Home / Barcelonassa / Majoitukset / Pitkäaikaiset asunnot Barcelonassa
Student Housing in Barcelona (3)

Pitkäaikaiset asunnot Barcelonassa

Oletko muuttamassa Barcelonaan ja etsit asuntoa pidemmälle aikavälille? Ei hätää! Barcelona-Home ei tarjoa asuntoja pelkästään lomien ajaksi tai kuukausittaiselle vuokralle, vaan meiltä löydät huoneistoja myös pidemmiksi ajanjaksoiksi, vuosiksi. Muutitpa Barcelonaan esimerkiksi uuden työn tai kumppanisi vuoksi, on vuosittainen vuokraus silloin ihanteellisin vaihtoehto sinulle. Mikäli haluat tutustua tarjoamiimme vaihtoehtoihin tarkemmin, suuntaa tälle sivulle.

 

Lyhyen aikavälin huoneistomme vuokrataan pelkästään lyhyille ajanjaksoille

Huoneistot, joita vuokraamme pidemmiksi ajanjaksoiksi eivät ole samoja kuin mitä vuokraamme lyhyemmiksi ajoiksi. Suurin osa pitkäaikaisvuokra-asunnoistamme on kalustettu vain osittain tai ei ollenkaan, jotta sinä saisit itse luoda uudesta kodistasi oman näköisesi. Tämä tarkoittaa käytännössä sitä, että saapuessasi asunnolle ensimmäistä kertaa se on tyhjä eikä sisällä esim. valmiiksi varustettuja keittiöitä, pyyhkeitä tai liinavaatteita, jotka normaalisti odottaisivat sinua lyhytaikaisvuokra-asunnoissamme.

 

Tule pistäytymään Barcelona-Homella

Pitkäaikaisasuntojamme ei voi vuokrata Internetissä kotisivuillamme, vaan sinun tulisi olla Barcelonassa ja pistäytyä toimistollamme tekemässä sopimus. Tarvitsemme jonkin “todisteen” pidempiaikaisemmasta oleskelustasi tehdäksemme pätevän sopimuksen. Todisteena voi käyttää esimerkiksi työsopimusta, yliopiston hyväksymiskirjettä tai todistusta tai muuta vastaavanlaista dokumenttia.

 

Oleskelusi pituus ja vuokratakuun maksaminen

Minimivuokrasuhde pitkäaikaisasunnoissamme on yksi vuosi, ja maksimi viisi vuotta. Useimmat vuokranantajat pyytävät suhteellisen suurta takuuta vahinkojen varalle, ennen kuin päästävät uuden vuokralaisen sisään. Takuuvuokra vastaa yleensä 2-4 kuukauden vuokraa, ja se palautetaan kokonaisuudessaan vuokralaiselle vuokrasuhteen päättyessä, mikäli vahinkoja ei ole tapahtunut.

 

Klikkaa tästä löytääksesi pitkäaikaisasuntomme

 

Are you looking for a great accommodation in Barcelona? Look no further, we have what’s right for you!

screen map apartments 4 stars

button1 button2-1

Jätä palautetta

Your email address will not be published.

Kirjoittanut: Barcelona-Home

Barcelona-Home

On our platform clients can find any kind of accommodation starting from shared apartments or student rooms, vacation rentals, monthly or yearly rentals, villas as well as properties for sale.

majoitukset

Majoitus Barcelona


Scroll To Top