluaisit asua, helpoin ratkaisu on ottaa aluksi jokin huone tai asunto vaikkapa keskustan tuntumasta muutamaksi päiväksi, jolloin saat tuntumaa naapurustosta ja voit tutustua Barcelonan kaupunginosiin. Jos tykkäät valitsemastasi asunnosta ja asuinalueesta, voit halutessasi jatkaa sopimusta. Mikäli kuitenkin arvelet tuntevasi olosi kotoisammaksi jossain muussa naapurustossa, autamme sinua vaihtamaan asuntoa.

 

Millä tavoin Barcelonan alueet eroavat toisistaan?

Barcelona on yksi Espanjan suurimpia kaupunkeja ja sen naapurustot poikkeavat luonnollisesti toisistaan. Usein muuttaessasi asumaan uuteen kaupunkiin, haluat asua mahdollisimman lähellä keskustaa. Barcelona-Home tarjoaa asuntoja Barcelonan keskustassa, missä olet aina lähellä keskustan energistä elämää. Barcelona on historiallinen kaupunki, josta voit löytää valtavan määrän erilaisia kulttuurisia vaikutteita. Kaupungin historiallisimpia alueita ovat el Born ja el Gótic, missä voit vierailla museoissa, taidenäyttelyissä, historiallisissa rakennuksissa ja laajassa valikoimassa kauppoja sekä ravintoloita. Eixamplen alue on tunnettu turvallisuudestaan ja keskeisestä sijainnistaan. Kuuluisa Passeig de Gracia sijaitsee Eixamplessa ja on yksi kaupungin merkittävistä nähtävyyksistä.

 

Onko asuntoni kalustettu vai onko huonekalut hankittava erikseen?

Kun vuokraat asunnon missä tahansa kaupungissa, sinun tulee usein uhrata paljon rahaa, aikaa ja energiaa asunnon kalustamiseen. Tämän takia kaikki huoneistomme ovatkin täysin kalustettuja ja varustettu kaikilla tarvitsemillasi ominaisuuksilla. Näin voimme taata asiakkaillemme yksinkertaisimman ja taloudellisimman vaihtoehdon majoittua Barcelonassa.

 

Joudunko maksamaan taloudessa käytetystä sähköstä, vedestä tai muista menoista?

Nämä kulut eivät sisälly vuokrahintaan. Palvelukulut ovat kiinteä summa, jotka laskutetaan henkilöiden ja kuukausien määrän mukaan.

 

Veloitatteko ylimääräistä palkkiota vuokra-asunnon välittämisestä?

Emme veloita minkäänlaista välitys- tai sopimuspalkkiota, mikä antaa sinulle mahdollisuuden hyötyä parhaista majoitushinnoista. Emme veloita komissiomaksua mistään palveluistamme.

 

Kuinka suuri takuusumma on ja milloin saan sen takaisin?

Yleensä talletus vastaa yhden (1) kuukauden vuokraa. Riippuen vuokranantajasta ja vuokrattavista tiloista, suurempikin talletus voidaan pyytää. Nämä kaikki on selkeästi merkitty kunkin huoneiston sivuille.

 

Are you looking for a great accommodation in Barcelona? Look no further, we have what’s right for you!

screen map apartments 4 stars

button1 button2-1

Jätä palautetta

Your email address will not be published.

Kirjoittanut: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

other-information-fi

Majoitus Barcelona


Scroll To Top