Home / Kulttuuri / Ruoka ja Juoma / Vinkkejä ruuan ystäville!
barcelona-food-and-wine

Vinkkejä ruuan ystäville!

Barcelonassa kohtaavat useat eri kansallisuudet ja kulttuurit ja tästä syystä kaupunki onkin yksi parhaimmista kohteista ruuan ystäville. Jos hyvä ruoka on lähellä sydäntäsi, Barcelonasta löydämme sinulle varmasti näkemistä, tekemistä ja tietenkin maistelemista! Perinteisistä paikallisista tapasbaareista ylellisiin ravintoloihin, kaupunki tarjoaa matkailijoille kaikkea maan ja taivaan väliltä. Jatka lukemista jos haluat tietää lisää!

Element 2Tekemistä ruuan parissa

#RuokaEkskursio

Barcelonan kadut ovat täynnä ravintoloita. Saadaksesi parhaan kokemuksen, suosittelemme sinulle ruokaekskursiota! Barcelonassa on useita erilaisia ruoka-teemaisia ekskursioita, jotka sisältävät erilaisia kategorioita, kuten tapakset ja ruokamarkkinat.

Barcelona Eat Local tarjoaa makunystyröitä kutkuttavia ekskursioita ryhmille, sekä yksityistilaisuuksiin. Jos tapakset, paikallinen käsityönä tuotettu ruoka, sekä välimeren maut kiinnostavat sinua, ovat nämä ekskursiot sinua varten. Jos olet oluen ystävä, Barcelona Eat Local tarjoaa myös useita erilaisia kokemuksia panimo-oluiden parissa.

Varatessasi ekskursioita Barcelona Eat Localin kautta, käytä koodiamme TASTEBCN saadaksesi erikoisalennuksen!

#KokkiKurssit

Toinen tapa sukeltaa kaupungin ruokakulttuuriin on oppia kokkaamaan itse herkullisia paikallisia reseptejä kokkikurssin avulla. Voit osallistua joko ryhmä,- tai yksilökursseille tai voit varata kurssin tapahtumallesi. Kursseihin sisältyy usein myös visiitti paikallisessa marketissa, jonka avulla voit nähdä konkreettisesti, mitä valmistamiisi resepteihin tarvitset. Meidän henkilökohtainen suosikkimme on The Boqueria Market And Paella Cookin Workshop.

cooking classes barcelona

Element 3Missä syödä

 

Tässä osiossa kerromme sinulle muutamasta ravintolasta, jotka tarjoavat ainutlaatuisia kokemuksia gastronomian parissa. Kaikki seuraavat ravintolat ovat ehdottomasti tutustumisen arvoisia ja tarjoavat niin aamiaista, lounasta kuin illallista.

 

Brunch and cake

brunchandcake1

Brunch and cake on erikoistunut aamupala,- ja brunssitarjontaan ja menulta löytyy herkullisia vaihtoehtoja niin trendikkäistä avokadoleivistä Benedictin muniin, kuin erilaisiin voileipiin sekä suussasulaviin kakkupaloihin! Ravintolalla on kaksi lokaatiota kaupungissa ja usein asiakkaita  on jonossa ulko-ovelle asti. Suosittelemme siis tekemään pöytävarauksen ravintolan nettisivuilla etenkin viikonloppuisin.

Can Solé

p-can-sole_54_990x660

Tämä paikallisiin makuihin erikoistunut, vuonna 1903 ovensa avannut ravintola sijaitsee  keskellä Barcelonan vanhaa kalastajanaapurustoa, Barcelonetaa. Oletko paellan ystävä? Siinä tapauksessa tämä ravintola on sinun mieleesi. Can Sole on tunnettu laajasta Välimeren keittiöön keskittyvästä menustaan, sekä erinomaisesta viinilistastaan.

Abanik Bar

asdef

Tämä ravintola/baari tarjoaa välimerellisiä makuja fuusiokeittiön tapaan. Abanik barin vahvuus on kuitenkin erinomainen ja omaperäinen coctail,- ja drinkkilista. Hintalaatusuhde on hyvä ja ilmapiiri ja sisustus miellyttävä. Jos haluat nauttia yksin tai ystävien kanssa maukkaista coctaileista, suosittelemme sinua pistäytymään tässä ravintolassa!

Element 1Missä yöpyä?

Kaikki nämä majoitukset sijaitsevat kaupungin keskustassa parhaiden ravintoloiden läheisyydessä!

KAHDEN MAKUUHUONEEN ASUNTO LA RAMBLALLA

Tämä La Ramblalla sijaitseva hurmaava asunto tarjoaa modernia ja rentouttavaa oleskelua kaupungin sykkeessä. Asunnosta löytyy keittiö kaikilla tarpeellisilla kalusteilla ja välineistöllä, jotta voit nauttia myös kotitekoisista lounaista ja illallisista! Tämä asunto on ideaali esimerkiksi pariskunnille tai ystävyksille, jotka kaipaavat arkeen hitusen luksusta.

Alkaen 224€ / YÖ| 60m²

STUDIOASUNTO EL BORNISSA

Hurmaava, elegantilla tyylillä sisustettu studio kaupungin sydämessä. El Borne on yksi Barcelonan vanhimmista naapurustoista, joka on tunnettu kauniista pieneistä kujistaan, sekä keskiaikaisista kirkoistaan, kuten Santa Maria del Mar. Tällä alueella sijaitsee myöskin kuuluisan Pablo Picasson taiteen museo, Museo Picasso, sekä tekstiilimuseo Museo Textil. Kulttuurin lisäksi tämä naapurusto tarjoaa myöskin erinomaiset puitteet paikallisista kahviloista, sekä terasseista nauttimiseen.

Alkaen 2043€ / KUUKAUSI| 27m2

AURINKOINEN ASUNTO MERINÄKÖALALLA BARCELONASSA 

Kaunis ja valoisa asunto merinäköalalla, hyvien kulkuyhteyksien päässä keskustasta. Keittiö on sisustettu tyylikkäillä design-kalusteilla ja sisältää kaikki tarvittavat kalusteet ja mukavuudet, jotta voit myös valmistaa herkullisia ruokia kotona. Naapurusto on hyvin rauhallinen ja paikallisten suosiossa. Asunnon läheltä löydät monia kahviloita, baareja, supermarketteja sekä ravintoloita.

 

Jätä palautetta

Your email address will not be published.

Kirjoittanut: Barcelona-home

Barcelona-home

On our platform clients can find any kind of accommodation starting from shared apartments or student rooms, vacation rentals, monthly or yearly rentals, villas as well as properties for sale.

ruoka-ja-juoma aktiviteetit

Majoitus Barcelona


Scroll To Top