Home / Barcelonassa / Kaupunginosat / Sarrià-Sant Gervasin alue
Sarria-Sant Gervasi Neighbourhood (4)

Sarrià-Sant Gervasin alue

Miksi Sarrià-Sant Gervasi?

Sarrià-Sant Gervasi oli viimeinen itsenäinen kylä ennen vuotta 1921, jolloin se liitettiin Barcelonaan. Tämä on yksi syy alueen kylämäiseen tunnelmaan, jota ei voi löytää mistään muualta kaupungin alueelta. Sarrià-Sant Gervasi on aina ollut yksi Barcelonan varakkaimpia naapurustoja ja sen asukkaat ovat aina olleet ylpeitä alueestaan ja valmiita esittelemään sitä ulkopuoliselle.

Sarrià-Sant Gervasin suurin nähtävyys on kuuluisa Tibidabo, Collserola-vuorten korkein huippu, jossa sijaitsee myös Tibidabon huvipuisto, Sagrat Cor –kirkko sekä brittiläisen arkkitehti Sir Norman Fosterin suunnittelema Torre de Collserola –TV-torni.

Nähtävyydet Sarrià-Sant Gervasissa

Sarrià-Sant Gervasin kaupunginosa on erittäin kaunista aluetta, sillä se on aina ollut Barcelonan varakkaiden luokkien asuinaluetta. Tämän vuoksi kadut ja rakennukset ovat aina hyvässä kunnossa. Täältä voit löytää myös kuuluisaa modernistista arkkitehtuuria, kuten Bellesguardissa, joka on Gaudín suunnittelema.

Sarrià-Sant Gervasin kuuluisin nähtävyys on kuitenkin Tibidabo, Collserola-vuorten korkein huippu. Vuoren huipulla oleva huvipuisto on 512 metriä merenpinnan yläpuolella. Täältä voit nähdä Barcelonan uskomattomat maisemat yhdeltä ja Collserolan tasangot toiselta puolelta.

 

Ravintolat Sarrià-Sant Gervasissa

Sarrià-Sant Gervasin paras ravintola lienee Moroni, missä voit tilata loistavaa ruokaa niin aamupalaksi, lounaaksi, päivälliseksi kuin välipalaksikin. Ravintolan tarjoama ruoka on yksinkertaista mutta maukasta, pääosin Välimeren antimista koottuja halpoja annoksia.

 

Yöelämä Sarrià-Sant Gervasissa

Sarrià-Sant Gervasissa on loistava valikoima baareja ja yökerhoja, joista on lähes mahdotonta valita yhtä ylitse muiden. Jos haluat vierailla perinteisellä jazz-huoneella, suuntaa La Cova de Draciin, joka sijaitsee Carrer Vallmajorilla. Kaksi muuta maininnanarvoista klubia ovat Luz de Gaz sekä Sala B, jotka sijaitsevat vierekkäin Muntanerilla. Nämä yökerhot ovat hyvin samanlaisia ja ainoa huomattava ero onkin Sala B:n kävijöiden nuorempi keski-ikä.

 

Shoppailu Sarrià-Sant Gervasissa

Sarrià-Sant Gervasissa on runsaasti pieniä ja karismaattisia kauppoja, mutta varsinaisia kauppakatuja tai –keskuksia alueelta ei löydy. Mikäli haluat lähteä shoppailemaan, paras vaihtoehto lienee ottaa metro Sant Andreun asemalle ja vierailla La Maquinistassa. Tässä 230 kauppaa sisältävässä megakeskuksessa löydät varmasti mieluisiasi liikkeitä.

 

Are you looking for a great accommodation in Barcelona? Look no further, we have what’s right for you!

screen map apartments 4 stars

button1 button2-1

Jätä palautetta

Your email address will not be published.

Kirjoittanut: Barcelona-Home

Barcelona-Home

On our platform clients can find any kind of accommodation starting from shared apartments or student rooms, vacation rentals, monthly or yearly rentals, villas as well as properties for sale.

kaupunginosat

Majoitus Barcelona


Scroll To Top