Home / Parhaat klubit Sitgesissä
sitges clubs finnish

Parhaat klubit Sitgesissä

Sitges on tunnettu eläväisestä yöelämästään. Erityisesti baarien  ja pubien tarjonta on huomattava, mutta kaupunki tarjoaa vaihtoehtoja myös yökerhojen ystäville. Tässä muutama vinkki teille, jotka haluatte tanssia  pikkutunneille asti!

Pacha

Tällä maailmanlaajuisesti tunnetulla yökerhoketjulla on klubeja yli kahdessakymmenessä maassa, kuten Brasiliassa, Australiassa, Egyptissä, Venäjällä, Marokossa ja Argentiinassa. Tällä hetkellä yrityksen päämaja sijaitsee Ibizalla (Yksi Baleaarisista saarista Mallorcan, Menorcan, sekä Formenteran lisäksi). Ensimmäinen Pacha – klubi avattiin Sitgesiin vuonna 1967. Tämä hohdokas yökerho sijaitsee hieman Sitgesin keskustan ulkopuolella Marinan satama-alueella, ja tarjoaa loistavat puitteet hauskanpitoon! Tällä ketjulla on Sitgesissä myös toinen klubi, Sweet Pacha, joka sijaitsee myös samaisella Sitgesin satama-alueella. Musiikki vaihtelee kaupallisen, top-hittien ja reggaetonin välillä, mutta klubi tarjoaa myös erilaisia tapahtumia tekno,- sekä house musiikin ystäville. Sisäänpääsymaksut vaihtelevat 10-15 euron välillä.

Osoite: 

 Pacha: Passeig Sant Didac 6, 08870, Sitges, Barcelona

 Sweet Pacha: Avenida Port D`Àiguadols 9, 08870, Sitges, Barcelona

Organic Dance Club

Tämä gay-klubi on yksi vanhimmista Sitgesissä ja tarjoaa erilasia teema-iltoja vanhoista klassikoista uusimpiin house-hitteihin. Organic Dance Club on auki kesäkaudella joka ilta 02.30-06.00, sekä talvikaudella lauantaisin. Tämä yökerho järjestää myös vaahtobileitä kesäkaudella joka keskiviikko,- ja sunnuntai. Huomio! Nämä bileet eivät ole herkkähermoisimmille!

Osoite: Carrer Bonaire 12, 08870, Sitges, Barcelona

ball-close-up-colors-593467

New Ricky`s

Tämä yökerho sijaitsee aivan Sitgesin keskustassa. Rento tunnelma ja erinomainen palvelu tekevät tästä klubista tutustumisen arvoisen! Musiikkitarjonta vaihtelee espanjalaisista top-hiteistä kaupalliseen, mutta tämäkin klubi tarjoaa erilasia teema-iltoja esimerkiksi 90- luvun tophittien tai salsan parissa. Sisäänpääsy on ilmainen, mutta drinkkien hinnat eivät ole halvimmasta päästä. Suositeltavaa on siis esimerkiksi aloittaa ilta jossakin kaupungin lukuisista paikallisbaareista ja siirtyä myöhemmin tanssilattialle!

Osoite: Carrer Sant Pau 25, 08870, Sitges, Barcelona

party

Suurin osa klubeista avaa ovensa joka päivä kesäkaudella, mutta suositeltavaa on tutustua jokaisen klubin omiin nettisivuihin, joista löydät aina päivitetyn informaation sekä tapahtumakalenterin. Saadaksesi mahdollisimman paljon irti Sitgesistä,  suosittelemme vähintään viikon oleskelua tässä hurmaavassa kaupungissa!

 

Etsitkö majoitusta Barcelonassa?  Lopeta etsiminen ja varaa meiltä!

screen map apartments 4 stars

button1 button2-1

Actions

Jätä palautetta

Your email address will not be published.

Kirjoittanut: Barcelona-Home

Barcelona-Home

On our platform clients can find any kind of accommodation starting from shared apartments or student rooms, vacation rentals, monthly or yearly rentals, villas as well as properties for sale.

Majoitus Barcelona


Scroll To Top